Boblberg logo
Abdullah – Støtte til sproghjælp som tilflyttet læge til Danmark

Abdullah – Støtte til sproghjælp som tilflyttet læge til Danmark

Abdullah er 29 år og uddannet læge fra Irak, men flyttede til Danmark for et par år siden for at arbejde. Han besluttede sig hurtigt for, at han ville lære det danske sprog og begyndte derfor på sprogskole. Men så kom covid-19 pandemien til Danmark og alt lukkede ned! Det betød, at han måtte finde andre alternativer, og da han fik anbefalet Boblberg af sin ven, tænkte han, at det var en oplagt mulighed.

Gennem Boblberg har Abdullah fået kontakt til flere, bl.a. Jonna og Lars, der i dag er blevet til gode venner. De går ture, spiser mad sammen – og så hjælper de også med at vande blomsterne, når Abdullah er i Irak for at besøge sin kone.

Abdullah har også brugt SnakSammen, hvor han første gang kom i kontakt med Marianna, som sidenhen er blevet en god støtte for ham, især i forbindelse med at skulle lære dansk. De to startede med blot at have nogle gode samtaler, hvorefter hun valgte at tilbyde også at hjælpe ham med at lære dansk.

”Hun har hjulpet mig meget med sproget og var i timevis med mig online og underviste mig meget”

- Abdullah

Marianna er nu også blevet en rigtig god ven og støtte for Abdullah, og han er meget glad for sine gode oplevelser på både Boblberg og SnakSammen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her