Boblberg logo
Søger bekendtskaberSarah

Søger bekendtskaber

Jeg er en kvinde på 37, som søger nogle bekendtskaber da mange af mine er faldet fra igennem årene.

Jeg har lidt udfordringer fysisk og psykisk som gør jeg ikke er så aktiv som så mange andre, men jeg elsker at komme ud, spille spil, gå nogen ture i lign.

jeg nyder at gå en lille tur i det blå, drikke en sodavand, tage en tur på stranden, hjemme hygge med en god film og lign.

Jeg er meget nede på jorden, men rimelig genert til at starte med. Men vil gerne lære at åbne op for nye mennesker, da det er det sværtste for mig pga angst med en grad af ptsd, samt jeg har borderline (lægger kortene på bordet så man ikke bliver overrasket.) Jeg er meget ærlig og siger min mening, jeg er den person som altid er der for folk når man først lære mig at kende, jeg er meget loyal og man kan regne med jeg er der os selvom man måske har haft nogle gnidninger. Der skal være plads til man kan grine, græde og diskutere uenigheder uden det skal være grund til venskabet ikke holder. Man skal kunne være sig selv 100%

Jeg har 1 kat som jeg nyder tiden med, på 12 år. Samt en skøn dreng på 15 som dog ikke bor hjemme.

Så bruger jeg en del tid på hobby

såsom diamond painting totalt favorit også brodere jeg nogle gange. Jeg er også lidt en nørd så jeg spiller pokemon da dette har hjulpet mig til at komme lidt ud og givet mig noget at foretage mig (man blir aldrig for stor til noget der gør en glad)

Hvis jeg lyder som en du kan klinge med eller ihvertfald gi det et forsøg så send mig en besked også lad os se hvad det kan føre til

Tilmeld dig og skriv til Sarah

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her