Boblberg logo
Jan - Fællesskabet er for alle, også de blinde

Jan - Fællesskabet er for alle, også de blinde

72-årige Jan har brugt Boblberg til at komme i kontakt med nye mennesker – mennesker som han ellers normalt ikke ville nå ud til. Jan er nemlig blind, og det gør åbenlyst livet en anelse mere besværligt til tider. Han har tidligere følt sig begrænset, da han har været afhængig af at få hjælp til de ting, han ikke selv er i stand til at klare alene.

I dag har Jan fundet en måde at skære mange af begrænsningerne af og åbnet døren til at et hav af muligheder og fællesskaber på Boblberg.

”Boblberg har givet mig dét, at jeg som blind nu kan få nogle oplevelser, som jeg ikke tidligere har kunnet alene.”

- Jan

Jan har nemlig brugt Boblberg til at finde ledsagere, som har hjulpet ham med de ting, som han som blind ikke selv kan klare.

”Boblberg har hjulpet mig med at finde en person, som kan hjælpe mig med de ting, jeg som blind ikke selv kan klare. Fx gåture i naturen, have en ledsager med i Tivoli og have én til at hjælpe mig med at læse tilbudsaviserne op, som jeg ikke selv kan læse på nettet.”

- Jan

I samarbejde med Jan har Boblberg arbejdet på at tilpasse og opbygge platformen, så blinde borgere kan bruge Boblbergs mange muligheder på lige fod med alle andre, og i dag lever Boblberg op til retningslinjerne for tilgængeligt webindhold (WCAG 2.0). WCAG 2.0 står for Web Content Accessibility Guidelines og er en international standard, som sikrer, at hjemmesidens indhold er tilgængeligt for flest mulige borgere i flest mulige situationer.

Jo flere borgere, der har muligheden for at bruge Boblberg, desto flere kan finde dét, de søger. Derfor er Boblberg glade for samarbejdet med Jan, da det har gjort Boblberg tilgængelig for en endnu større gruppe af borgere, herunder blinde og svagsynede.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her