Boblberg logo

Find rejsemakkere og rejsekammerater

Mangler du en rejseven at tage på eventyr med? Her på Boblberg kan du finde din næste rejsemakker at opleve verden med. Et mødested bl.a. for rejselystne personer, der ønsker at opleve og rejse i fællesskab med andre.

Find en rejseven på Boblberg

Er du vild med at rejse? Men mangler du et netværk af ligesindede, der er lige så rejselystne og interesserede i at opleve verden som dig? Hvis dette er tilfældet, så er Boblberg et godt mødested til at finde din næste rejseven, rejsepartner eller måske en gruppe at rejse med. Der er noget helt særligt ved at rejse, og opleve nye destinationer i verden, med en god rejsekammerat, som ønsker at udforske de samme ting og steder som dig! Om du er til charter, roadtrip, adventureture, vandreture eller backpacking, så er du sikret, at du altid kan finde rejsefællesskaber, og gode rejsepartnere med samme interesser som dig, på Boblberg. Spring ud i rejseeventyret og find din næste rejsemakker her

Bobler på Boblberg

På Boblberg handler det om at oprette nogle opslag, som handler om dine interesser - disse kalder vi for "bobler". Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad din bobl kan handle om. Du kan f.eks. skrive lidt om dig selv, og hvad du ønsker i en evt. ny veninde. Når du har oprettet din bobl, kan andre se den og henvende sig til dig, hvorefter I kan skrive sammen og opbygge jeres nye venskab derfra. Herunder kan du se eksempler på andre, som har oprettet bobler, hvor de søger en rejsemakker og nogle at dele rejseoplevelser med:

Rejsemakker
Rejsemakker

Hej alle sammen😊 Jeg søger efter en rejsepartner som vil med ud og rejse. Og opleve nogle smukke byer i Europa, i en forlænget weekend f.eks. fredag til mandag, ? Eller fredag til søndag ? Jeg ligger vægt på kulturelle oplevelser og at udforske byen sammen og opleve kulturen. Og selvfølgelig restaurant besøg spise rigtig god mad, shopping🛍️, Og ellers så er planen at planlægge turen i fælleskab😊 Lidt om mig jeg er livsnyder. Jeg er nysgerrig af natur, nyder at møde det nye og ukendte. Altid frisk på Eventyr🏝. Jeg vil selv beskrive mig som et smilende, og glad person Jeg elsker at grine og ha det sjovt, Jeg håber at det har fanget din interesse og alle aldre er velkommen. Send gerne en privat besked så vi to kan snakke videre sammen.

At rejse er at leve
At rejse er at leve

Jeg hedder Rasmus og er 24 år. Mit arbejde er med foto og video - ellers kan jeg godt lide at rejse rundt både i ind- og udlandet. Jeg søger nogle der godt kunne tænke sig at tage med rundt.

Oplevelser, rejser og hygge
Oplevelser, rejser og hygge

Jeg søger og mangler af og til nogen at dele oplevelser med f.eks. biografture evt. weekendture og rejser, og/eller bare gode snakke om hvad man går og tumler med eller måtte have på hjerte. Jeg er 62 år, arbejder deltid og er aflastningsfamilie hver 2. weekend. Jeg læser og strikker en del. Er med i Biografklub Danmark og går en del i bio. Jeg elsker at rejse og opleve, og besøger jævnligt venner og familie i f.eks. Tyrkiet og USA.

 Søger rejsemakker, træningsmakker
Søger rejsemakker, træningsmakker

Mit navn er Annette. Jeg elsker at rejse, træning, restaurantbesøg, natur og udendørs aktiviter. Jeg er 37 år gammel, utrolig sød, åbne sindet og en ægte livsnyder. Jeg søger bekendtskab til både rejse, træning og også hygge.

