Boblberg logo
Søren – Fandt selv fællesskab i mandeklub, imens han hjælper andre

Søren – Fandt selv fællesskab i mandeklub, imens han hjælper andre

Søren fik kendskab til Boblberg gennem hans kone, der har haft succes med platformen. I fællesskab fandt de frem til tre forskellige kvinder med børn, som de nu er blevet reservebedsteforældre for. Søren og hans kone har ingen børnebørn selv, og så det derfor som en oplagt mulighed for at stå til rådighed og hjælpe til hos andre, der kunne have brug for en ekstra hånd. Den første kvinde de kom i kontakt med, er alene med to børn, og her har Søren og hans kone trådt til og passet børnene en weekend. Derudover har de mødt de andre kvinder og deres børn, og har planer om også her at skulle passe børnene i den nære fremtid.

Udover at være reservebedsteforældre har Søren også fundet en mandeklub i nærområdet, som han gennem Boblberg er blevet medlem af. Her mødes de hver onsdag i lige uger til diverse aktiviteter som grillaftener, fisketure eller oplæg. Søren selv skal snart holde et foredrag for de andre medlemmer om hans store passion; modelbiler og -både. Mandeklubben er i en størrelse af 40-50 medlemmer, hvilket Søren blot ser som en fordel, da alderen ikke skal stå i vejen for en god snak og fælles interesser.

”Alder betyder intet på Boblberg.”

– Søren

Søren har anbefalet Boblberg til andre, og er stadig selv aktiv, specielt med at oprette bobler om modelbiler og fotografi, der er to af hans store interesser. Her håber han på at finde andre, der deler denne interesse.

”Jeg synes vældig godt om Boblberg, da det er en sjov måde at finde andre folk på.”

– Søren

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her