Boblberg logo

NYTÅRSVENNER

0Dage
0Timer
0Min
0Sek

FIND ANDRE AT FEJRE NYTÅR MED

Lad champagneboblerne springe i selskab med nye bekendtskaber og venner ved at oprette dig på Boblberg, hvor du bliver en del af nytårsfælleskabet på Nytårsvenner. Uanset hvilken nytårsaften du ønsker, har du mulighed for at finde nogle at tilbringe aftenen med. Om du er på udkig efter en stor fest, en hyggelig middag eller en børnevenlig aften, bobler det med nytårsfællesskaber her på Nytårsvenner. Gør som over 35.000 andre og gå på opdagelse i nytårsboblerne eller opret din egen nytårsbobl.

Opret dig gratis her

FIND DINE NYTÅRSFÆLLESSKABER PÅ NYTÅRSVENNER

Nytårsaften er en speciel aften, hvor vi siger farvel til det gamle år og byder det nye velkommen med fest, fyrværkeri, hygge og glæde. Men der kan være mange grunde til, at man søger efter nogen at fejre denne aften med. Det kan være, at du blot vil møde nye mennesker og dermed udvide din sociale kreds? Måske du vil udforske nye traditioner? Eller måske du har en ekstra plads rundt om nytårsbordet til en, der skal sidde alene? Uanset årsagen kan du på Nytårsvenner finde lige præcis det, du er på jagt efter. Du kan nemt finde dine nytårsvenner ved at oprette en bruger og åbne op for muligheden for en uforglemmelig aften fyldt med glæde, venskab og nye traditioner.

Champagne bliver hældt op i glas
Fyrværkeri
Piger der skåler i champagne

TIDLIGERE NYTÅRSVENNER

Læs inspirerende brugerhistorier fra dem, der tidligere har brugt Nytårsvenner til at finde det perfekte nytårsselskab. Historierne er fyldt med sjove anekdoter, rørende fortællinger og nye venskaber, der er opstået nytårsaften.

Portræt af Rikke

Spontan nytårsaften for fem fremmede gæster

Rikkes nytårsplaner var gået i vasken, men det stoppede hende ikke i at finde andre at fejre nytår med. På Nytårsvenner inviterede hun til en festlig nytårsaften hos hende og fik over 25 henvendelser. Hun havde desværre ikke plads til alle og endte med at invitere tre mænd og to kvinder. De mødtes kl. 17 til Dronningens nytårstale og havde delt opgaverne ud, så nogle stod for maden, og andre stod for underholdning, som der i øvrigt blev gået all-in på. Nytårsquiz, fun facts og spil gjorde aftenen til en succes. Rikke

Portræt af Danni og hans kæreste

Nytår med ni fremmede med lækker 4-retters middag og hygge over bål

Danni og kærestens oprindelige nytårsplaner gik i vasken, og de tænkte derfor, at Nytårsvenner.dk var det helt rigtige sted til at finde nogle at fejre nytår med. Efter kort tid var de allerede inviteret hjem til Johnny og Helena sammen med syv andre. De mødtes til Dronningens nytårstale, som værtsparret havde sørget for var oppe på storskærm, og ellers stod den på lækker 4-retters middag med efterfølgende hygge over flot bålsted i deres have. Danni

Portræt af Bo

Tre gæster til en festlig nytårsaften

Bo har holdt nytår sammen med sin fætter og deres fælles kammerat de sidste 15 år, men ville gerne invitere gæster til dette år, da det var mislykkedes de sidste år. På Nytårsvenner.dk endte de med at invitere tre fremmede hjem til dem. Bo, hans to kammerater og de tre gæster havde en fantastisk og festlig aften, hvor alle klingede med hinanden. Bo

Portræt af Maria

Festlig nytårsaften med 11 fremmede

Maria ønskede, at der skulle ske noget nyt til nytår, da mange af hendes veninder skulle holde nytår med deres børn og familier. Hun oprettede derfor et opslag på Nytårsvenner.dk, hvor hun hurtigt fik kontakt til Casper, som fandt et værtspar, der i forvejen havde inviteret otte hjem til en festlig nytårsaften. Maria fulgtes med Casper til nytårsarrangementet, og på vejen mødte de en blind mand, som meget pudsigt og overraskende skulle til samme fest. De hørte Dronningens nytårstale sammen, spiste snacks, havde en god middag, lavede forskellige lege og dansede til langt ud på aftenen. Alle havde en fest og lavede sjov og ballade, og det var en virkelig god aften. Maria

NYTÅRSBOBLER

På Nytårsvenner kan du oprette dit eget opslag, også kaldet nytårsbobler, hvor du kan søge efter selskab til nytårsaften. Skriv lidt om dig selv, hvad du søger og måske også lidt om dine forventninger til din nytårsaften. Når du har oprettet din nytårsbobl, bliver den synlig for andre, som kan kontakte dig. Herunder ser du eksempler på aktive nytårsbobler, der alle søger efter andre at fejre nytårsaften med.

MANGLER DU INSPIRATION TIL DIN NYTÅRSAFTEN?

Vi har samlet masser af inspiration, der vil puste nyt liv i din fest! Fra ideer til luksuriøse nytårsmenuer til sjove nytårslege- og quizzer og tematiske nytårsidéer – vi har alt, hvad du behøver for at kickstarte det nye år med stil. Vi har bl.a. den perfekte champagneguide til dig, hvor du kan lade dig guide gennem et udvalg af de fineste champagner, perfekte til at løfte din nytårsaften til nye højder. Gå til champagneguiden lige HER. Står du for aftenens underholdning? Så kan du downloade vores store Nytårsquiz 2023 lige HER. Klik her for at udforske vores tips og tricks og begynd at planlægge den mest mindeværdige nytårsaften nogensinde.

PARTNERSKABER

I år har vi indgået partnerskaber med OiSTER, ISH og OplevAlt, hvor vi i samarbejde vil sikre, at flest mulige har mulighed for at finde nogle at fejre nytår med.

Stjernekaster
Champagne
Fyrværkeri

LAD CHAMPAGNEBOBLERNE SPRINGE I SELSKAB MED NYE BEKENDTSKABER - VI SES PÅ NYTÅRSVENNER