Boblberg logo
Helle – Fik en bedste veninde efter 18 år i udlandet og ingen bekendtskaber

Helle – Fik en bedste veninde efter 18 år i udlandet og ingen bekendtskaber

Efter at have boet 18 år i udlandet i seks forskellige lande, havde 39-årige Helle efterhånden et meget lille netværk, da hun for tre år siden besluttede sig for at flytte tilbage til Danmark. Så da hun blev bekendt med Boblberg, tog hun chancen og oprettede en bobl, hvor hun søgte efter et nyt netværk og bekendtskaber.

Det skulle hurtigt vise sig at være chancen værd, da hun i dag har fået en ny bedste veninde, som personlighedsmæssigt kunne være hendes egen tvilling.

”Hun er helt klart en af mine allerbedste veninder. Og ved et sjovt sammenfald er vi så ens, at det er lige før, vi kunne være tvillinger.”

– Helle

Veninden besvarede blot Helles bobl med et simpelt ”hej”, hvor det herefter viste sig, at de havde rigtig meget mere at tale om. I dag er det 2,5 år siden, at de havde første kontakt på Boblberg, hvor de næsten har set på ugentlig basis lige siden.

Helle synes, at Boblberg er et fantastisk koncept, der gør et godt initiativ i at gøre noget ved den stigende tendens til ensomhed i Danmark – en problematik hun havde hørt og læst om, allerede da hun boede i udlandet. Derfor anbefaler hun også andre at give Boblberg et forsøg.

”Boblberg er et forsøg værd. Der er jo aldrig nogen garanti for, at man finder det, man søger, men det er da bestemt et forsøg værd – og jeg vil mene, at chancen er meget stor.”

- Helle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.016 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her