Boblberg logo
Søger nye bekendtskaberMorten

Søger nye bekendtskaber

Jeg er med tiden blevet mere og mere ensom. Jeg savner nogle at snakke med og være sammen med, da jeg i min hverdag ikke har det helt vilde netværk. Jeg har igennem tiden mistet venner pga ting sket tidligere i mit liv, bl.a. pga 2 forhold som gjorde at jeg tit sagde nej til venner, da mine partnere fik mig til at føle jeg skulle blive hjemme, hvilket jeg så gjorde.

Det bunder nok primært i at jeg altid har haft meget lavt selvværd og ikke så god selvtillid, hvilket blev udnyttet af mine partnere.

Siden jeg blev single er jeg blevet endnu mere tilbageholdende, fået endnu dårligere selvtillid og lavere selvværd.

Jeg tabte i 2019 en masse kilo og havde det super godt med mig selv , selvtilliden steg og jeg begyndte at blive mere social igen. Men dette stoppede da min søns mor skruede op for det der nok kategoriseres som psykisk terror. Hun har fra dag et af haft “godt fat i mig” og ved hvad hun skal sige og gøre for at påvirke mig. Og da det meste fra hende af omhandler min søn, bliver jeg hurtigt påvirket. Dette har været en stor grund til at jeg igen har taget stort set det hele på igen og selvværdet er lavere end nogensinde før. Jeg er begyndt at trække mig endnu mere end før.

Jeg føler mig super ensom og håber virkelig at finde nogle nye bekendtskaber som kan trække mig op af det her hul og som har lyst til at bruge tid på at lære mig at kende.

Når jeg føler mig tryg ved en person åbner jeg op og her vil du få en ven som du kan grine og græde med, jeg er god til at lytte og vil gøre hvad jeg kan for at booste dit humør.

Det var en lang, og super ærlig tekst jeg fik skrevet og håber du finder den interessant og har lyst til at skrive 😊

Tilmeld dig og skriv til Morten

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.274 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her