Boblberg logo
Charlotte – En støttende veninde i en svær tid efter separation

Charlotte – En støttende veninde i en svær tid efter separation

40-årige Charlotte gik igennem en enorm sorg og svær tid, da hun netop var blevet forladt af sin mand til fordel for en anden kvinde. Nu skulle de finde en ordning med børn, og Charlotte skulle lære at leve alene efter mange år i et forhold og børn hver dag. Gennem hendes lillesøster, som havde været tilflytter til en ny by, og derfor kendte Boblberg, hørte Charlotte om platformen.

Selvom Charlottes liv stadig var fyldt med mennesker, der ville hende det bedste, følte hun sig stadig alene. Eller måske det mest var fordi, at hun ikke ville belemre dem med sine tanker og bekymringer. Derfor valgte hun at oprette en bobl på Boblberg, hvor hun søgte veninder eller blot nogle at skrive lidt med.

Og så dukkede Dorthe op. De to skrev længe og lærte hinanden godt at kende, inden de besluttede sig for at mødes. Charlotte og Dorthe mødtes i byen, hvor de fik en brunch, og hvor snakken gik helt ligesom den havde i deres beskedudveksling.

”Det var fuldstændig flydende, og der var ikke noget akavet i det.”

- Charlotte

Dorthe gav Charlotte præcist det, hun havde brug for i en svær tid. Dorthe kunne nemlig være helt neutral om situationen med separationen fra hendes mand, da hun ikke havde noget kendskab til nogen af parterne. De to kvinder ses sporadisk, når det passer ind i deres kalender og bruger ofte tid i deres weekender til at se hinanden. De har også været på flere ture sammen, og faktisk fejrede de også nytår sammen, hvor Charlotte havde hendes børn med.

Charlotte kigger stadig i ny og næ på Boblberg, om der skulle være nogle, men efter hun fandt Dorthe og kom ovenpå, har behovet ikke været det samme. Hun synes, at platformen er god, fordi man er anonym, indtil man skriver med nogle eller opretter en bobl. Charlotte anbefaler andre at kaste sig ud i det og fortælle, hvad man selv har behov for og være ærlig omkring det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.632 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her