Boblberg logo
Fællesskab omkring kreativiet.Hanne

Fællesskab omkring kreativiet.

Er en kreativ dame på 62 år, som søger personer at være kreative med. Jeg nyder at lege med glas, beton, keramik, male på lærende, på sten, male møbler og andet med kalkmaling, samt meget mere. Er så nysgerrig på alle former for kreativitet (måske knap så meget på strikning, hækling og at tøj syning, men er åben, måske kender jeg ikke nok til den verden )

Det jeg kunne tænke mig, var at mødes med andre kreative mennesker, som ligesom mig har lyst til at prøve og lære mere. Vi kan helt sikkert, hver især noget som vi kan lære fra os. så måske vi kunne lave en lille kreativ klub, hvor vi mødes forskellige steder, og har et emne for hver gang. Så f.eks. kunne emnet være beton, og vi mødes hos mig, hvor jeg fortæller hvad jeg ved, og hvordan man gør, og så er vi kreative sammen. Næste gang er det så en anden der afholder en aften, eller dag.

Man kunne også mødes over et kursus, fantasien er fri og mangfoldig.

I min kreativitet savner jeg tit sparing, små ideer, og fif, ser det rigtig ud, eller var det bedre hvis man gjorde sådan, eller sådan. Ja spørgsmålene kan være mange.

Jeg har flere kreative veninder rundt om i landet, og jeg elsker når de er på besøg, og vi har brugt en weekend på kreativitet, der finder jeg ud af at det at være 2 eller flere, det er nu hyggeligere end at gå men det alene.

Er du en kreativ person, som er nysgerrig på mere, og gerne vi dele ud af din viden inde for dit felt, så kunne det jo være at vi skulle være kreative sammen.

Hanne

Tilmeld dig og skriv til Hanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.827 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her