Boblberg logo
Birte – Beriget med to inspirerende gåmakkere

Birte – Beriget med to inspirerende gåmakkere

63-årige Birte er seniorpensionist og manglede et netværk, da hun for nyligt er flyttet fra Langeland til Nordfyn. Gennem en bekendt fik hun anbefalet Boblberg og tænkte, at det var en rigtig god mulighed til at udvide sit netværk. Birte oprettede sig derfor som bruger og skrev sin egen bobl, hvor hun søgte efter en dansepartner, fordi hun gerne ville begynde til dans. Hun fik hurtigt en henvendelse fra en anden bruger, der inviterede til singledans, hvor hun ikke behøvede en dansepartner. Desværre har coronarestriktionerne sat en stopper for den aftale, da alt sport pt. er lukket ned, men Birte glæder sig til den dag, hun kan komme afsted.

I mellemtiden har Birthe oprettet en ny bobl, hvor hun søger efter nye venner, som gerne vil ud at opleve (corona-venlige) ting med hende. Her har hun fået flere henvendelser fra andre brugere, der er interesseret. Bl.a. har hun fået to nye venner, som hun går faste ture sammen med, og flere nye bekendtskaber som hun skriver med.

”Vi bruger folk til forskellige ting, og de kan derfor være med til at inspirere en på hver deres måde.”

- Birte

Birtes to nye gåvenner er af hver sit køn, og selvom det er to vidt forskellige personer, er det fantastisk, da hun har det sjovt med den ene og kan tale lidt mere seriøst med den anden. Udover gåture, har de også været ude og drikke kaffe og været på café.

”Den ene griner jeg meget med, og når jeg trænger til at grine, så spørg jeg, om vi skal gå en tur. Den anden taler jeg mere seriøst med. Det er helt perfekt at have fået to venner, der kan noget forskelligt.”

- Birte

Selvom at Birte egentlig har fundet, det hun søgte, har hun stadig sin bobl på Boblberg. Hun får overraskende mange henvendelser, og de sidste 14 dage har hun fået en henvendelse om dagen, hvilket overrasker hende meget. Hun har bl.a. haft god kemi med en anden kvinde, som hun glæder sig til at mødes med.

”Jeg har skrevet med en, som har de samme interesser som mig, og det lyder som en god veninde, man kan foretage sig ting med.”

- Birte

Efter Birtes netværk er blevet større, har flere spurgt hende om, hvordan hun har fundet alle disse nye venskaber, og her fortæller hun med glæde, at hun har mødt dem på Boblberg, og at hun er så glad for at være en del af Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her