Boblberg logo
Søger nye venner Charlotte

Søger nye venner

Hej , jeg er en 54 årig kvinde som søger nye venner af begge køn til fælles oplevelser som gåture , cafebesøg , strikkeklub , cykelture ud i det blå eller andet som vi kan finde på. Nyder dybe samtaler om alt mellem himmel og jord. Jeg er meget nysgerrig på mennesker og alt omkring mig .

Jeg er kliniksygeplejerske i Herfølge hvor jeg også bor med min 18 årige søn .

Jeg har 3 voksne sønner og 3 børnebørn .

Jeg interesserer mig for mange ting men især håndarbejde som Strik og syning og så er jeg meget glad for musik (ikke mainstream)

Derfor kan jeg også godt lide at gå til koncerter . F.eks vil jeg gerne ind og høre Ludovico Einaudi - en Italiensk pianist .

Jeg spiller selv klaver til husbehov . Er ikke noget talent 😅

Jeg elsker at lytte til podcasts om alt mellem himmel og jord, men jeg hører typisk : Vi græder om søndagen(som er et humoristisk men også alvorligt program med Hella Joof og Marie Louise Tuxenb) , Styr på Historien og Kvinde kend din historie . Mørkeland kan også snige sig ind nu og da . Genstart på P1 og andre mere dybdeborende podcasts /programmer om især historie og psykologi og sociologi

er et hit hos mig . Jeg var fan af Hassan Preislers program på Radio 24/7

Jeg er glad for at bevæge mig . Jeg går tit ture , cykler når ellers min cykel er i orden - det er den pt ikke . Jeg kan godt lide at tage på lange cykelture og at danse .

Jeg kan også godt lide at spille badminton - er let øvet men mangler en makker - så det søger jeg også - en badmintonmakker .

Skriv endelig - glæder mig til at lære dig at kende 🥰

Tilmeld dig og skriv til Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.307 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her