Boblberg logo
Søger nye veninder Malene

Søger nye veninder

Hej! Jeg hedder Malene, er 45, oprindeligt sjællænder og er flyttet til Fyn med min mand og vores to børn. Jeg søger nye veninder til hygge og hvor vi laver noget sammen.

Mange af mine gamle veninder er faldet fra henover de sidste 3 år. Både pga. afstanden, men også fordi vi i dag har så anderledes et liv, at vi ikke har særlig meget til fælles mere. Vi valgte i kølvandet på corona showet at omlægge vores liv og gå efter at få mest muligt ud af livet nu. Så vi solgte parcelhuset, opsagde kontoret og lagde 9-17 livet bag os.... og vi har ikke set os tilbage!

Vi lever i dag et skønt nyt liv på en gammel bondegård i udkanten af Ringe, med en kæmpe køkkenhave, katte og høns og arbejder på at være selvforsynende.

Jeg interesserer mig for at lære de gamle dyder og syntes det er super sjovt at nørde med at sylte, strikke eller salte min egen bacon. Jeg elsker at lære, høre lydbøger og opleve nye ting, så måske du er en som vil med?

Jeg er frisk på det meste; en tur i skoven efter svampe, en koncert, et kursus i et eller andet spændende, et foredrag, et museum eller hvad nu der lokker. Men jeg er nu også vældig glad for en kop kaffe ved køkkenbordet, strikke i sofaen eller bruge en eftermiddag i drivhuset sammen. Det behøver altså ikke være så indviklet eller dyrt. Bare vi har det rart sammen.

Tænker du er et sted ml 35-55, og bor i en afstand som gør vi får set hinanden.

Tilmeld dig og skriv til Malene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.813 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her