Boblberg logo
Humanitært hjælpearbejde i Afrika

Humanitært hjælpearbejde i Afrika

Vi er en lille dansk humanitær NGO forening fra Sønderborg området, som hedder DBL-KOONSO (Danish Burkinabe Link).

Siden starten i nov. 2011 har vi bygget en ny skole, og renoveret den gamle i den lille landsby Tourouba i Burkina Faso. Tilsammen går der i dag ca. 545 elever.

I de efterfølgende år har vi sendt 7 containere derned med hovedsageligt hospitalsudstyr, symaskiner, værktøj m.m. Det har bevirket, at 6 offentlige sygehuse er blevet op-kvalificeret på grund af bedre undersøgelses og behandlingsmuligheder. På hospitalet i Tougan har de bl.a. fået etableret en tandklinik, og en ny røntgenafdeling med udstyr fra Danmark er ligeledes ved at blive etableret.

Vi fortsætter i år med at arbejde på højtryk for at få økonomisk mulighed for at få etableret rent drikkevand og en økologisk køkkenhave i Tourouba, der har ca 3.000 indbyggere.

På denne baggrund søger vi mennesker, der har interesse i at være en del af et sådant fællesskab. Foreningen mangler medlemmer, eller du har måske lyst til at hjælpe os med f.eks. at holde vores hjemmeside vedlige, søge fonde, eller være os mere praktisk behjælpelig som for eks. som håndværker,

Vi ser frem til at høre fra netop DIG.

Med venlig hilsen

Aase Bonde

Formand

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.138 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her