Boblberg logo

Hvad er Boblberg?

Boblberg er en dansk app og hjemmeside for sociale fællesskaber. Her kan du møde nye mennesker og skabe venskaber baseret på fælles interesser. Brugerne på Boblberg skriver opslag, hvor de søger nye venner og veninder, træningsfællesskaber, kreative venskaber, oplevelsesgrupper og meget mere. Spring ud i det! Fællesskabet venter på dig på Boblberg

Find nye fællesskaber

Velkommen til Danmarks største app/hjemmeside for skabelse af nye sociale fællesskaber! På Boblberg rækker tusindevis af brugere ud til hinanden med samme formål om at starte nye fællesskaber og venskaber. Her mødes mennesker og deler deres interesser med hinanden. Du kan søge alt fra nye venner og veninder til en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, et sted at være frivillig, madklub, kultur- og oplevelsesgrupper eller finde ligesindede at dele svære emner med – det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, hvilke venskaber du kan finde på Boblberg. Gå på opdagelse i alle opslagene og bliv en del af det store fællesskab i dag.

Tre personer står med deres telefoner i hånanden, og viser på skærmene at de er inde at finde nye fællesskaber på Boblberg

Hvad vil det sige at være oprettet på Boblberg?

Når du har oprettet dig på Boblberg, giver det adgang til at se, hvad alle andre søger efter på platformen. Ingen kan se, at du er blevet medlem, medmindre du vælger at lave din egen bobl (opslag), eller hvis du aktivt henvender dig til andre. Hvis du blot er nysgerrig på indholdet inde på Boblberg, kan du nøjes med at oprette dig og stadig være "anonym". Boblberg er for alle, som ønsker at danne netværk og nye venskaber. Når du har oprettet dig, kan du se andres opslag, hvorefter du kan skrive til dem, hvis du har lyst. På denne måde kommer man i kontakt med hinanden. Ingen likes og kommentarer På Boblberg findes der ingen likes og kommentarer, og man kan ikke se, hvor mange henvendelser andre har fået. Man skriver sammen i privatbeskeder, og aftaler indbyrdes, om man har lyst til at mødes og på den måde starte et nyt venskab/fællesskab. For andre er det nok at skrive sammen.

Bobler på Boblberg

På Boblberg kan du oprette opslag, som andre kan se og henvende sigt til. Disse opslag kaldes også for "bobler". Du kan kigge på andres bobler og finde personer med samme interesser som dig selv. Når du falder over en bobl, som virker interessant, kan du række ud til vedkommende ved at skrive en privat besked. Du kan også blive inspireret til at oprette din egen bobl, hvor du f.eks. kan søge efter nye venner og veninder, en rejsemakker, madklub, kulturgruppe, barselsveninder, træningsmakker og meget andet. Du kan også finde nogen at snakke og skrive med, hvis du søger nogle ligesindede personer. Du bestemmer selv indholdet af din egen bobl, men det er en god idé at skrive lidt om dig selv og dine interesser, samt hvad du søger i et nyt venskab. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og derfra kan I starte jeres forhåbentligt nye venskab/fællesskab. Nedenfor kan du se eksempler på andre personer, der har oprettet forskellige bobler med deres interesser.

Venner/Træningsmakker/fodbold
Venner/Træningsmakker/fodbold

Hejsa Jeg hedder Bertil og er 20 år. Jeg er begyndt at træne i FitnessX, men kan godt bruge en makker at træne med. Det er nemmere at komme afsted, hvis man er 2 😬 Derudover søger jeg også bekendtskaber, til hygge, det kunne være en tur i biffen, byture eller bare en gåtur. Jeg er også frisk på noget fodbold, så hvis du allerede spiller på et hold, og I mangler en spiller, eller hvis du har lyst til at begynde, så er jeg frisk! Jeg er en humoristisk, frisk og empatisk ung gut, der er frisk på det meste.

