Boblberg logo

Find nye veninder

På Boblberg kan du finde nye veninder uanset din alder. Om du søger veninder i voksenlivet, veninder i studietiden, barselsveninder, ligesindede veninder eller bare veninder at gå på caféer med, så er Boblberg det helt rigtige sted at søge hen. Velkommen til fællesskabet.

Find nye veninder

Søger du flere nye veninder? Så er Boblberg stedet lige for dig. En gratis app til at finde nye veninder. Måske har du mistet din omgangskreds, fordi du er flyttet? Måske er du vokset fra dine gamle veninder? Eller måske du har mistet de fælles venner, du havde med din ekskæreste? Der kan være mange grunde til at søge nye veninder, og det er aldrig for sent! Uanset hvilke interesser du har, så kan du finde nye veninder at dele dem med, her. Hvis du nyder at tage på café, få nye oplevelser, eller bare vil have en hyggeaften derhjemme, hvorfor så ikke finde nogen at dele det med? Hos Boblberg kan du udvide din omgangskreds og finde alle de veninder, du ønsker. Du kan oprette dit eget opslag, eller du kan henvende dig til andre, som allerede har skrevet, hvad de søger i en ny veninde. Her på Boblberg vrimler med brugere, som søger nye veninder - så mon ikke, du også kan finde én iblandt?

Brugere der har brugt Boblberg til at finde nye veninder

Læs om Ada og Line, som blot er to ud af mange, der har fundet nye veninder på Boblberg

Ada på 65 år står og smiler på stranden i en sort jakke og havet i baggrunden, og hun er glad fordi hun har fundet nye veninder på Boblberg efter en skilsmisse

Ada – Skilsmisse førte til fire nye veninder, cykelture på Bornholm og vandreferier i Spanien

Ada på 65 år flyttede fra Bornholm til Sjælland for at gifte sig med sit livs kærlighed. De var sammen igennem 20 år var de sammen, og hele deres sociale liv var igennem mandens netværk. Da de blev skilt, mistede hun derfor alt netværk, og havde bruge for hjælp til at skabe sig et nyt. I dag har hun fundet fire veninder på Boblberg, der bl.a. har været på cykelture sammen til Bornholm og vandreferier i Spanien. Ada fortsætter på Boblberg, og er ved at starte en strikkeklub op.

Line med lyst pagehår sidder på en bar med en drink i hånden og smiler, fordi hun har fundet nye veninde på Boblberg efter hun har været i et dårligt miljø

Line – Fra dårligt miljø og misbrug til nye veninder i ny by

Line på 22 år havnede i et dårligt miljø med misbrug og usunde bekendtskaber. Derfor havde hun brug for at trække rødderne op og flytte til den anden ende af landet sammen med sin kæreste. Hun afskar alt kontakt til sit gamle netværk i håbet om et bedre og sundere liv. For at opbygge en ny omgangskreds har Line brugt Boblberg til at finde nye veninder, som hun kan dele livet med. De drikker kaffe, øl, går på café og deler generelt livet med hinanden. Line og hendes nye veninde Katrine mødes f.eks. ugentligt for at vende verdenssituationen og dele historier fra ugen.

Bobler på Boblberg

På Boblberg handler det om at oprette nogle opslag, som handler om dine interesser - disse kalder vi for "bobler". Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad din bobl kan handle om. Du kan f.eks. skrive lidt om dig selv, og hvad du ønsker i en evt. ny veninde. Når du har oprettet din bobl, kan andre se den og henvende sig til dig, hvorefter I kan skrive sammen og opbygge jeres nye venskab derfra. Herunder kan du se eksempler på andre kvinder, som har oprettet bobler, hvor de søger flere nye veninder:

Søger veninder
Søger veninder

Hej Jeg er snart 40 år gammel.. Bor sammen med kæresten på 43 år. Har 4 børn ikke hjemmeboende. Jeg søger en eller flere veninder da jeg ingen har. Jeg har diagnosen borderline.. Jeg søger veninder at hygge med. Shoppe. Café. Være kreativ (tegner/maler mm. En at gå i biffen med . Og alt hvad vi ellers kan finde på. Jeg bor på landet og har selv bil da det offentlige ikke køre her. (6830 Nørre nebel) Skriv og lad os se om vi har kemi

