Boblberg logo
Månedlig møde med mening. Og uden! Dicte

Månedlig møde med mening. Og uden!

Hej alle bobler i 50erne og 60erne (en indikation af min egen alder - jeg skal ikke se fødselsattest før jeg svarer på henvendelser 😊 )

Har du lyst til at være med til at starte et lille forum for os der bor i indre København med trang til cafebesøg, biografture, foredrag, brætspil, vinbarer, personlig udvikling, sjov og ballade?

Hvor vi mødes en gang om måneden, og på skift har taget initiativ til en film vi skal se, en cafe vi skal besøge, et gratis-arrangement vi skal dyrke eller er foredrag vi skal drøfte?

Jeg er 56 år, har en udeboende søn på 23 og en hjemmeboende datter på 18. Efter mange mange år i Virum/Lyngby er hun og jeg flyttet til Kbh, som jeg nyder meget. Samtidig er jeg naturfreak og nyder at gå ture smukke steder.

Alle mine veninder bor i Lyngby/Virum, og er sat i skønne forhold, og jeg savner lidt at kunne være spontan i nærområdet, hvis vores forum måske udvikler sig i den retning. Det er ikke et must.

Jeg arbejder i Nordhavn, går til groove (dans) og synger i kor - uden overhovedet at kunne synge 🤪 Jeg kan udover ovennævnte godt lide personlig udvikling og givende samtaler.

Kh Dicte

Tilmeld dig og skriv til Dicte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.751 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her