Boblberg logo

Boblberg i Vejen Kommune

Opret dig gratis på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Søger
Søger

Hej jeg er pensionist på 71 år har lejet et hus tæt ved Rødding søger venner og veninder interesse have Og familie hygge ellers er åben for næsten alt prøv at skrive bider ikke

Frisk “pige” på 89 søger venner
Frisk “pige” på 89 søger venner

Jeg elsker at rejse og desuden maler jeg på glas og porcelæn. Har selv bil og bor i et dejligt hus i en lille by ved Vissenbjerg. Jeg søger venner til hyggeligt samvær - en kop kaffe eller en udflugt i bilen - jeg går desværre ikke så godt længere.

Hjemme gående får førtidspension
Hjemme gående får førtidspension

Søger veninde i dagtimerne der er ikke ryger og ingen pelsdyr har. Jeg er 45 år ikke ryger og tåler ikke pelsdyr jeg elsker Tupperware og tage på udflugter eller være kreative sammen om formiddagen. Jeg hygger med haven/drivhuset og om vinteren vinterbader jeg og går turer. Jeg hækler og strikker ikke men lytter mange bøger. Jeg bor i Jels Sønderjylland bor du i nærheden så er jeg klar til at lærer dig at kende. Jeg har 3 børn, 2 store 1 pige hjemmeboende på 11 år. Min kæreste har 2 børn og 2 børnebørn. Elsker at rejse. Har boede i Spanien. Glæder mig til at høre fra dig.

Nye fællesskabet
Nye fællesskabet

Jeg søger nye fællesskaber Jeg hedder martin og jeg er 23 år

søger nye fælleskaber og venskaber
søger nye fælleskaber og venskaber

Er tilflytter fra 1 ½ siden, og mangler veninder, da jeg "efterlod" min forsatte gode veninder på sjælland ::) Er 66 år og forlod, arbejdsmarked sidste år, gift og min mand, er forsat på arbejdsmarked. Har en voksen datter, og barnebarn, som bor tæt på. Vi bor sammen med vores hund, som jeg nyder at gå ture med ( og opdrage på ). Kan godt lide et godt foredrag, film, cafeture, gå ture, og shoppe ::)

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.141 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her