Boblberg logo
Søger venner & veninderNana

Søger venner & veninder

Hejsa med jer😁

Mit navn er Nana, jeg er en stille, og rolig kvinde, som der også er nede på jorden. Jeg er også sød, kærlig, omsorgsfuld, og forstående, samt hjælpsom, og lyttende. Jeg er en meget dyb, og nærværende person, som går op i de små ting, og at leve i nuet, da jeg har haft en del modstand i livet som har gjort mig til en fighter.

Jeg er også en ærlig pige, som der går op i kommunikation, at man taler ordenligt til hinanden, og er overfor andre, som man selv gerne vil behandles. Jeg går ind for god kommunikation, og ærlighed i et venskab, da man kommer rigtig langt med god kommunikation, og ærlighed. Så hvis du har brug for en veninde, som der er loyal, og som der er god at snakke med, god til at lytte, og være der for dig, når du har brug for det, og som du kan føle dig tryg ved, så er det mig, har selv en del i bagagen, og derfor er god til at sætte mig ind i andres situation.

Jeg er også en kreativ pige, som der har en masse kreative hobbyer, som jeg elsker at bruge tiden på. Jeg er også en aktiv pige, som der går op i at passe på sig selv, og sit helbred. Jeg går også meget op i psykologi, så læser en del om det i min fritid.

Jeg bor i Næstved sammen med min kæreste, og søn på 8 måneder. Jeg håber at møde andre i nærheden der kunne have lyst til at lærer hinanden at kende.

Gør mig hellere intet at det er lidt længere væk, tager gerne langt for et godt, tæt, og dybt venskab.

Jeg søger både venner, og veninder, så hvis du har lyst til at lærer mig at kende.

Så er du velkommen til at smide mig en privat besked, jeg svare hellere end gerne.🙏🤗

Tilmeld dig og skriv til Nana

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.347 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her