Boblberg logo
Said – Nyt netværk efter flytning til Danmark fra Afghanistan

Said – Nyt netværk efter flytning til Danmark fra Afghanistan

Da 43-årige Said i 2011 kom til Danmark med sin familie, var en af Saids prioriteter at få nye bekendtskaber og relationer. Han følte sig hurtigt ensom og fremmed i en ny kultur, hvor hverdagen bliver vendt på hovedet. Igennem kommunen blev han kontaktet af Dorte, som anbefalede, at han kunne finde nye relationer og venner på Boblberg. Han valgte straks at udforske platformen, hvor han søgte hjælp til sprog og undervisning.

Said fandt hurtigt en gruppe af familier, som nu er blevet hans netværk.

"Pludselig en dag fik jeg en besked, som ændrede mit liv, da jeg fra den dag fik nye venner og muligheder."

- Said

Said har fundet en gruppe af andre familier, der ligesom ham selv, er flyttet til Danmark. Én gang om ugen mødes de hos hinanden, hvor de laver mad fra forskellige kulturer og spiller kort. De hjælper også gerne hinanden i hverdagen med at køre eller ved at oversætte tekster, så dagligdagen bliver nemmere for alle.

Når mange forskellige mennesker er samlet, får man indblik i en masse nye traditioner og gode historier. Said er bl.a ikke bleg for at fortælle om hans arbejde, som han fandt gennem Boblberg. Han blev nemlig igen kontaktet af Dorte, som denne gang gerne ville tilbyde ham et job i kommunen, grundet hans engagement for integration og fællesskab i lokalsamfundet. Said fandt en masse muligheder inde på Boblberg, fordi han rakte ud efter hjælp. I dag har han fundet den hjælp, han have brug for og er med til at hjælpe andre.

”Jeg anbefaler Boblberg til flygtninge eller til tilflyttere, som ønsker at blive en del af lokalsamfundet, da det kan være ensomt at flytte til et nyt land.”

- Said

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her