Boblberg logo
Aarun - Gratis Løbefællesskab

Aarun - Gratis Løbefællesskab

Vi er et gratis og uforpligtende løbefælleskab for alle med fokus på nye relationer og det sociale arrangementer. Vi løber fast fra Honnørkajen man - og onsdage kl. 17.30, i pacegrupper af 5:00, 5:30 og 6:00, med distancer fra 5 km op mod 12 km. Der kan også sagtens laves kortere eller længere distancer hvis der er folk der viser interesse for det.

AaRun, Aalborg Runners, blev etableret september 2015, med det formål at skabe et gratis løbefællesskab i Aalborg.

Vi væger et sociale meget højt. Alle er velkomne!

Ved vores træninger inddeler vi ofte de deltagne løbere ind i grupperinger efter pace og distance, således at alle får en god løbeoplevelse. Vi opfordrer således alle til at tage godt imod nye løbere i fælleskabet og byde dem velkomne med et stort smil eller et kram.

Som udgangspunkt vil arrangementer blive slået op herinde på siden, så hold gerne øje med begivenhederne. Vi ønsker desuden at styrke det sociale sammenhold. Vi planlægger derfor begivenheder for løb uden for Aalborgs bygrænser.

Vi har sideløbende med denne side en gruppe med navnet AaRun (Aalborg Runners). Denne gruppe henvender sig til alle som ønsker at blive knyttet yderligere til fællesskabet. Her kan arrangeres løbeture og andre sociale arrangementer. Det er også muligt at lave opslag omkring salg af startnumre eller indhold omkring relevante løb og videre.

Det vigtigste for os, er at alle føler sig velkomne.

Kontakt:

mrsnail10@gmail.com

De bedste løbehilsner

Aalborg Runners

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.470 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her