Sequence - spillegruppe
Sequence - spillegruppe

Jeg ku’ godt tænke mig at være en del af en gruppe på 4-6 personer, der mødes jævnligt og spiller brætspil eller kort. Jeg elsker at spille sequence, så tænker at starte med det. Jeg er 52, kvinde og single. Ku’ være sjovt at i andre matcher. Men giv lyd. Jeg trommer gerne sammen 1. gang. Bor i Vanløse/Kbh Hej fra Louise

Kaffe, rejse, vandre, bio, madklub
Kaffe, rejse, vandre, bio, madklub

Søger nogle flere bekendtskaber med samme interesser. Veninderne har travlt m deres børn og familie, og det skal selvf også prioriteres. Jeg kan sammen med de fleste typer. Jeg er ret nysgerrig og en god lytter. Jeg trives bedst med folk, der ikke er for selvhøjtidelige, kan lide at grine og lytte:-) Jeg elsker koncerter(rock og klassisk), festivaler, kunst/kultur, dans, bøger, teater, kaffe&kage, politik, debat, samfund, yoga, natur, rejser, hunde, alle dyr, male, smykke fremstilling, bage, sund madlaving, historie/historier, quiz, kortspil, puslespil, hækle, indretning&design, planter. Bare for at nævne nogle interesser. Jeg ville elske f. Eks en madklub, kaffeklub.. Jeg er 48 og ung af sind, jeg har venner både væsentlig yngre og ældre, så alder er bare et tal, vi mennesker fokuserer lidt for meget på, og jeg har mødt jævnaldrende, som jeg ikke har noget som helst til fælles med.

Koncertvenner søges - netværk
Koncertvenner søges - netværk

Jeg har startet et netværk, hvor folk kan følges og mødes til koncerter/festivaler/fredagsrock mv. - genremæssig kunne det være rock,pop, heavy metal, electronica , hiphop, blues mv.🎵 🍺🎸 og samtidig skabe venskaber med musikken i fokus. Jeg er selv 48 år og har været til mange koncerter i mit liv, men nogen gange kan man godt mangle nogen at følges med. Selv hører jeg meget forskelligt musik. Skriv endelig , hvis det er noget for dig 😀 Februar 2024 Mvh Rune

Bonus bedste
Bonus bedste

Søger bonus Bedste! Vi drømmer om at finde en kvinde på 50år +, bosat i Københavnsområdet, ikke ryger, som har lyst til at få en relation til vores 2 piger på snart 2 og 6 år. Pigernes bedsteforældre bor langt væk og har mange andre børnebørn. Derfor bliver det desværre kun til et par visit om året, hvilket vi er kede af. Drømmer om at finde en kvinde der har lyst til at hente Oliva, som fylder 2 til august, en gang om ugen og hygge en time eller to. Håber på en langvarig relation, som sagtens kan ende op i mere samvær, hvis det ønskes gensidigt. Alicia på 6 vil muligvis også være med engang imellem, men det må tiden vise. Man kan evt blive og spise med en gang imellem, hvis der er stemning for det. Som udgangspunkt drømmer vi om flere voksne i vores børns liv, ikke nødvendigvis i vores. Dbh. Oliva, Alicia og deres mor Diana

To kvinder, Heidi og Janne sidder på en bænk og smiler, fordi de har mødt hinanden på Boblberg og startet deres nye venskab her

Heidi og Janne blev tætte veninder gennem Boblberg

”I dag er Janne en af mine tætteste veninder, og jeg er super glad for at jeg sprang ud i det og oprettede en profil på Boblberg. Ellers havde jeg jo formentlig aldrig mødt hende” - Heidi Både Janne og Heidi havde været igennem en hård tid i deres liv efter en blodprop og en diskusprolaps, og oprettede derfor begge en profil for at finde en ligesindet veninde, som de kunne dele hverdagens op- og nedture med. Siden er det blevet til rigtig mange kopper kaffe og gode snakke mellem de to veninder, som er blevet meget tætte.

Du kan bruge Boblberg til at...

...Møde nye mennesker Du kan bruge Boblberg til at møde nye mennesker, både i dit lokalområde og andre steder. Det er en god måde at udvide dit sociale netværk og skabe nye venskaber. ...Finde fællesskaber Du kan finde fællesskaber, der deler dine interesser og hobbyer. Uanset om du er interesseret i sport, kultur, kunst, madlavning eller noget helt andet, er der sandsynligvis et fællesskab på Boblberg for dig. ...Arrangere aktiviteter Du kan bruge platformen til at arrangere og deltage i forskellige aktiviteter og arrangementer. Det kan være alt fra sportsbegivenheder til kulturelle oplevelser, hvor du kan møde mennesker med lignende interesser. ...Hjælpe andre Hvis du har særlige færdigheder eller viden, kan du tilbyde at hjælpe andre med det. Det kan være at undervise i et emne, give rådgivning eller deltage i frivilligt arbejde.

