Boblberg logo
Find din sjælestammeRené

Find din sjælestamme

Er du også kommet til et sted i dit liv, hvor gamle venskaber ikke længere giver dig værdi eller ligefrem dræner dig, hvor din lyst til selvudvikling pludselig er dukket op til overfladen eller måske er der begyndt at ske underlige ting i dit liv eller du ved bare, at du er bestemt til at skulle noget mere med dit liv?

Jeg forestiller mig, at vi mødes online til en start, hvor jeg gerne faciliterer fællesskabet via Zoom og sætter rammerne for en masse spændende ting. Måske nogle af aktiviteterne på sigt manifesterer sig i fysiske møder og aktiviteter...

Vi kommer naturligvis med forskellige baggrunde, men jeg har relativt sent i livet opdaget, at jeg har spirituelle evner, men jeg skulle lige gennem en masse svigt, sorg, kedelige bekendtskaber, traumer, PTSD-diagnose og depression - før jeg lærte at passe på mig selv. Herefter har min spirituelle mentor uddannet mig i clairvoyance og healing, ligesom jeg gik i gang med studiet til psykoterapeut, hvor jeg nu er 3. års studerende.

Jeg er netop stoppet i samme firma gennem tyve års ansættelse og jeg føler mig som netop løsladt fra fængslet. En skøn følelse af frihed som har ført til selvransagelse om jeg har spildt tyve år af mit liv eller om det blot er endnu en læring i livet... jeg ransager stadig :)

Hvad er din historie - jeg vil glæde mig til at høre den?

Sjælestamme er et begreb, der refererer til en gruppe af mennesker, der føler en dyb forbindelse og samhørighed med hinanden på et sjæleligt niveau. Disse mennesker deler ofte lignende værdier, interesser, livsfilosofier og åndelige overbevisninger, og de støtter og inspirerer hinanden i deres personlige vækst og udvikling.

At finde sin sjælestamme handler om at finde en gruppe af mennesker, der føles som en slægtningesjæl til dig – mennesker, der forstår dig, støtter dig, og med hvem du kan være autentisk og ægte. Det handler om at opbygge meningsfulde forbindelser, hvor du føler dig accepteret og elsket for den person, du er, og hvor du kan dele dine drømme, mål og livserfaringer med andre, der deler lignende perspektiver og værdier.

Din soul tribe kan omfatte venner, kolleger, mentorer, spirituelle vejledere, eller andre personer, som du føler en dyb forbindelse til på et sjæleligt plan. Det er en støttende og nærende samhørighed, hvor du føler dig inspireret til at udvikle dig personligt og åndeligt, og hvor du kan finde mening og formål i dine relationer og samfund.

Begrebet "sjælestamme" stammer fra åndelig og esoterisk tænkning, hvor det betragtes som en dyb og meningsfuld forbindelse mellem sjæle, der er forenet af en fælles åndelig rejse eller formål i livet. Det er en idé, der har resonans for mange mennesker som søger meningsfulde forbindelser, bekendtskaber, venskaber samt åndelig forståelse i deres liv.

Tilmeld dig og skriv til René

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.813 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her