Boblberg logo
Trine – Har brugt Boblberg til mere end bare på sit arbejde

Trine – Har brugt Boblberg til mere end bare på sit arbejde

Trine er flyttet sammen med sin kæreste et godt stykke væk fra sine veninder og familier. Derfor ville hun gerne have nye bekendtskaber og veninder, som var lidt tættere på. Tilbage i 2016, da hun arbejdede som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen, hørte hun om Boblberg for første gang, da ledelsen holdt oplæg om hvad Boblberg kunne og hvordan det evt. kunne hjælpe de borgere, som Trine kom ud til. Hun tænkte, at Boblberg da også sagtens kunne bruges til at stifte nye bekendtskaber for folk i hendes alder, og derfor oprettede hun en bobl.

I sin bobl skrev hun, at hun manglede nye bekendtskaber i form af nye veninder til at gå en tur, få en snak om alt og intet og tage på cafebesøg med. Det er stadig ret nyt, men Trine har været, og er stadig, i kontakt med flere, som er ved at finde ud af hvornår de skal mødes. De har skrevet sammen i et par uger og har aftalt, at mødes på en café i byen og drikke en kop kaffe og se om kemien er der.

”Jeg har fundet et par skønne damer, som jeg håber bliver fremtidige gode veninder.”

- Trine

Trine synes ideen bag Boblberg er ret genial, da det er en god måde at finde nye venner på. Specielt for dem, som måske ikke lige har mulighed for at gå ud.

”Jeg har hele tiden været ret fascineret af Boblberg og har anbefalet det til rigtig mange – så tak for jer, som er skaber bag dette individ.”

- Trine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her