Boblberg logo
Søger Veninder og Venner Thomas

Søger Veninder og Venner

Da mit netværk er begrænset og næsten væk, søger jeg nye bekendtskaber. Det handler om ærlighed og tillid til hinanden og ingen fordomme m.m. Tak.

Jeg er 45, ingen børn, er uddannet inde for det pædagogiske. Førtidspensionist.

Jeg søger nogen venner og veninder til seriøse samtaler. Det kan også være koncerter, fest eller byture ... men prioriteten ligger i de interesser jeg har.

Jeg interessere mig for Psykologi og mennesker samt deres natur.

Jeg vil gerne ud at rejse og dele rejseoplevelser med nogen og måske finde en rejsekammerat ?

Tale rejsedrømme med nogen samt destinationer. Savner nogen at udforske med.

Jeg vil gerne til de tidligere Danske vestindiske øer, Cuba, Til USA Arizona (Har en halv søster der bor der), til New Zealand, Azorerne, Irland og Skotland. Rundt i hele Europa måske hvem vil med?

Jeg savner nogen at få viden fra og dele viden med ang. Historie. Interessen ligger fra Middelalderen, frem til Renæssancen, Barokken til nyere tid i 1800 tallet. Lokalhistorie rundt omkring Fredericia.

Svenskekrigene især omkring Fredericia men også i Europa. 3 års Krigen fra 1848-1850. Nord og Syd krigen i USA fra 1861-1865 Amerikanske Borgerkrig.

Dog er jeg nok lidt nørdet i 2 verdenskrig men mere viden altid godt "kom bar do" ;) Søger også en at tage med, til Normandiet for at se stedet hvor landgangen foregik i 1944 6 juni og de museerne og kirkegårde de faldne ligger på. Vil meget gerne se de områder hvor Michael Wittmann har været.

Det kunne være yderst interessant hvis man kunne gøre historien levende (Ved det koster penge men det forhindre os ikke at tale om det vel?) Hvordan kunne man det? Her tænker jeg såsom Horsens middelalderfestival, eller Tordenskjolds dage i Frederikshavn. Jeg har aftjent min værnepligt + lidt mere i forsvaret men har altid haft stor interesse for historie. Lokal historie omkring Fredericia har også interesse.

Jeg har en hobby der er noget dyr og nørdet og det er whisky og en smule rom. Alt whisky men mest det fra Skotland.

Interessen er historien om whisky, Historien om destillerierne og om egn, geologi/hvilke planter natur der er i området, brygningen, smagningen selvfølgelig. Hvad gør whiskyen til den den er? Tager til messer og arrangementer når der er tid/råd.

Ville være fedt at have en med til Skotland/Irland til seriøst besøg på nogen destillerier, se kulturen og ikke mindst naturen.

Det samme for Rommen som for whiskyen men jeg har ikke samme viden som med whiskyen og her gælder også en der vil være seriøs at besøge et rom destilleri med mig måske et sted i Caribbien?

Så interessere jeg mig for naturen og de dyr der lever i den ...vil også her gerne udvige min viden da jeg ikke kender alle planter og dyr men gerne vil lære.

Jeg arbejder på at få et ordenlig kamera med linse til at tage fotos ...så er der en med samme interesse sig til ( Jeg har en termisk kikkert og kan se alt levende der har puls ...dog ikke krybdyr da de er koldblodig).

Ja så fik jeg begyndt på min træning i Fitness center igen. Det føles rigtig godt, så må jeg finde rytmen igen efter længe nedlukning samt test og vacciner.

Jeg er også til almindelig dagligdags snak over en kop kaffe/sodavand ikke at forglemme ...håber da ikke nogen synes jeg er for nørdet. Jeg er helt nede ved jorden og menneskelig så håber jeg at jeg høre fra nogen og spørg bare løs ;)

Tilmeld dig og skriv til Thomas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her