Boblberg logo

NYTÅRSVENNER

Dage
Timer
Min
Sek

Lad os få det nye år til at boble!

Søger du nogen at fejre nytår med? Så lad os springe ind i det nye år sammen. Her kan du gratis finde nytårsvenner til fx en hyggelig middag eller en god fest.

Lad champagneboblerne springe i selskab med nye venner. Gå på opdagelse i nytårsboblerne, og find dem du vil tilbringe din aften med, eller opret din egen nytårsbobl.

Opret dig gratis her

Hvad siger tidligere Nytårsvenner?

Sidste år søgte Tina på 26 år efter nye nytårsfælleskaber. I stedet for at holde nytår alene, fandt Tina et fællesskab, og hun havde en fantastisk nytårsaften med nye bekendtskaber.

35-årige Sara kom i kontakt med en kvinde, der søgte efter nye mennesker at holde nytår med. De endte med at være hele syv personer til nytårsaften, og de havde en festlig og dejlig aften/nat. Hvad Sara ikke vidste var, at hendes kommende bedste veninde var iblandt dem.

Sara på 38 år, hendes to børn og mand manglede en ny børnefamilie at fejre nytåret med, da den familie, som de plejede at holde nytår sammen med, var flyttet langt væk. Sara fik en besked fra en enlig mor til to børn, som hun endte med at holde en fantastisk nytårsaften sammen med, hvor kemien var i top mellem både børn og voksne.