Boblberg logo
Michelle – Kom ud på den anden side af en fødselsdepression

Michelle – Kom ud på den anden side af en fødselsdepression

Michelle på 27 år var ramt af en fødselsdepression og havde svært ved at komme ud og bevæge sig og møde nye mennesker. Hun blev bekendt med Boblberg og valgte at oprette sig for at finde nye veninder. Hun tog kontakt til to jævnaldrende kvinder, som boede i nærområdet.

Michelle skrev til Amalie og Marita, som hun i dag har et godt venskab med. Michelle og Marita havde samme interesse for heste. De besluttede sig at mødes, og her havde Michelle også hendes datter med. Amalie havde selv børn og kunne derfor sætte sig i hendes sted. De klikkede med det samme og har fået et rigtigt godt venskab. I dag snakker Michelle og Amalie sammen næsten dagligt, og når de ses, drikker de kaffe, går ture eller bager kager.

Michelle overvejer helt sikkert at oprette sin egen bobl og finde flere fællesskaber. Hun har også allerede anbefalet andre at bruge Boblberg til at finde nye fællesskaber, da hun synes, at det er et fantastisk sted at udvide sin horisont:

“Jeg er glad for, at jeg gik ind på Boblberg og fik udvidet min horisont af venner. Boblberg er fantastisk, det har været med til at lære mig at åbne op overfor andre og turde møde nye mennesker igen.”

- Michelle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her