Veninder søges 🌻
Veninder søges 🌻

Hej! 🌻✨🍁 Jeg søger skønne mennesker at dele hyggelige stunder og interessante oplevelser med. De fleste af mine venner bor vidt omkring og langt herfra. Så jeg savner at have flere mennesker tæt på, som jeg kan dele stort og småt med og nemmere kan dele tid, hverdagsliv, hygge og oplevelser med. Jeg er 30 år, bor i Lyngby med min mand og vores to søde killinger, og jeg er i den allersidste del af socialrådgiveruddannelsen. Jeg har et hav af interesser, og jeg er altid frisk på at prøve nye ting. En ikke-udtømmende liste over ting jeg er glad for: - kunst og museer - tegne, male, hækle, kreativ skrivning— kreative udskejelser generelt - ture ud i naturen, om det er en slentretur på et par timer, ellers rygsæk og overnatning, så vil jeg gerne med - bøger og historier — primært skønlitteratur - madlavning - teater og film - kortspil, brætspil, puslespil, computer- og konsolspil - caféture fulde af hygge - snakke og udveksling af tanker om psykologi, filosofi, spiritualitet Hvis det lyder som ting, der også kunne være noget for dig, så er du mere end velkommen til at sende mig en besked og fortælle lidt om dig selv! 🥳🌼 De bedste hilsner Thea August 2023

Veninder søges
Veninder søges

Jeg er en kvinde på 69 år, som i de sidste 20 år har passet min mand som blev alvorlig syg med sclorose. Jeg mistede ham desværre i April, og har siden følt min ensom. Jeg har ikke en omgangskreds da alt min tid er gået med at pleje min mand. Jeg føler mig ensom søger derfor nogle veninder til at mødes med. Jeg har i de sidste mange år ikke haft til til mig selv, men nu skal dette ændres. Jeg er glad, positiv kan lide at grine for at gå ture og er også interesseret i at gå på cafe, biffen eller i revyen. Jeg ved jeg har masser af byde på. Det behøver ikke være lange møder men gerne mødes til en kop kaffe eller en gå tur og en god snak.

Venindes søges🥰
Venindes søges🥰

Jeg hedder Pernille 25 år Elsker hunde, en god snak med veninder Elsker og tøse hygge og se nogle tøser film. Jeg er lidt en gamer men kan også lave anden ting, jeg svaner nogen og være sammen med, og have det sjovt med. Jeg søger en veninde eller flere da jeg er tilflytter til Ikasts brande kommune. Savner nogen og snakke med da jeg er sygemeldt. Jeg er meget loyal når det kommer til venskaber og er der altid der for en, jeg ser mig selv som positiv og meget udadvendt og smilene personer, jeg er hjælpsom og lytter gerne hvis der er noget man vil ud med. Jeg støtter en 110 % når jeg har et venskab, da man skal være ærlig omkring ting og have hinanden når det er. Har en søn på omkring 5 år som jeg har hver anden weekend. Men skriv endelig.

Halløj derude 🌸 nye veninder
Halløj derude 🌸 nye veninder

Jeg hedder Mette, er 28 og fornyeligt kommet ud af et forhold og har brug for at der skal ske noget nyt, møde nogle nye mennesker, skabe nye venskaber. Jeg er frisk på nærmest alt, fra gåture, til cafebesøg, til et glas et eller andet på helt Alm. hverdag.

Et café bord med en kanelsnegl og et stearinlys og to kopper kaffe
Tre veninder har mødt hinanden på Boblberg og går ved siden af hinanden på stranden iført hvide morgenkåber
Et venindehjerte er tegnet i sandet med en hjerteformet musling i midten

5 gode grunde til at have en god veninde

1. God støtte: Veninder er dem, som altid er der for dig, og bakker dig op i alle de beslutninger, du måtte tage i livet. I kan snakke om sårbare emner velvidende om, at I lytter til hinandens problemer, og der vil altid være en skulder at græde ud ved, hvis der er brug for det. 2. Bedre livskvalitet: At tilbringe sin tid med et menneske, der både skaber glæde og humor i hverdagen, gør, at din livskvalitet forbedres. 3. Flere oplevelser – Den gode veninde vil altid være klar på udfordringer og oplevelser sammen med dig. Derfor har man en større tendens til at tage ud og opleve nye og spændende ting, fordi man gør det sammen. 4. Gode råd: Veninder er gode til at give råd, og vil altid stå klar til at hjælpe dig i svære situationer. Alle har brug for et råd i ny og næ, og det er rart at have en veninde ved din side, som kan hjælpe dig bedst muligt. 5. Stærkere selvværd: Ved at have én eller flere veninder, som har lyst til at tilbringe tid sammen med dig, fordi de synes godt om dig som person, styrker dit selvværd.

