Boblberg logo
Nina – Fandt en af sine tætteste veninder under et ressourceforløb efter længere sygdom

Nina – Fandt en af sine tætteste veninder under et ressourceforløb efter længere sygdom

Nina på 26 år arbejder som praktikant i Normal og er på ressourceforløb efter et længere sygdomsforløb. I sin fritid kan hun godt lide at hygge sig med veninder og kæreste. Nina fik øjnene op for Boblberg, da hun blev inspireret af andre, der havde brugt Boblberg med succes. Nina oprettede en bruger og begyndte at skrive til andre brugere på platformen.

På Boblberg kom Nina i kontakt med Astrid, som i dag er blevet en af hendes tætteste veninder. De havde skrevet frem og tilbage og besluttede derfor at mødes hjemme hos Nina. Astrid var lidt nervøs, fordi hun ikke vidste, hvordan det skulle gå. Deres første møde endte heldigvis godt. De snakkede hele dagen og fandt ud af, at de havde meget tilfælles. De hygger sig sammen og elsker at have gode snakke, hygge derhjemme med film, tage ud at spise og opleve ting sammen.

”Astrid er gået hen og blevet en af mine tætteste veninder.”

- Nina

Nina beskriver Boblberg som et "megafedt koncept", da man kan møde mennesker, der står i sammen situation som en selv.

”Boblberg er en god mulighed for at finde andre ligesindede og finde en ny omgangskreds.”

- Nina

Nina vil især anbefale Boblberg til andre, der ikke går på uddannelse eller ikke er tilmeldt en forening i deres fritid, da det giver dem mulighed for at finde nye venner. Nina vil også gerne bruge Boblberg igen, hvis hun får brug for det. Hendes råd til andre, der vil prøve det, er at "saste sig ud i det" og ikke miste modet, hvis de mennesker, de møder første gang, ikke er deres bedste venner.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.593 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her