Boblberg logo

Fællesskaber i København

Er du på udkig efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du landet det helt rigtige sted. Her kan du blive klogere på Boblberg - En dansk app og hjemmeside for sociale fællesskaber. Her har du mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber, som du kan dele dine interesser med. Spring ud i det og opdag fællesskaberne i København

Fællesskaber i København

I København blomstrer det med fællesskaber, og københavnerne er ivrige efter at møde nye mennesker at dele deres interesser med. Er du også fra København og nysgerrig efter at se, hvad folk fra dit område søger? Så kan du logge ind på Boblberg og finde nye bekendtskaber. Her vil du støde på borgere fra København, der opretter bobler (opslag), hvor de søger efter flere sociale relationer, såsom nye venskaber, træningsfællesskaber, kreative bekendtskaber, nogen at snakke med og meget mere. Fællesskabet venter på dig!

Bobler på Boblberg

På Boblberg har du mulighed for at oprette dit eget opslag, kaldet "bobler", hvor du f.eks. kan søge efter personer med samme interesser som dig. Du styrer indholdet af din egen bobl. Det er en god idé at skrive lidt om dig selv og dine interesser, og hvad du leder efter i en rejsepartner. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og derfra kan I begyndte at planlægge jeres rejse sammen, og starte et nyt venskab. Nedenfor kan du se eksempler på andre personer, der søger fællesskaber i København, og har oprettet bobler, hvor de søger nye venskaber, kreative fællesskaber, træningsmakker, kulturgrupper og meget mere.

Fredagsrockklub - tivoli - kbh
Fredagsrockklub - tivoli - kbh

Jeg vil købe et årskort og så ind at se standup og fredagsrock - næsten hver fredag. Nogen der har lyst at være med?

Strikkeklub 🫶✨🧶🥰🔥
Strikkeklub 🫶✨🧶🥰🔥

Mit navn er Rebecca, og jeg er 23 år gammel, bosat i København. Jeg vil rigtig gerne være en del af en lille hyggelig strikkeklub - derfor laver jeg et opslag herinde 🥰 Jeg drømmer om et lille hyggeligt fællesskab, hvor vi kan samles nogen stykker som har lyst til at være kreative sammen, evt. i form af at strikke, hækle, sy, you name it! (Og om du er nybegynder eller øvet, alt er godt!) 🧵🪡🧶 Da jeg selv bor i København, tænkte jeg det kunne foregå her eller omkring. Måske kunne vi skiftes til at mødes hos hinanden, eller at mødes på caféer kunne også være en mulighed? 2-4 gange om måneden? Alt efter hvad vi synes passer 🙌 Kontakt mig gerne hvis du er frisk på at være kreative sammen, så kan vi finde ud af detaljerne derfra 🫶🥰 Glæder mig til at høre fra dig!

Madklub, træning eller vin/øl?
Madklub, træning eller vin/øl?

Hej alle! Mit navn er Magnus, jeg er 32 år og bor i København. Jeg er lærer for børn med autisme + aflastning for børn en dag om ugen, som ikke kan bo hjemme. I min fritid arbejder jeg med bestyrelsesarbejde. Jeg vil gerne prøve noget nyt. Prøve at blande kortene lidt og få nogle nye oplevelser. Derfor vil jeg gerne invitere 3-5 hjem til mig og starte en madklub - eller alternativt træne med en, eller tage til en vin eller ølsmagning. Kunne det være noget for dig? :-)

Lære dansk
Lære dansk

Hejsa! Jeg er 28 år, har kun været i Danmark i 4 måneder og jeg bor i København NV. Jeg Søger en ven til at hjælpe mig med at lære dansk hurtigst muligt, fordi jeg er meget ivrig efter at lære dansk. Jeg elsker også at gå og udforske byen. Hvis du kan lide det, ser jeg frem til at høre fra dig i en besked.

