Boblberg logo

NYTÅRSVENNER

29Dage
20Timer
59Min
50Sek

FIND ANDRE AT FEJRE NYTÅR MED

Lad champagneboblerne springe i selskab med nye bekendtskaber og venner ved at oprette dig på Boblberg, hvor du bliver en del af nytårsfælleskabet på Nytårsvenner. Uanset hvilken nytårsaften du ønsker, har du mulighed for at finde nogle at tilbringe aftenen med. Om du er på udkig efter en stor fest, en hyggelig middag eller en børnevenlig aften, bobler det med nytårsfællesskaber her på Nytårsvenner. Gør som over 27.000 andre og gå på opdagelse i nytårsboblerne eller opret din egen nytårsbobl.

Opret dig gratis her

FIND DINE NYTÅRSFÆLLESSKABER PÅ NYTÅRSVENNER

Nytårsaften er en speciel aften, hvor vi siger farvel til det gamle år og byder det nye velkommen med fest, fyrværkeri, hygge og glæde. Men der kan være mange grunde til, at man søger efter nogen at fejre denne aften med. Det kan være, at du blot vil møde nye mennesker og dermed udvide din sociale kreds? Måske du vil udforske nye traditioner? Eller måske du har en ekstra plads rundt om nytårsbordet til en, der skal sidde alene? Uanset årsagen kan du på Nytårsvenner finde lige præcis det, du er på jagt efter. Du kan nemt finde dine nytårsvenner ved at oprette en bruger og åbne op for muligheden for en uforglemmelig aften fyldt med glæde, venskab og nye traditioner.

Champagne bliver hældt op i glas
Fyrværkeri
Piger der skåler i champagne

TIDLIGERE NYTÅRSVENNER

Læs inspirerende brugerhistorier fra dem, der tidligere har brugt Nytårsvenner til at finde det perfekte nytårsselskab. Historierne er fyldt med sjove anekdoter, rørende fortællinger og nye venskaber, der er opstået nytårsaften.

Portræt af Rikke

Spontan nytårsaften for fem fremmede gæster

Rikkes nytårsplaner var gået i vasken, men det stoppede hende ikke i at finde andre at fejre nytår med. På Nytårsvenner inviterede hun til en festlig nytårsaften hos hende og fik over 25 henvendelser. Hun havde desværre ikke plads til alle og endte med at invitere tre mænd og to kvinder. De mødtes kl. 17 til Dronningens nytårstale og havde delt opgaverne ud, så nogle stod for maden, og andre stod for underholdning, som der i øvrigt blev gået all-in på. Nytårsquiz, fun facts og spil gjorde aftenen til en succes. Rikke

Portræt af Danni og hans kæreste

Nytår med ni fremmede med lækker 4-retters middag og hygge over bål

Danni og kærestens oprindelige nytårsplaner gik i vasken, og de tænkte derfor, at Nytårsvenner.dk var det helt rigtige sted til at finde nogle at fejre nytår med. Efter kort tid var de allerede inviteret hjem til Johnny og Helena sammen med syv andre. De mødtes til Dronningens nytårstale, som værtsparret havde sørget for var oppe på storskærm, og ellers stod den på lækker 4-retters middag med efterfølgende hygge over flot bålsted i deres have. Danni

Portræt af Bo

Tre gæster til en festlig nytårsaften

Bo har holdt nytår sammen med sin fætter og deres fælles kammerat de sidste 15 år, men ville gerne invitere gæster til dette år, da det var mislykkedes de sidste år. På Nytårsvenner.dk endte de med at invitere tre fremmede hjem til dem. Bo, hans to kammerater og de tre gæster havde en fantastisk og festlig aften, hvor alle klingede med hinanden. Bo