Ofte stillede spørgsmål om veninder

Det er ofte de samme spørgsmål, der går igen, når det handler om veninder. Derfor har vi svaret på nogle af de hyppigste spørgsmål herunder:

Spørgsmål: Hvor og hvordan finder man nye veninder?

Hvis du vil finde nye veninder, kræver det ofte, at du selv opsøger mulighederne. Deltag i arrangementer, eller tag ud i blandt andre mennesker, hvor du kan falde i snak og smalltalke. Øv dig i at være åben og udadvendt, så folk kan mærke, at du er interesseret i at lære dem at kende. Det er selvfølgelig også altid en oplagt mulighed, at finde nye veninder her på Boblberg, hvor mange piger og kvinder, søger nye veninder. Skriv til nogle af dem, eller lav dit eget opslag, hvor du fortæller lidt om dine interesser.

Spørgsmål: Hvad er en god veninde?

En rigtig god og ægte veninde er hende, du kan lave både alt og intet med. En veninde, som støtter dig, og altid er med på den værste, men også hende som du ikke nødvendigvis behøver at snakke med hele tiden. Uanset hvor lang tid der er gået, vil det altid være det samme, når I ses. Den rigtig gode veninde er også hende, du kan være sammen med, uden at der behøver at ske en masse. I kan holde filmaften, eller bare sidde med jeres telefoner, uden at snakken skal holdes i gang. En god veninde er hende, du altid ved, hvad du kan forvente dig af.

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Tre veninder, der har mødt hinanden på Boblberg, sidder sammen på en stor gynge
Fire modne kvinder, som er blevet veninder på Boblberg, går tur sammen på stranden
To unge piger, der er blevet gode veninder gennem Boblberg, sidder og snakker sammen i solen ude på havnen

10 ting du kan lave med din nye veninde

- Tage på café: Der findes intet bedre end at tage en kop kaffe på en hyggelig café med en god veninde, hvor man kan sidde i timevis med historiefortælling og gode grin. - Madlavning: Her kan I bruge flere timer på at bikse noget lækkert mad sammen med musik i baggrunden, et glas vin i hånden og masser af grin og gode stunder med en fantastisk veninde. - Road trips: Hvad er bedre end road trips med veninderne? Pak bilen, fyr op for den gode musik og sæt kursen mod sommerhuset, på camping, eller hvor I elsker at tilbringe tid med hinanden. Så kan I være sikker på godt selskab og sjove stunder. - Movie night: Lej en film, se den på Netflix eller find en god film i tv’et. Ligegyldigt hvor I finder jeres film, så husk hyggen! Det er typisk, når veninden falder i søvn til den ellers så gode film, som I begge har valgt, og derfor kan I forberede jer. Der skal selvfølgelig være en masse chips, slik, chokolade og sodavand, så I ikke falder i søvn. - Træn sammen: At komme ned i træningscenteret eller ud på en løbetur kan godt være hårdt. Tag din veninde i hånden og gør det til en vane at træne sammen, så I bliver hinandens motivation. At træne med sin veninde gør det både meget sjovere og nemmere. - Gåture: Få jer noget frisk luft og gå en dejlig lang tur. På de lange gåture kan man snakke om alt fra hjertesorger til udfordringer i livet eller noget helt tredje. Alt i alt er det både befriende og afslappende at dele sine tanker med sin veninde i den friske luft. - Bytur: Tag hjem til hinanden og gør jer klar sammen. Lav nogle gode drinks, og skru op for jeres yndlings musik. Opvarmningen er ofte det hyggeligste, og man kan i fællesskab hjælpe hinanden med at vælge tøj, makeup og sko. Tag på klub eller på bar og dans til den lyse morgen med din veninde. - Ferie: Vær impulsiv og book en rejse nu- Få en fantastisk ferie med din bedste veninde eller venindegruppe. Det kan enten være en charterferie ved poolen, eller en ferie fyldt med aktiviteter og oplevelser i storbyerne. - Afslapning: Selvom man har en veninde, er det ikke ensbetydende med, at man skal lave noget sammen hele tiden. Man kan også bare bruge tiden på at slappe af på sofaen og se serier og film. De rigtige gode veninder, er dem man ikke nødvendigvis behøver at holde samtalen i gang med hele tiden. - Shopping: Nogle gange har man brug for at bruge lidt penge på sig selv – det kender vi alle sammen. Men at tage i et storcenter alene, er ikke altid lige så sjovt. Kvinder har næsten altid brug for en mening, og det er her, din veninde kommer ind i billedet. Hun skal selvfølgelig være ved sin side, når du prøver tøj eller, er ved at finde de skøreste unødvendige ting og enten kan tale dig fra eller til det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som null andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her