Blev du inspireret?
Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.
Hvad venter du på? Gør som null andre, og opret dig gratis i dag.
Er du vild med gode madoplevelser og hyggelige middagsselskaber? Her på Boblberg kan du finde madfællesskaber og møde nye mennesker, som også ønsker at dele deres passion med andre. Find de helt rigtige personer til din madklub, eller bliv en del af et madfællesskab, som allerede er etableret.
Er du en madentusiast, som elsker at tilbringe timevis i køkkenet? Mangler du én eller flere at dele din madglæde med? Eller synes du bare det kunne være hyggeligt at spise i selskab med andre en gang imellem? Så kan du finde din næste madklub nær dig, her på Boblberg, hvor en masse mennesker søger netop det samme som dig. Om du er til det italienske eller franske køkken, begynder eller erfaren, til finere eller mere afslappende madlavning, så kan du finde det på Boblberg. Det handler blot om at dyrke glæden ved at lave mad sammen med andre. Boblberg er en gratis app, hvor du kan finde nogle at dele dine interesser med i nærheden af dig. Spring ud i det! Opret din egen bobl (opslag) og lav eller find din madklub eller fællesspisninger lige her.
På Boblberg har du mulighed for at oprette opslag, også kaldet "bobler". Du kan kigge på andres bobler og finde personer med samme interesser som dig selv, hvorefter du kan skrive til dem. Du kan også blive inspireret til at oprette din egen bobl, hvor du f.eks. kan søge efter en madklub eller andre fællesspisninger. Du styrer indholdet af din egen bobl, og her er det en god idé at skrive lidt om dig selv og dine interesser, samt hvad du søger i et nyt venskab. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og derfra kan I starte jeres nye madklub. Herunder kan du se eksempler på andre, der har oprettet forskellige bobler med deres interesser.
Hej, Jeg går med en lyst om at danne en madklub med personer, der ikke kender hinanden i forvejen. Jeg er som mange andre single, og nyder egentlig tilværelsen. Jeg synes dog at det kunne være rart at udvide min bekendtskabs kreds og ser en madklub som værende helt ideel. Jeg tænker vi skal være 5-6 personer i en aldersgruppen 30-40 år +/- et par år. Håbet er at vi finder en rigtig god gruppedynamik på tværs af køn og alle mulige andre overbevisninger. Min tanke er at man mødes 1-2 gange om måneden og skiftes til at lave mad. Lyder det som noget for dig, så skriv endelig lidt omkring dig selv og så er håbet at vi får sammensat den bedste gruppe overhovedet 😊
Ønsker at mødes 4-8 personer til hyggeligt samvær, hvor værten laver en god middag, med et godt glas vin eller en hyggelig aften i byen til god musik og hygge
Kunne du tænke dig at være med til at starte en madklub her i Østjylland? Så skriv endelig! Kunne være mega hyggeligt med en gruppe piger, som mødes i ny og næ sammen og får et lækkert måltid mad samt gode samtaler og måske lidt brætspil og hygge 😃🍷
Vi er 4 dejlige damer i slut tyverne som elsker mad og godt selskab! Derfor vil vi gerne starte en madklub og leder efter et par madglade mænd, som skulle have lyst til at joine 🍽️🌮🧇🍰 Vi mødes i dag d. 14/09 kl. 18 for første gang 🥳
Hej 🙂 Er der nogle som er friske på en madklub som spænder bredt. Det kunne f.eks. være. Sammenskudsgilde. Gå ud at spise. Lave tema mad O.S.V. Jeg er alene, bor i Sønderborg og er +50. Hvis i er alene eller par som søger nye venskaber og input. Så lad os ses og se om vi ikke kan få nogle SJOVE OG HYGGELIG timer sammen om maden og et glas…
Læs om Christina og Peter, som blot er to ud af mange, der har fundet en madklub på Boblberg.
På Boblberg blev Christina på 54 år kontaktet af Ida, der var i gang med at starte en madklub for 4-6 personer, som ikke kendte hinanden. Christina blev inviteret til at være en del af denne madklub, og da Ida havde fundet to personer mere, mødtes de ude i byen første gang. Snakken gik lystigt, og grinene var høje, hvorfor der ikke var nogen tvivl om, at de skulle mødes igen. I dag mødes de en gang om måneden, hvor det går på skift. Man vælger selv, om man spiser ude i byen eller selv laver mad og holder aftenen hjemme hos én selv.
Peter på 56 år har et godt netværk i forvejen, men mange af dem bor i andre dele af landet, og det kan derfor være svært at have faste traditioner og aftaler med vennerne. På Boblberg lavede han en bobl (opslag), hvor han søgte en madklub. Her lykkedes det ham at samle fire personer, som mødes fast til god mad, hvor fokusset er at levere gode sanseoplevelser til hinanden gennem madlavning. Gennem Peters madklub har han også fået en rigtig god kammerat, som han ses med flere gange om ugen, udover når de mødes i madklubben.
