Boblberg logo
Nye bekendskaber søgesMaria

Nye bekendskaber søges

Jeg har før haft et opslag/bobl herinde, hvor jeg søgte bekendskaber, men jeg blev lidt overvældet og havde lige brug for en lille pause.

Jeg er nu der, hvor jeg føler at jeg har lidt mod på at prøve igen.

Lidt om mig:

Jeg er en kvinde, der lige er rundet de 29 år. Jeg er uddannet anlægsgartner og er lige startet op igen efter vinterhjemsendelse.

Min fritid bruger jeg for det meste på min computer, hvor jeg spiller diverse spil, som CS, RDR2 og lidt andre spil også. Udover det, så kan jeg godt lide at læse bøger, mest på engelsk, og så har jeg part på en skøn hest, som jeg er ude hos hver torsdag.

Jeg har desværre nogen udfordringer i form af depression, som nogen gange blusser op og gør at jeg i perioder har lidt svært ved at overskue ting. Jeg har også være igennem nogen lidt uheldige ting med tidligere bekendskaber (venner og kærester), så min tillid til andre mennesker er ikke så stor, men det er en ting jeg prøver at arbejde med.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogen nye mennesker at kende, evt nogen der har samme interesser, som jeg har og nogen, som jeg med tiden ville kunne lave nogen ting sammen med.

Jeg tilføjer nok nogen flere ting hen af vejen, men jeg håber at der er nogen, der har lyst til at lære mig at kende.

Tilmeld dig og skriv til Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.645 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her