Portræt af Maria

Festlig nytårsaften med 11 fremmede

Maria ønskede, at der skulle ske noget nyt til nytår, da mange af hendes veninder skulle holde nytår med deres børn og familier. Hun oprettede derfor et opslag på Nytårsvenner.dk, hvor hun hurtigt fik kontakt til Casper, som fandt et værtspar, der i forvejen havde inviteret otte hjem til en festlig nytårsaften. Maria fulgtes med Casper til nytårsarrangementet, og på vejen mødte de en blind mand, som meget pudsigt og overraskende skulle til samme fest. De hørte Dronningens nytårstale sammen, spiste snacks, havde en god middag, lavede forskellige lege og dansede til langt ud på aftenen. Alle havde en fest og lavede sjov og ballade, og det var en virkelig god aften. Maria

NYTÅRSBOBLER

På Nytårsvenner kan du oprette dit eget opslag, også kaldet nytårsbobler, hvor du kan søge efter selskab til nytårsaften. Skriv lidt om dig selv, hvad du søger og måske også lidt om dine forventninger til din nytårsaften. Når du har oprettet din nytårsbobl, bliver den synlig for andre, som kan kontakte dig. Herunder ser du eksempler på aktive nytårsbobler, der alle søger efter andre at fejre nytårsaften med.

Nytår 23-24
Nytår 23-24

Vi er et ægtepar på 60 og 65 år der søger par eller singler til at holde nytår sammen med. Vi har hus og masser af nytårspynt, er gode til at lave mad, så byd jer bare til der er plads til 4 styk. Der er også plads til overnatning i 2 værelser med plads til 2 i hver værelse. Vi bor i St. Andst i Vejen kommune.

Nytåret 23/2024
Nytåret 23/2024

Nytåret 23/2024 Vi er et par på henholdsvis 37 og 39 år. Vi søger 2 nogenlunde jævnaldrende par eller alternativt 1 par og to personer, som har lyst til uformelt at fejre nytårsaften med god mad og drikkelse i selskab med os. Vi forestiller os: • 2 udadvendte par eller 1 par og to personer, som har lyst til at fejre nytåret ind og bidrage med god stemning og en hyggelig aften 🎉 • Vi tænker mad udefra med en kuvertpris per par/person (bindende når betalt). • Børnefri aften. Vi ligger gerne lejlighed til samt sørger for indkøb af drikkelse. Ligeledes sørger vi for at pynte lidt op til aftenen ;-) Da pladsen er træng, har vi plads til max 4 personer, som har lyst til at bidrage til en skøn aften. Vi bor ved havnen i Odense C, så bor I i nærheden er det jo kun et plus. Detaljerne kan altid aftales nærmere.

nytår 2024
nytår 2024

Skal i holde stor nytårsfest 2024 ude som hjemme ,og mangler en kvinde til en eks en singlemand ved bordet / eller blot en familie der holder stor nytårsfest , står jeg gerne til rådighed ved bordet følgelig med økonomi egen betaling og står til rådighed med den hjælp der skal til et traditionelt bragende Nytårsfest 2024 håber at høre fra jer !

Nytår.
Nytår.

Hej. Jeg er en aktiv dame der dog mangler nogle at fejre nytårsaften med da mine veninder ikke ønsker at gå ud om aftenen desværre men det er jeg ikke bange for. Er der nogen der ønsker at deltage. Det må gerne være hos mig i Brønshøj. Jeg er forøvrigt 65 år vis det skulle betyde noget. Kærlige hilsner Gudrun

MANGLER DU INSPIRATION TIL DIN NYTÅRSAFTEN?

Vi har samlet masser af inspiration, der vil puste nyt liv i din fest! Fra ideer til luksuriøse nytårsmenuer til sjove nytårslege og tematiske nytårsidéer – vi har alt, hvad du behøver for at kickstarte det nye år med stil. Klik her for at udforske vores tips og tricks og begynd at planlægge den mest mindeværdige nytårsaften nogensinde.

PARTNERSKABER

I år har vi indgået partnerskaber med OiSTER, ISH og OplevAlt, hvor vi i samarbejde vil sikre, at flest mulige har mulighed for at finde nogle at fejre nytår med.

Stjernekaster
Champagne
Fyrværkeri

LAD CHAMPAGNEBOBLERNE SPRINGE I SELVSKAB MED NYE BEKENDTSKABER - VI SES PÅ NYTÅRSVENNER