Boblberg logo
Zenia - Lærte ny by at kende med ny veninde

Zenia - Lærte ny by at kende med ny veninde

Zenia skulle starte på nyt studie, som også betød flytning til ny by og dermed et farvel til venner og familie. Hun manglede derfor venner i sin nye by og faldt helt tilfældigt over Boblberg, som hun tænkte var en oplagt mulighed. På siden så hun nemlig bobler, som søgte efter nye venner, som var lige præcis dét, Zenia søgte. Hun oprettede derfor sin egen bobl, hvor hun søgte efter nogle til at snakke og skrive med, som kunne få hende til at falde til i den nye by.

Hun fik kontakt med en pige, der hjalp Emilie med at lære byen at kende. Det blev en kæmpe tryghed for Zenia.

Zenia synes ideen bag Boblberg er innovativt og et godt koncept, især for hende som tilflytter, men også for andre, som vil lære nye mennesker at kende.

“Det erstatter det ubevidste behov, som der er for mange mennesker. Jeg synes det er fedt, at der er sådan et sted - og især, at det ikke er datingrelateret.”

- Zenia

Zenia har også anbefalet Boblberg til andre, hvor hun bl.a. fortæller om, hvad man kan få ud af platformen, hvis man eksempelvis ikke har så mange venner eller måske leder efter en kreativ ven, som deler samme interesser som én selv.

“Man kan hjælpe hinanden på forskellige måder, som er er helt gratis. Det giver en helt anden livskvalitet. Jeg er mega taknemmelig for, at jeg gjorde det. Det er en helt anderledes måde at finde nye venner på.”

- Zenia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her