Boblberg logo
Sissel – Brød sine vante rammer ved flytning og skabte et nyt netværk

Sissel – Brød sine vante rammer ved flytning og skabte et nyt netværk

Sissel på 21 år er meget socialt anlagt, hvorfor ensomheden også kom snigende, da hun tog den svære beslutning om at flytte sammen med sin kæreste på Sjælland efter at have boet i Jylland i hele sit liv. Familie og venner boede i Jylland, og Sissel havde nu kun sit arbejde at tage afsted til og ikke nogen at være sammen med i fritiden, hvilket var meget uvant for hende.

En dag faldt Sissel over et opslag med teksten ”Søger du nye veninder?”, hvilket straks fangede hendes opmærksomhed – for det var jo lige netop dét, hun ledte efter. Sissel var ret nysgerrig, da hun kom ind på Boblberg og oprettede sig også hurtigt, så jagten på nye veninder kunne skydes i gang.

Der var særligt én bobl, som hun hurtigt faldt over. Sissel sendte hende en besked i håbet om, at det kunne blive en god veninde.

”Hun skrev heldigvis tilbage, at hun var glad for min besked – jeg tror vi skrev sammen i en uges tid, og så besluttede vi os for, at vi skulle mødes.”

- Sissel

De mødtes første gang til en gåtur og mærkede med det samme, at der var kemi. Efter at have været sammen i flere timer, var Sissel hjemme igen og havde haft en skøn dag.

Sissel er meget taknemmelig for at have fundet sin nye veninde og håber på at kunne få dannet endnu flere med tiden.

”Jeg er så glad for, at jeg valgte at gå ind på Boblberg. Havde jeg ikke gjort det, så havde jeg måske ikke haft en god veninde, som jeg kan snakke og lave hyggelige ting sammen med.”

- Sissel

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her