Cafe veninder
Ældre mænd
Kvinder gåtur

...Søge støtte Hvis du har brug for støtte eller hjælp inden for et bestemt område, kan du søge efter folk, der kan give dig råd eller vejledning. ... Blive frivillig eller finde frivilligt arbejde Hvis du ønsker at bidrage til samfundet, kan du finde frivillige muligheder på platformen. Du kan deltage i forskellige velgørende aktiviteter, hjælpe organisationer og samarbejde med andre, der deler dit engagement for frivilligt arbejde. ...Finde sprogudveksling Hvis du ønsker at forbedre dine sprogfærdigheder, kan du finde personer, der er interesseret i sprogudveksling. Du kan hjælpe hinanden med at lære nye sprog og kulturer. Boblberg.dk er en platform, der handler om at forbinde folk på tværs af fælles interesser, og fremme sociale interaktioner, uanset om det er for at skabe nye venskaber, finde fællesskaber, møde ligesindede personer, eller deltage i forskellige aktiviteter og arrangementer.

Optimér din oplevelse på Boblberg og download app'en

Der er en række fordele ved at benytte Boblberg som app, læs nogle af dem herunder: ✔️ Brugervenlighed Hvis du bruger Boblberg på din mobil, vil du få en mere integreret og brugeroptimeret oplevelse, der er tilpasset til lige præcis din enhed. ✔️ Hurtigere adgang Når Boblberg er installeret på din mobil, kan du få hurtig adgang til appen direkte fra din startskærm. Derudover gemmer appen dine login-oplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem hver gang. Dette gør det nemt og hurtigt at få adgang til alt indholdet på Boblberg. ✔️ Push-notifikationer Hvis du downloader Boblberg som app, får du direkte push-notikfikationer, når andre brugere skriver til dig (dog er det frivilligt, om du vil have dem). Fordelen ved pushnotifikationer er, at du modtager notikfikationer hver gang, andre brugere interagerer med dig, og du skal derfor ikke tjekke din mail for at se, om der er kommet nye beskeder.

Fire midaldrende kvinder, som har mødt hinanden på Boblberg, går en tur sammen på stranden i sommervejret
Tre veninder hygger sig på en café med hver deres kop kaffe, efter de har mødt hinanden på Boblberg
En midaldrende mand står alene med hænderne i lommen og kigger ud på havet
Billede af Emil

Emil fandt en træningsmakker og god ven gennem Boblberg

Emil på 25 år var i en periode, hvor hans venner ikke havde meget tid til at ses, og det kunne føles lidt ensomt. Han besluttede sig for at gøre noget ved det, og søgte flere gode venner på Boblberg. Kort tid efter kom Emil i kontakt med en jævnaldrende gut. I dag ses de to op til fire gange om ugen til træning og andre sociale stunder. De har også fået fælles venner, som de ofte ses med. ”Vi skrev faktisk kun et par timer, og så spurgte jeg, om han ville med ud at have en øl, da jeg alligevel skulle ud med en kammerat den dag. Boblberg er et fantastisk sted, hvor vi generte mennesker har mulighed for at tage kontakt til hinanden.”

Fun facts om Boblberg

Vidste du at: ▪️ Mange af Boblbergs brugere ender med at finde andre fællesskaber, end det de oprigtigt startede med at søge efter? Rigtig mange af Boblbergs brugere bliver inspireret af andre brugere og deres interesser, og de ender derfor med at finde andre fællesskaber, end det de først var på jagt efter 🤗 ▪️ Idéen om Boblberg opstod imellem to tvillingebrødre og deres fætter? ▪️ For 10 år siden startede Boblberg som en platform for sport. Interesserne viste sig dog hurtigt at være meget bredere end det ▪️ Boblberg er en bred vifte af mange forskellige universer, der samler mennesker i nye fællesskaber. Boblberg har også udviklet Julevenner.dk, Nytårsvenner.dk, SnakSammen.dk og Sprogland.dk. Få også adgang til deltage i div. event og få unikke oplevelser.

