Boblberg logo
Søger folk til kreativ gruppe!Runa

Søger folk til kreativ gruppe!

Hej alle!

Har et stykke tid tænkt på, at lave en gruppe for kreative hoveder som mig selv, i Kalundborg/omegn, der faktisk godt kunne tænke sig, at være kreative sammen!

Det er til dig, i alereden 25-45 (så vi er nogenlunde jævnaldrende), der enten bare nørkler med noget i fritiden, eller måske er du selvstændig, og arbejder hjemmefra - men uanset hvad, savner du fællesskabet, og synes det er lidt ensomt at sidde med det alene :)

Materialer du arbejder med, kan være alt fra tegning til garn til ler til skrivning! You name it. Hvis det er noget der sviner lidt, skal man selvfølgelig tage de rette forbehold (fx maling).

Det jeg tænker, er, at vi finder et lyst og rart lokale (f.eks. i SYMB Kalundborg, eller gennem kommunen, eller lignende), og samles 1-2 dage om ugen, og indretter lokalet sådant, at man både kan sidde for sig selv og arbejde, og bare snakke ind i mellem (noget arbejde kræver fokus), eller sidde sammen. :) Og så en lille te/kaffe station, og et køleskab til madpakken.

Og måske hvis nogen har lyst, kunne vi lave nogle månedlige opgaver til inspiration, og evt. holde årlig fernisering af vores arbejde! Det er dog alt sammen noget, vi kan snakke om :D

Er der nogen, der kunne have lyst til det? Skriv endelig med spørgsmål! ♥

Tilmeld dig og skriv til Runa

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 569.224 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her