Boblberg logo
Nanna – Udvidede sit netværk yderligere med koncertmakker og nye veninder

Nanna – Udvidede sit netværk yderligere med koncertmakker og nye veninder

23-årige Nanna går til dagligt på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor hun læser til lærer. Mange af ugens dage går med læsning og studiegruppearbejde, og en dag gik Nanna rundt på skolens fællesarealer, hvor hun pludselig stødte på en plakat om Boblberg. Nanna blev nysgerrig på, hvilke fællesskaber der var på platformen, og hun gik derfor ind for at undersøge, hvad den havde at byde på.

Nanna havde i forvejen masser af veninder og venskaber, men var nysgerrig på, om hun kunne udvide sit netværk endnu mere. Da hun først var kommet ind på platformen, blev hun positivt overrasket over, hvor mange forskellige fællesskaber, folk søgte. Her var der både caféture, koncertmakkere, gåture, padel tennis og mange andre oplevelser samt aktiviteter, som man kunne koble sig til.

Hun startede med at kigge rundt på de forskellige emner, før hun valgte at oprette sin egen bobl. Heri skrev hun, at hun søgte at udvide sit netværk endnu mere gennem interesserne: træning, caféture, gåture og sociale aktiviteter i aldersgruppen 18-25 år.

Efter meget kort tid fik Nanna flere henvendelser fra personer, som meget gerne ville mødes. Her startede Nanna med at skrive med dem og har derfra fundet nogle, som hun følte, at hun havde god kemi med og valgt at mødes med. Nanna har nemlig fået mere end 40 forskellige henvendelser på sin bobl, så det har været om at holde tungen lige i munden:

”Det var lynhurtigt, at jeg fik henvendelser efter jeg oprettede min bobl. Det var så fedt at se, at andre havde samme interesser.”

- Nanna

I dag har Nanna mødtes med tre forskellige piger, Sabrina, Nanna og Sofie, som hun jævnligt mødes og holder kontakten med. Her ses de både til caféture, gåture i det fri, kulturelle arrangementer, koncerter og meget andet.

Første gang Nanna mødtes med de tre piger var enkeltvis til en gåtur, så de kunne se hinanden an. Her er snakkende gået derud af, og de har efterfølgende mødtes flere gange. Nanna har især fået en rigtig god veninde i Sabrina – de har bl.a. været til koncert sammen, gået ture i parker og været i byen sammen. Sammen med veninderne Nanna og Sofie har hun fået nogle rigtig gode hyggelige stunder, hvor de bl.a. går ture, ser film og går på caféer.

Nanna fortæller, at hun sagtens kunne finde på at bruge Boblberg igen, f.eks. hvis hun flyttede til en ny by eller skal finde nye hobbyer, og hun anbefaler derfor klart andre at bruge Boblberg til at finde fællesskaber.

”Det er så nemt og tilgængeligt at bruge, så jeg anbefaler klart, at man skal bruge Boblberg til at finde fællesskaber, eller gå ind for at kigge, hvis man bare er nysgerrig.”

- Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her