Ingen dating, kun sociale fællesskaber

Skønt! Boblberg er ikke en dating-app. Vi fokuserer udelukkende på at skabe sociale fællesskaber og styrke venskaber mellem mennesker. Der skal være plads til at søge efter nye venner og veninder samt andre former for fællesskaber uden en anden hensigt bag. Vores platform er udviklet til at hjælpe folk med at finde nye venskaber og ligesindede individer, uden nogen romantiske intentioner. Vi slår ned på enhver form for dating, hvis det forsøges, da vores primære fokus er på at opbygge ægte venskaber og støtte sociale relationer.

Boblberg logo

Partnerskab med Røde Kors

Boblberg og Røde Kors har indgået et strategisk partnerskab om at gøre det lettere at skabe fællesskaber mellem mennesker. Et formål om at hjælpe alle, der står uden for fællesskabet, eller på anden vis søger sociale relationer. Boblberg og Røde Kors er gået sammen, fordi vi deler en vision om at skabe et samfund og en verden, hvor fællesskaber og medmenneskelighed binder os sammen. Med partnerskabet vil vi udvikle mulighederne for, at endnu flere kan hjælpes ind i fællesskaber med hinanden og i foreningslivet. Sammen vil vi sikre, at også dem, der har brug for særlig hjælp eller støtte, får mødt deres behov. Sammen har Boblberg og Røde Kors bl.a. indviklet initiativerne Julevenner, SnakSammen og Sprogland, som har ekstra fokus på at bringe mennesker sammen. Boblberg samarbejder derudover med en lang række organisationer og foreninger om at styrke den fysiske, mentale og sociale sundhed. Sammen kæmper vi for at skabe et sundere og bedre liv for alle, så menneskers trivsel og livskvalitet øges og samskabelsen fremmes.

Sådan opretter du dig som bruger på Boblberg

På Boblberg er det helt gratis at oprette sig. Første gang du skal ind på Boblberg, skal du oprette dig som bruger ved at udfylde følgende fem felter: Dit navn - Du bestemmer helt selv, om det skal være dit fulde navn, dit fornavn, dine initialer eller noget helt andet. Din mailadresse – Det er vigtigt, du skriver din rigtige mailadresse, da du her vil modtage mails, når du f.eks. modtager en besked eller andet på Boblberg (du kan altid selv styre hvilke mails, du vil modtage, under dine indstillinger på Boblberg, når du er logget ind). Dit fødselsår – Ved at registrere dit fødselsår vil du få vist relevant indhold med andre på ca. samme alder som dig (du kan altid filtrere din søgning og søge bredere i din bobl-oversigt). Den kommune du bor i – Ved at registrere den kommune du bor i, vil du få vist relevant indhold i dit nærområde (du kan altid filtrere din søgning og søge bredere i din bobl-oversigt). Til sidst skal du vælge en valgfri adgangskode. Nu er du i gang, rigtig god fornøjelse!

Fællesskabsprisen 2019 er vundet af Boblberg og står her på bordet sammen med en ballon og en smuk blomsterbuket

Boblberg vinder Fællesskabsprisen 2019!

I august 2019 fik Boblberg tildelt titlen som vinder af Fællesskabsprisen.

Hvad er Fællesskabsprisen? Og hvorfor er den relevant for Boblberg?

“Fællesskabsprisen hylder hverdagens mange oversete helte, der udgør velfærdssamfundets usynlige bærende søjler, og som gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet.” Fællesskabsprisen gives til dem, som er uundværlige for et fællesskab, som har stor betydning for andre. Man skal kunne vise konkrete resultater skabt gennem sit initiativ. Samtidig skal man være et forbillede for kollegaer og/eller sit lokalsamfund. Fællesskabsprisen blev første gang uddelt i 2014, og har siden hen blevet uddelt hele 6 gange. Hele konceptet hos Boblberg er, at skabe sammenhold, relationer og ikke mindst fællesskaber. Det er derfor relevant for os, at modtage sådan en fornem pris, som Fællesskabsprisen, da det er et kvalitetsstempel på fællesskaber. Det bekræfter os i, at vi gør noget rigtigt i fællesskab med vores brugere. Af hjertet stort tak til alle, som har været med til, at gøre Boblberg til det fællesskab, som det er i dag! At vinde Fællesskabsprisen 2019 giver en følelse af taknemmelighed, som strøg gennem kroppen på hele Boblberg-teamet. Vi er glade for at være med til at gøre en forskel for mennesker, der søger fællesskaber og sociale relationer.

