Boblberg logo
Rikke – Udvidede sit netværk med flere venskaber og pennevenner

Rikke – Udvidede sit netværk med flere venskaber og pennevenner

Da Rikke faldt over en flyer om Boblberg på FOF, tænkte hun, at det var hendes mulighed til at finde flere veninder og venner, da hun mener, at man ikke kan få nok venskaber i livet. Derfor gik der ikke lang tid før, at hun oprettede en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte efter flere venner og veninder. Rikke skrev også om hendes egne interesser i boblen, hvor hun beskrev, at hun godt kan lide at sy, strikke, læse, lave mad og være sammen med familien og sin kæreste. Udover at lave sin egen bobl, henvendte hun sig også til andres bobler på Boblberg. Rikke kom hurtigt i kontakt med flere skønne mennesker, som hun i dag skriver og mødes med.

”Jeg har fået nogle rigtig gode venner, som jeg synes, at jeg passer godt sammen med, både interessemæssigt og menneskeligt. Det er gode venskaber og flere af os har også mødtes privat.”

- Rikke

Rikke skriver og snakker stadigvæk med mange af dem i dag, og de har mødtes hos Rikke, hvor de derefter har gået ture sammen. Hun har også været på café med én af dem, så hun har alt i alt fået rigtig gode veninder på Boblberg.

”På nuværende tidspunkt har jeg fem, jeg skriver med. Jeg kan jo godt lide at skrive breve, og det er mit indtryk, at vi er flere på Boblberg, der har det på den måde.

- Rikke

Rikke kan især godt lide, at man på Boblberg mødes på lige fod uanset baggrund og social status.

”Det er dejligt, at der er plads til alle på Boblberg. Det har jeg altid været fascineret af.”

- Rikke

På Boblberg har Rikke også fundet nogle, der interesserer sig for haver, og de har sammen taget til haveudstilling. Lige nu overvejer hun at oprette en bobl, hvor hun vil søge efter strikkefællesskaber.

”Jeg kan anbefale Boblberg til alle – alle kan bruge flere venner end dem, de har i forvejen – jeg synes det er fantastisk at møde forskellige former for mennesker.”

– Rikke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her