Boblberg logo
Gitte - Jeg står stadig! Nu med en ny veninde

Gitte - Jeg står stadig! Nu med en ny veninde

I november 2011 tog Gittes liv en ubehagelig og uventet drejning, da hun mistede sin mand på grund af en blodprop i hjertet og efterfølgende mistede sit arbejde. Dette medførte til fire turbulente år med masser af nedture. Gitte hørte om Boblberg for første gang på et jobforløb i Hvidovre, og blev straks nysgerrig. Gitte, der i dag er 63 år gammel, har altid været dygtig til at formidle og lære fra sig. Gitte har hjulpet flere børn med både at læse, skrive og forstå dansk og besluttede sig derfor for at oprette en bobl, hvor hun tilbød frivillig lektiehjælp til børn.

Gitte fik en besked fra en tyrkisk kvinde, der ønskede hendes hjælp og troede først at det var kvindens søn, der skulle have hjælpen, men det viste sig, at være kvinden selv, der ønskede Gitte's hjælp til forbedring af det danske. De to fik fra starten en god kemi, og hygger sig med at finpudse kvindens danske, og de mødes stadig jævnligt når det lige passer ind i programmet. Hun er gået hen og blevet en veninde, og vi hygger os sådan når vi ses. siger Gitte.

Det er ved at være noget tid siden de to har mødtes, men så snart Gitte er på plads i sin nye hyggelige lejlighed, skal de to mødes igen. Gitte synes Boblberg er en rigtig god ide, da der er plads til alle, og der er så mange forskellige muligheder. Gitte og hendes mand holdt utroligt meget af at rejse, så når Gitte har alle ting på plads, skal hun have sig en velfortjent ferie væk fra Danmark. Skotland skal besøges igen, og hun planlægger at finde en rejsemakker på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.095 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her