Søger venner i København
Søger venner i København

Hej, mit navn er Rose, jeg er 24 år og bor i København SV sammen med min kæreste. Jeg oplever livsglæde ved at skabe små hverdagseventyr engang imellem (cafe, picnic, gåtur, filmaften osv) og nyder at synge og danse til musik. Jeg drømmer om at finde og opbygge venskaber der værdsætter nærvær og selvudvikling - vi gror sammen i stedet for at hive hinanden ned❤ Jeg drømmer også om at blive mor i fremtiden, så hvis du ikke har noget imod børn er det helt klart et plus🥰 Jeg blev færdiguddannet multimediedesigner i sommeren 2022 og arbejder nu som fuldtid grafisk designer. Skriv endelig hvis du skulle have lyst til at skrive sammen og lære hinanden bedre at kende eller gerne vil mødes og høre mere om hinanden på denne måde😊

Billede af Rasmus

Fandt to nye venskaber og frivillig sproghjælper gennem Boblberg

Da 30-årige Rasmus flyttede sammen med sin kæreste i København, indså han, at han ikke havde noget socialt netværk. Boblberg var lige, hvad han manglede, og han har i dag skabt to nye venskaber, Casper og Mette, til gåture og cafébesøg. Derudover er han også blevet frivillig sproghjælper for en polsk kvinde på Boblberg, som ønskede at forbedre sit danske sprog. Efter den gode oplevelse med Boblberg, vil Rasmus gerne fortsætte med at finde flere nye fællesskaber, og måske sammen med hans kæreste næste gang. "Hvis det ikke var for Boblberg, ville jeg stadig ikke vide, hvor jeg skulle søge efter nye fællesskaber" - Rasmus, København

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Gråbrødre Torv
Tivoli
Torvehallerne
Nyhavn

Fantastiske attraktioner i København

Nyhavn En af Københavns mest absolutte turistattraktioner er Nyhavn, og det er bestemt ikke uden grund! Særligt kendetegnende ved Nyhavn er de gamle farvede og skæve huse, som står på række ud til havnen. Havnens ældste hus er Nyhavn nr. 9, som oprindeligt er fra 1681, og har ikke haft nogen ombygninger siden. Et andet af Nyhavns helt særlige huse er Nyhavn nr. 20, hvor H.C. Andersen har boet, og det var bl.a. her, at hans berømte eventyr "Fyrtøjet" og "Prinsessen på Ærten" blev skrevet. I Nyhavn kan du få en tår at drikke, eller nyde et godt måltid, på en af havnens hyggelige caféer og restauranter. Du polever en helt særlig atmosfære her. Marmorkirken Frederiks Kirke, også kaldet Marmorkirken, er kendt for dens karakteristiske kobbergrønne kuppel. Denne kirke er uden tvivl en af de mest imponerende i byen. Marmorkirken er åben for offentligheden hver dag, med mindre der foregår kirkelige handlinger. Rundetårn Rundetårn blev oprindeligt bygget af Christian IV som et universitetsobservatorium. I dag er Rundetårn en populær attraktion i København, hvor vejen til toppen består af en hvidkalket sneglegang uden trappetrin. Ca halvvejs op i tårnet findes den gamle bibliotekssal, hvor hele universitets gamle bogsamling engang var samlet, og i dag bruges salen til udstillinger og koncerter. Statens Museum for Kunst Midt i København finder du SMK, der indeholder over 700 års kunst og kunsthistorie. Dette kommer til live gennem udstillinger, guidede ture for både voksne og børn, kreative værksteder, filmvisninger, koncerter, kunstsamtaler, optrædener og meget mere.

Boblberg app

Download Boblberg App 🫧

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Billede af Lotte

Lotte - Startede sit eget musikband

Lotte opdagede Boblberg gennem hendes arbejde i socialpsykiatrien. Hun blev nysgerrig og oprettede derfor en bruger og en bobl (opslag), hvor hun søgte efter nogen at spille musik med. Hun var selv helt nybegynder på saxofon. Her fandt hun Peter, som spiller på ukulele og bas. De blev enige om at mødes, hvor Peter også tog sin ven med, som spiller på percussion. De tre begyndte at øve sammen, og det var starten på deres band ”Badmanifesto”. "Badmanifesto" øver sammen to timer hver mandag. I dag har de et helt band og skal snart spille deres første koncert. Lotte har også brugt Boblberg til at søge efter rejsemakker og til at finde en hundelufter til sin hund Cooper. Her fandt hun en hundelufter, som lufter ham hver mandag, når hun spiller i band, og en anden, som lufter ham to gange om ugen, når hun er på job. Lotte, København