Ven og rejsevejledning
Ven og rejsevejledning

Jeg søger nye venner og gerne en at rejse med Så hvis der er en der ude der mangler en rejse ven så skriv endelig

Portrætfoto af Jørgen på 70 år smiler fordi han har fundet rejsevenner på Boblberg som han rejser til Portugal med

Jørgen fandt en gruppe på Boblberg, som han kom ud at rejse med

Jørgens på 70 år har en stor interesse for at skrive, og søgt derfor en skrivegruppe på Boblberg - og det lykkedes! Gruppen består af Kate, Rikke, Klaus og Jørgen, som mødes ca. hver anden uge. De har en god kemi samme, og har siden fundet ud af at de også har den samme interesse for at rejse og opleve verden. Derfor har de planlagt en rejse til Portugal, hvor de skal nyde naturen og gå nogle dejlige ture sammen. Spændende hvor turen går ren næste gang.

5 gode råd til rejsen

1. Lav research inden rejsen: Det er altid en god ide at have styr på alle detaljer, inden man starter sin rejse. Om det er museer, ruiner, bjerge eller events, er det altid godt at være forberedt. 2. Find dig en god rejsemakker: Det er altid rart at have godt selskab, især når man er i et fremmed land. Så har du altid en at snakke og dele tankerne med. 3. Sørg for underholdning: Selvom man er flere afsted, kan det nogle gange være dejligt at koble af til en bog, lydbog eller et afsnit af ens favoritserie. Det er derfor en god ide at medbringe en iPad og bare fylde den op med en masse god underholdning, så man er godt forberedt på en lille pause, eller eventuelt så man har underholdning til, hvis man oplever ventetid forskellige steder på turen. 4. Følg en tjekliste: Vi kender alle til at glemme tandbørste, sokker eller andet. Derfor er det en rigtig god ide at have en tjekliste man kan følge, når man skal pakke til turen. Det er en god ide at starte på denne tjekliste en uges tid inden afrejse. Løbende kommer man i tanke om flere ting, der er gode at have på listen. Listen er også god, når man skal vende hjemad. Så kan man tjekke at man kommer hjem med de ting man tog afsted med. 5. Hav det sjovt! Nyd din ferie. Aller vigtigst af alt er, at du skal nyde din ferie. Den her ferie har sikkert været noget du har overvejet og drømt om længe. Det er derfor vigtigt, at du husker at slappe af, være i nuet og bare nyde, at du er på ferie og at det handler om sjov, afslapning og oplevelser.

Et billede taget oppefra af en kvinde, der står med en halv kokosnød og hendes fødder i sandet er i baggrunden
To kvinder, der har været ude at rejse sammen, peger på smukke billeder i en billedbog  fra deres rejse
To høje palmer op mod himlen med en smuk himmel fra solnedgangen i baggrunden
Tre piger, der har fundet sammen i en rejsegruppe på Boblberg, står med ryggen til og holder om hinanden imens de kigger ud over byen på deres rejse i deres sabbatår

Frederikke fandt to rejseveninder i sabbatåret

Efter Frederikke blev student, skulle hun holde et sabbatår, og ville rigtig gerne ud at rejse og opleve verden. Hun manglede bare nogle gode veninder at tage afsted med. Da hun hørte om Boblberg, vidste hun med det samme, at hun ville forsøge at finde rejsekammerater her. Hun oprettede et opslag, hvorefter hun hurtigt kom i kontakt med Marie og Agnes. Pigerne aftalte alle tre at mødes på en café for at se, om der var kemi, og kort tid efter begyndte de at planlægge deres livs rejse. Tre måneder senere tog de afsted til Asien, og fik en fantastisk rejse sammen.

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Et smukt billede af en strandbar med gynger og palmer i baggrunden på en rejse
En middel aldrende kvinde sidder på en kant og kigger udover byen på hendes rejse
En kvindehånd holder hendes pas op mod ruden i flyet, hvor man i baggrunden kan se flyvingen over de flotte skyer

Hvordan bliver du selv en god rejsemakker for andre?