1. Fællesskabet: At være med i en madklub eller deltage i fællesspisninger, udvider din omgangskreds. Det kan være sundt at være en del af forskellige fællesskaber, så man ikke kun omgås med de samme mennesker. Der opbygges et helt særligt fællesskab i en madklub, hvor I kan dele glæderne med hinanden. 2. Smagsoplevelser: Det mest fantastiske ved mad er selvfølgelig smagsoplevelserne. Selvom udseende også betyder meget, så gælder det jo i bund og grund om, at det skal smage godt. Ved at være med i en madklub lærer du af andre, og får nye smagsoplevelser med i bagagen. Der findes så mange forskellige madkulturer, så hvorfor ikke lære noget af andre og udvide dine smagssaner? 3. Inspiration: Ikke nok med, at du får lækker mad, så får du også ny viden inden for madverdenen. Det kan være, du bliver introduceret til det franske- eller kinesiske køkken og får smag for det. Næste gang du skal lave mad, vil du måske udforske disse køkkener, da du er blevet introduceret for deres lækre retter. 4. Interesse: Det bedste ved at være medlem af en madklub, er, at I alle deler samme interesse. I har alle en ekstra kærlighed for mad og nyder at dele madoplevelser i selskab med andre. 5. Hyggelige stunder: At være en del af et nyt fællesskab, hvor alle har samme interesse for mad, får man en hel række nye hyggelige stunder og minder.
Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:
Det er ofte de samme typer spørgsmål, som går igen ang. madklub og spisefællesskaber. Derfor har vi svaret på nogle af de hyppigste spørgsmål herunder:
En madklub er en social gruppe af mennesker, som mødes jævnligt for at nyde madlavning og måltider sammen. Formålet med fællesspisning er at hygge sig omkring et måltid, og dele interessen for madlavning og kulinariske oplevelser. Typisk fungerer en madklub ved, at medlemmerne på skift er værter og arrangerer madlavningen. Værten kan vælge at lave maden selv eller bede de øvrige medlemmer om at bidrage med retter eller ingredienser. Måltiderne kan finde sted hjemme hos en af medlemmerne eller på forskellige restauranter og spisesteder.
Din madklub bliver en succes, når alle hygger sig og glæder sig til at komme hver gang. Her er et par gode råd til: Først og fremmest er det en god idé på forhånd at aftale, hvilken type mad I vil lave og spise i jeres madklub. Skal det være økologisk madlavning? Skal det være sundt eller vegetarisk? Eller skal det fx være helt almindelige hverdagsretter? Ligeledes kan I afstemme, hvor nødvendigt det er med forret og dessert til jeres fællesspisning. Dernæst kan det være en god idé, at I på forhånd aftaler en tidsramme for arrangementet. Skal jeres madklub mødes på hverdage eller i weekender? Det kan også være en god idé at aftale, hvad der skal i jeres glas. Din madklub kan blive en succes ved at skabe en levende og engageret fællesskabsoplevelse omkring madlavning og måltider. Ved at definere et klart formål for jeres madklub kan I skabe en autentisk og dynamisk atmosfære. Planlæg regelmæssige møder og vær kreativ med temaer, der udfordrer og inspirerer.
Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.
Hvad venter du på? Gør som null andre, og opret dig gratis i dag.
Dette er en madklub, hvor medlemmerne vælger en kogebog, som de alle følger. Ved hvert møde laver de en eller flere retter fra kogebogen og deler deres erfaringer og smagsoplevelser. Det er en fantastisk måde at udforske forskellige køkkener og lære nye opskrifter at kende. Maden kan tilberedes sammen eller hver for sig.
Medlemmerne mødes og deler måltider og madoplevelser i hjemlige omgivelser. Her er der lige så stort fokus på hyggen, og på at være en del af et fællesskab, som der er fokus på selve madlavningen. Medlemmerne skiftes til at være værter og invitere de andre hjem på besøg, hvor de tilbereder og serverer måltider. Dette skaber en intim og hyggelig atmosfære, hvor medlemmerne i madklubben kan nyde hjemmelavet mad og udveksle opskrifter, madlavningstips og historier om mad. Denne form for madklub er en mere afslappet og uformel version af en traditionel madklub.
En madklub, der tager ud at spise, er en gruppe af madentusiaster, der mødes regelmæssigt for at udforske forskellige restauranter og spisesteder sammen. I modsætning til en traditionel madklub, hvor medlemmerne selv laver mad, giver denne type madklub medlemmerne mulighed for at nyde den kulinariske oplevelse uden at skulle bekymre sig om madlavning og værtsrollen. Medlemmerne kan komme fra forskellige baggrunde og have forskellige præferencer, men de er forenet af deres lidenskab for mad og ønsket om at udforske den kulinariske verden sammen.
En madklub specielt designet til familier og børn. Her kan medlemmerne lære sunde madlavningsteknikker, udveksle opskrifter og deltage i sjove madrelaterede aktiviteter med deres børn. Det kan være en fantastisk måde at opmuntre børnene til at eksperimentere med mad og udvikle sunde spisevaner.
En madklub dedikeret til vegetarisk madlavning og spisning. Medlemmerne deler opskrifter, teknikker og oplevelser med at lave lækre vegetariske retter. De kan udforske forskellige køkkener og ingredienser og styrke deres vegetariske madlavningsevner sammen.
En unik type madklub, hvor medlemmerne udfordrer hinanden, og konkurrere om højeste point fra de øvrige medlemmer – ligesom i Tv-programmet ”Til middag hos”. Fokus er ikke på at dele måltider og opskrifter, men at skabe en konkurrencepræget atmosfære, hvor medlemmerne kan vise deres madlavningsevner og kreativitet.