Boblberg logo
Jennifer – Fik to nye veninder, der ændrede hendes liv

Jennifer – Fik to nye veninder, der ændrede hendes liv

Jennifer på 29 år er nyuddannet socialrådgiver og var nået til sted i sit liv, hvor omdrejningspunktet ikke skulle være alkohol, som det havde været indtil nu med hendes venner. Så selvom, at Jennifer har en stor vennekreds, så var hun fanget i de samme rutiner, og Jennifer ville gerne have lidt mere substans i sine venskaber, hvorfor hun valgte at søge mod nye venskaber på Boblberg.

”Jeg syntes, at jeg havde lidt for mange venner, som kun ville drikke - det endte med, at vi drak næsten hver dag. Jeg ville finde nogle venner, hvor det ikke kun ville handle om druk.”

- Jennifer

På Boblberg skrev Jennifer på andres bobler og kom i kontakt med to jævnaldrende kvinder, Mie og Madeleine. Hun har især fået et rigtig godt forhold til Mie, som også er socialrådgiver. De mødes 1-2 gange om måneden og gør alt fra at drikke kaffe sammen til at spise mad derhjemme og holde filmaftener. Madeleine er flyttet til Danmark for tre år siden, og de ses også et par gange om måneden. Selvom at nogle gange opstår problemer med sproget, så forhindrer det dem tværtimod slet ikke i at have fået et rigtig godt venskab den dag i dag.

Jennifer har, efter mødet med Boblberg og sine to nye veninder, fundet sig selv på en ny måde igennem denne oplevelse. Alt handler lige pludselig ikke kun om at drikke mere, og hun er begyndt at prøve nye ting, såsom at hækle/strikke og leve et sundere liv end hvad hun gjorde før.

Jennifer anbefaler Boblberg til alle sine venner og har bestemt også tænkt sig at nævne det overfor sine nye kolleager, når hun starter på sit nye job.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.641 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her