▪️ Gå på kompromis og vær fleksibel: - Det er vigtigt, at du kommer godt ud af det med dine rejsepartnere, uanset om du rejser med dine venner, kæreste eller en ny rejsemakker her fra Boblberg. Særligt hvis I rejser sammen i en længere periode, er det vigtigt, at være en god og nem rejsekammerat. Du skal have dine egne holdninger og mål for rejsen, men det er også vigtigt at være fleksibel og villig til at gå på kompromis med din rejsepartner. Der kan opstå situationer, hvor det kræves at du er spontan, tålmodig og villig til at gå på kompromis med din rejseven. ▪️ Vigtigt at være alene engang imellem: - Selvom du rejser sammen med en rejsemakker, behøver I ikke at være sammen alle timer i døgnet. Uanset om det er en ny rejsekammerat, du er afsted med, eller om det er en ven eller kæreste, som du er vant til at rejse med, så er det vigtigt at gøre plads til hinanden engang imellem. Desuden er det sundt også, at foretage sig ting på egen hånd, hvilket også giver anledning til noget at tale og fortælle om, når I ses igen. ▪️ Hvad er I hver især gode til? - En ting er sikkert, når du rejser med en rejsemakker. I er helt sikkert ikke ens på alle punkter, og I har hver jeres kvaliteter og kompetencer på rejsen. Måske er du god til at finde vej og finde transportmuligheder, og måske er din rejsepartner god til falde i snak med mennesker og prutte om priserne. Du kan aldrig selv være bedst til det hele. Lyt til hinanden, og brug hinandens kompetencer og idéer.

En kvinde med kort hår står med ryggen til og kigger ud på vandet, imens hun har armene over hovedet og folderne hænderne så det ligner at hun holder solen i hænderne
En hvis autocamper kører på landevejen med strand og smuk himmel i baggrunden
Mand i hvid t-shirt sidder på en klippe og kigger udover en smuk udsigt på hans rejse

Hvem skal jeg rejse med?

▪️ Grupperejser er fantastiske! - Især hvis du er vild med at være social og opleve i fællesskab. Her kan du skabe nye venskaber for livet, og ikke mindst få fantastiske rejseoplevelser sammen. En grupperejse er en nem måde at rejse på, hvis man ikke lige har en rejsemakker at tage afsted med. ▪️ At rejse alene: - Der er både fordele og ulemper ved at rejse alene. Nogle elsker det, andre foretrækker en god rejsemakker at dele oplevelserne med. At rejse alene er en betydelig udfordring. Du står alene med ansvaret for at træffe alle beslutninger, og hvis der skulle opstå ulykker, har du kun dig selv at støtte dig til. På den anden side behøver du aldrig gå på kompromis, og du vil få en oplevelse af absolut frihed. Derudover vil du møde en masse andre enlige rejsende, som alle er mere åbne over for at interagere med hinanden. ▪️ De bedste rejsevenner: - At rejse rundt med en god ven åbner en unik mulighed for at dele fantastiske oplevelser. Når du rejser med en ledsager, kan I fordele ansvaret imellem jer. En af jer kan være eksperten på kortlæsning, mens den anden er mere udadvendt og dygtig til at spørge om vej. Men vær opmærksom på, at hvis du og din rejseven bruger meget tid sammen på rejsen, kan det udfordre jeres venskab og muligvis føles klaustrofobisk. Uanset hvad, vil denne rejseoplevelse uden tvivl skabe minder, som I vil dele resten af livet. ▪️ Nye bekendtskaber på rejsen: - Det er ikke obligatorisk at have alle bekendtskaber fastlagt på forhånd. Der er altid utallige muligheder for at møde nye mennesker, mens du er på farten. Verden er fyldt med venlige rejsende, og der er mange åbenlyse steder at møde nye venner som f.eks. busser, vandrerhjem, rejsecaféer og andre klassiske hangouts for backpackere. En anden fremragende måde at møde nye rejsefæller på er ved at deltage i grupperejser.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som null andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her