Boblberg logo
Reservebedste til Olivia Marianne

Reservebedste til Olivia

Vil du være en del af familien?

Vi er en velfungerende og glad familie. Olivia er et ønskebarn, som mor og far gerne vil forkæle med en sød, kærlig og frisk reservebedste, der har lyst til at lege med klodser, kigge på dyr eller synge sange. Til gengæld bliver reservebedste beriget med en sjov, nysgerrig og ret vidunderlig lille pige i sit liv. Vi leder efter en reservebedste, fordi Olivias biologiske bedsteforældre bor langt væk og er oppe i alderen.

Rent praktisk så er mor og far rigtig gode venner og samarbejder godt. Olivia bor hos mor på Nørrebro, men ser far næsten hver dag. Begge hjem på Nørrebro vil være åbne for besøg og hygge, ligesom vi på sigt håber, at reservebedste vil tage Olivia med ud på egne eventyr.

Vi leder ikke efter hvem som helst, men en, som er oprigtigt interesseret i at skabe en langvarig og tillidsfuld relation med både mor, far og Olivia. Vi ønsker at give Olivia en person eller par, som hun kan føle sig tryg ved og holde af. Det er derfor også altafgørende, at der er kemi, og at du har en vis erfaring med at være sammen med og have ansvar for børn.

Tilmeld dig og skriv til Marianne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 627.561 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her