Torvehallerne
Broens Gadekøkken
Marmorkirken
Botanisk Have

Københavns populære attraktioner

København har så mange skønne attraktioner at byde på! Herunder har vi listet nogle af de mest kendte og omtalte attraktioner: Botanisk Have Botanisk Have findes centralt i København lige ved siden af Nørreport Station. I Botanisk Have kan du bl.a. besøge et arboret med over 100 år gamle træer, stier, stenhøje og planter. I haven kan du også besøge sommerfuglehuset, som åbnede i 2018, hvor du går rundt iblandt smukke farverige sommerfugle. Botanisk Have har også en lille udendørs café, som har åbent om sommeren. Amalienborg Slot Hvis du har bare en smule interesse for den royale historie, så er et besøg på Amalienborg Slot et must. Amalienborg består af fire identiske palæer, som omgiver den smukke plads i midten af det hele. På pladsen kan du hver dag kl. 12:00 opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte. Her marcherer Livgarden fra deres Kasserne i Gothersgade til gennem Københavns gader, og ender på Amalienborg til deres vagtskifte. Tivoli En af Københavns særligt kendte attraktioner er forlystelsesparken Tivoli. Parken byder på utallige oplevelser, lige fra vilde forlystelser, imponerende udsmykninger i højtiderne, hyggelige spisesteder og store Fredagsrock koncerter. Tivoli er en uundgåelig destination for enhver, der besøger København. Tivolis gamle have er smukkere end nogen anden forlystelsespark, og med alle de farvede lys, fantastisk udsmykning og en eventyrlig atmosfære, er der ingen chance for at blive skuffet. Tivoli er igennem tiden besøgt af en lang række særlige historiske mennesker som H.C Andersen, Walt Disney, Michael Jackson og mange flere. Den Lille Havfrue Ved Københavns Havn, på Langelinje Kaj, finder du en af Danmarks mest kendte seværdigheder, der tilfældigvis også er en af de mindste, Den Lille Havfrue. Tusindevis af besøgende kommer for at se Den Lille Havfrue hvert år. Når du alligevel er på Langelinje for at se den omtalte statue, er det værd at gå en tur forbi det smukke Kastellet.

Københavns foreninger på Boblberg

Ønsker du at få et nemt overblik over de lokale foreninger i dit nærområde? Du kan nu finde dem her på Boblberg med blot et enkelt klik. På Boblbergs hjemmeside finder du knappen "Foreninger," hvor du med ét klik får en let tilgængelig oversigt over foreninger i København. Her kan du læse om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du vil også blive direkte linket til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker flere oplysninger. Under foreningerne på Boblberg kan du også finde et kort, der viser, hvor de forskellige foreninger er geografisk placeret i København. Dette gør det muligt for dig at se, hvor tæt du er på hver enkelt forening, og kortet hjælper dig også med at finde vej ved at linke til Google Maps. Foreningsmodulet er en fantastisk mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed og nå ud til en helt ny gruppe mennesker i København.

Billede af Tanja

Tanja – Fandt en træningsmakker i en ny by langt væk hjemmefra

24-årige Tanja stod alene som tilflytter i en ny by og savnede et fællesskab. Da hun blev bekendt med Boblberg, tog hun chancen og lavede sin egen bobl. Her fandt hun hurtigt ud af, hvor mange, der søgte det samme som hende. Tanja har indtil videre fundet en længe ønsket træningsmakker, som hun træner sammen med i det lokale fitnesscenter, men hun er ikke nær færdig med jagten på nye fællesskaber. Hun er netop også blevet en del af en madklub, som hun snart skal mødes med for første gang. Tanja, København

