Boblberg logo
Østerbro/57 år søger dybe venskaberEva

Østerbro/57 år søger dybe venskaber

Jeg kunne godt ønske mig nogle flere nære venskaber. Jeg opfatter mig selv som både værende dyb, indsigtsfuld, filosofisk - interesserer mig meget for mennesker og for hvorfor de er som de er. Er uddannet lærer, pædagog på en bemandet legeplads og læser til psykoterapeut ved siden af på 3. år. Har to 16 årige tvillingedrenge hjemme i 7/7 ordning.

Jeg er livlig, smilende, lyttende, fortællende, kan være sjov, frisk på vin og dans, elsker mad/café og bylivet/nattelivet. Holder af kultur med kant: Grandbiografen, smalle film, kunst. Nem at begejstre. God til at se det skæve og humoristiske i livet, men samtidig også meget ærlig omkring det svære og tabuer. Er æstetiker og interesserer mig også for indretning. Bor meget hyggeligt på ydre Østerbro i Komponistkvarteret. Er ofte frisk på impulsive aftaler om en kaffe på café eller andet.

Musik er en del af mit DNA ( har udøvet det også ) og laver stemningsspillelister på Spotify. Jeg elsker at lære ny musik at kende - gerne nyt med lidt kant. Har lige hørt Trentemøller og Motorpsych i Skt Thomas Kirke (vildt fedt), men holder også af jazz, klassisk, sing-a-song, indie, bossa. Min smag er bred men musikken nøje udvalgt. Hvem er du mon? :-) Kh Eva Maria

Tilmeld dig og skriv til Eva

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.132 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her