Boblberg logo
Line – Fandt nogle at dele sin helt store læselyst med

Line – Fandt nogle at dele sin helt store læselyst med

Line på 42 år ledte efter nogen, som hun kunne dele sin helt store interesse med, nemlig bøger. Line opdagede Boblberg på nettet, hvor hun hurtigt besluttede sig for at give platformen et forsøg. Hun oprettede en bruger, hvor hun fandt en bobl omkring en læseklub. Med det samme blev hun inviteret til læseklubbens næste møde – hun blev helt overrasket over, hvor nemt det var!

Læseklubben foregik uformelt på en café, hvilket hun syntes, var meget rart første gang. Hun følte sig allerede efter første møde en del af gruppen, og de var gode til at lukke hende ind i fælleskabet. Gruppen bestod af mennesker med helt forskellige baggrunde. De var alle i forskellige aldre, havde forskellige uddannelser og beskæftigelser, men det synes Line er helt fint, da de alle har den samme store kærlighed til læsning og gode bøger, hvilket jo er det vigtigste. Line synes tværtimod, at det faktisk har været rart at møde nogle helt andre helt andre typer, end hvad hun ellers lige er vant til.

I dag ses læseklubben cirka en gang om måneden. Det bliver altid til et par hyggelige timer, da de alle har en positiv indstilling og netop har den samme passion omkring gode bøger.

”Boblberg er en rigtig god mulighed. Det er nemt at bruge, og man kan bruge det til alle mulige formål.”

- Line

Personligt er Line meget taknemlig for, at hun fandt Boblberg, da hun ellers aldrig ville have mødt så mange forskellige mennesker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her