Operaen
Parken
Nørreport

8 indendørs ting du kan lave i København

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave med dine venner i København, når det regner? Her er nogle eksempler: 1. Brætspil er altid et hit! - Hvad er bedre end et brætspil og en kop te, når vejret er dårligt? Heldigvis har du masser af muligheder i København! Et af de mest populære steder at spille brætspil i København er Bastard Café, som ligger i Rådhusstræde i indre by. Bastard brætspil café har næsten 4.000 brætspil at vælge imellem. Et utroligt hyggeligt sted, hvor I kan vælge at sætte jer i et loungeområde eller ved et bord. Uanset om I tager en kop kakao for at blive siddende hele aftenen, eller om I snupper et glas vin eller en øl, inden I skal videre ud at hygge jer, så er der altid plads til alle på Bastard. Bastard brætspil Café er et godt sted at mødes med dine nye venner og bekendtskaber fra Boblberg. 2. Lav dine egne smykker - Det er blevet meget populært blandt kvinder at lave sine egne smykker - og det behøver ikke at foregå hjemme i stuen. Tag dine veninder, søstre eller din mor med på Smykbar i København. Her befinder I jer i hyggelige og flotte omgivelser, hvor I vælger jeres egne smykker og perler. I kan sågar købe en kop kaffe eller et glas vin, som I kan få med ned til bordet, når I laver jeres fine smykker. En super hyggelig aktivitet, som passer perfekt til en kedelig regnvejrsdag. Smykbar er et oplagt sted at tage hen med dine nye veninder fra Boblberg. 3. Hvad er bedre end en shoppetur i tørvejr? - Når vejret er trist og gråt, er det en oplagt mulighed at tage på shoppetur, og der er heldigvis masser af muligheder for shopping i København. Både Illum og Magasin ligger centralt i København, og kun med en kort gåtur imellem de to centre. Her er der et kæmpe udvalg af tøj, sko, accessoires og boligindretning til enhver smag. Shopping centrene Fields og Fisketorvet er også to store og populære centre med masser af mulighed for at shoppe en masse nyt - i tørvejr. 4. Hyg dig i Absalons dagligstue - I en gammel kirkebygning på Vesterbro finder du Absalon. En hyggelig dagligstue med god atmosfære, hvor københavnere mødes til kaffe, øl, bordtennisturneringer, filmaftener, landskampe på storskærm, musikquiz, banko aftener og mange andre arrangementer. Her er altid hyggeligt at opholde sig. 5. En skøn og charmerende museumsby - Når det regner, og den eneste mulighed er at holde sig indendørs, er det den perfekte mulighed fr at besøge nogle af Københavns smukke, spændende og historiske museer såsom Glyptoteket, Statens Museum for Kunst, Den Frie Udstillingsbygning, Copenhagen Contemporary og mange flere. 6. Kreativ maling på keramik - Tag dine venner/veninder og familie med til Østerbro eller Frederiksberg, hvor i kan være kreative og male på keramik hos Creative Space. Der er flere hundrede italiensk keramik at vælge imellem, herunder både glas, skåle, vasere mm., og når I er færdige, vil personalet sørge for at jeres kreationer bliver brændt og glaseret. 7. Tag ud at spise - Selv når det regner, skal du have noget at spise, og hvor finder du flere spisemuligheder end i København? Uanset hvad du er til, vrimler det med lækre og hyggelige caféer og restauranter i København, Spis brunch, frokost eller aftensmad hvor som helst. Et helt oplagt sted at besøge i hjertet af København, er de hyggelige og populære Torvehallerne, som ligger lige ved Nørreport Station. Her mærker du for alvor atmosfæren, når du går rundt blandt friske blomster og grøntsager samt lækre madmuligheder. 8. Tag udfordringen op i escape room - Kan du lide at bruge hovedet, og er d vild med adrenalin og spænding? Så skal du tage vennerne med i escape room, som er et spil, hvor I sammen skal løse en række gåder og koder, løse forskellige opgaver og ikke mindst arbejde sammen. Forhåbentlig finder I frem til løsningen, inden tiden går! Er I klar til at tage udfordringen op? Der findes en masse escape rooms rundt omkring i København, med forskellige temaer. God fornøjelse!

Blev du inspireret til at finde nye fællesskaber i København?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i København. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 600.134 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her