Boblberg logo
Dorthe – Nye fællesskaber hjalp på ensomheden efter flytning

Dorthe – Nye fællesskaber hjalp på ensomheden efter flytning

Dorthe på 54 år blev skilt og flyttede fra Fyn til Sjælland. Hun havde svært ved at finde venskaber på de platforme, hun allerede kendte til, men efter at have hørt om Boblberg i tv’et, valgte hun at gå ind at kigge lidt rundt for at se, om det kunne være noget for hende. Hun syntes det var svært at finde nye relationer i hendes alder, men der gik ikke længe før hun opdagede, at de fleste søgte det samme som hende, nemlig venskaber.

Dorthe har ikke kørekort og leder derfor primært efter fællesskaber i hendes lokalområde. Hun mener, det kræver en god mængde energi at starte et nyt venskab op, og hun synes derfor, det er bedst, hvis man ikke bor for langt væk. Det er dog lykkedes hende at finde flere nye bekendtskaber, hun har nemlig fire personer, hvor hun kan mærke, at der er god kemi. Dem snakker hun med næsten dagligt.

”Det har været meget overvældende på den gode måde”

- Dorthe

For Dorthe er det vigtigt, at man mødes ret hurtigt for at se, om der er kemi. Det handler for hende om at komme ud af hendes ensomhed og turde tage kontakten. Hun har bestemt ikke fortrudt hendes rejse og ville klart anbefale det til andre. Hun er medlem af en gruppe, hvor der er mange ensomme mennesker, der isolerer sig selv. Dem har hun prøvet at få på Boblberg, så de ligesom hende kan finde nye venskaber.

”Gør det! Kig på siden og lav en bobl. Alt start kræver mod. Du bestemmer selv.”

- Dorthe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her