Boblberg logo
Søger venskaber! ✨Anna

Søger venskaber! ✨

Hej!

Jeg er en 28-årig sygeplejerskestuderende, som måske nok må erkende, at jeg er lidt (meget) ensom. Det har været lidt svært at erkende egentlig, men derfor tænkte jeg også, at jeg måske kunne prøve lykken, og se om jeg måske kunne finde nogle nye bekendtskaber herinde!

Mine primære interesser er: film, historie og kvindefodbold og -håndbold ✌️ Kunne være nice at finde folk, der måske interesserer sig for noget af det samme og kunne tænke sig at gå i biografen, i teatret, på museer (let’s be real, hvem har råd til sådan noget in this economy men 🤷‍♀️), men er bestemt også åben for at blive slået i brætspil eller bare at snakke!


Jeg har Aspergers, som er en mild form for autisme. MEN det kommer altså ikke rigtigt til udtryk på andre måder, end at jeg måske lige har brug for, at vi lige skriver sammen og lærer hinanden at kende, inden vi evt. ses IRL; at jeg måske ikke er jordens største festabe; og at jeg kan komme med de mest random facts om hofhistorie 😅

Hilsen Anna

ETA: Skal åbenbart huske at pointere (overfor det modsatte køn), at "venskaber" ikke er en eufemisme for noget andet 🤪 Hvis jeg mente noget andet, var jeg taget på tinder i stedet, guys ✌️

ETA 2.0: Hvis jeg ikke svarer lige med det samme, er det ikke for at være en lort, jeg har bare lidt travlt i øjeblikket.

Tilmeld dig og skriv til Anna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 590.071 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her