Tre unge kvinder sidder sammen på en stor gynge med ryggen til
En ung fyr går alene mod solnedgangen langs med en sø
To midaldrende kvinder er ude at gå tur sammen i det gode vejr, efter de har mødt hinanden p åBoblberg

Andre initiativer for et øget fællesskab

Boblberg er en bred vifte af forskellige fællesskaber, og har udviklet adskillige initiativer, som gør det muligt for mennesker at mødes. Se nogle af eksemplerne her: Nytårsvenner.dk På Nytårsvenner kan du finde nogle at holde nytårsaften sammen med. Boblberg udviklede Nytårsvenner i 2020, og gjorde det muligt for alle at finde nogle at holde nytårsaften sammen med. Om du er på udkig efter en stor fest, en hyggelig middag eller en børnevenlig aften, bobler det med nytårsfællesskaber på Nytårsvenner. Events og arrangementer Udover at du kan finde nye venner og sociale fællesskaber, kan du som bruger på Boblberg også finde og deltage i diverse events, oplevelser og arrangementer under "oplev". Sammen med Røde Kors: Julevenner.dk Julevenner er et fælles initiativ af Røde Kors og Boblberg, og handler om at skabe fællesskaber i julen. Du kan melde dig som julevært, hvis du har ekstra plads om bordet og vil åbne dit hjem for andre. Eller du kan melde dig som julegæst, hvis du ikke har nogen at holde jul med, eller hvis du og dine nærmeste blot søger nye juleoplevelser og traditioner. SnakSammen.dk SnakSammen.dk er udviklet i samarbejde med Røde Kors. SnakSammen er et tilbud til dig, der ønsker nogle flere at snakke med i hverdagen. Du har mulighed for at sidde derhjemme i stuen, og snakke med venlige frivillige personer, når det passer dig. Her kan I snakke om hver som helst, der falder dig ind, og har din interesse. Sprogland.dk Sprogland.dk er ligeledes et initiativ udviklet i samarbejde med Røde Kors, som giver dig mulighed for at øve og forbedre dit danske sprog via online videosamtaler med en frivillig fra Sprogland.

Julevenner.dk
Nytaarsvenner.dk
SnakSammen.dk

Foreninger på Boblberg

Mangler du et let overblik over, hvilke lokale foreninger der findes i nærheden af dig? Så kan du finde dem her på Boblberg, ved blot ét klik. Inde på Boblberg finder du knappen "foreninger" hvor du, ved ét klik, får et let tilgængeligt overblik over foreninger i din kommune. Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du kan ligeledes blive henvist direkte videre til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker at indhente yderligere informationer. Under foreningerne på Boblberg, finder du også et kort over, hvor foreningerne geografisk befinder sig i din kommune. På denne måde kan du se, hvor tæt du befinder dig på den enkelte foreningen, og du kan ligeledes få hjælp til at finde vej dertil, da kortet også henviser til Google maps. Dette foreningsmodul er en oplagt mulighed for foreninger, som ønsker at synliggøre sig yderligere, og som ønsker at nå ud til en helt ny gruppe mennesker.

Blev du inspireret til at finde nye fællesskaber?

Opret dig her og skab dine egne fælleskaber i dag. På Boblberg er der noget for alle. Uanset alder og interesser, kan du finde nye bekendtskaber at dele det med her. Tusindevis af mennesker er hver dag i kontakt med hinanden på Boblberg - vi mangler bare dig! Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 591.598 andre, og bliv en del af fællesskabet.

Opret dig gratis her

Samarbejde med danske kommuner

Boblberg samarbejder med +50 danske kommuner, og flere kommer løbende til. Sammen med kommunerne arbejder Boblberg på at højne og fremme et mangfoldigt fritidsliv, som styrker de sociale fællesskaber blandt borgerne i de enkelte kommuner. Vil du læse mere om, hvordan Boblberg samarbejder med landets kommuner, samt hvilke kommuner vi har et aktivt samarbejde med?