Boblberg logo

Boblberg i Sønderborg Kommune

Opret dig gratis på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Madklub i Sønderborg - for voksne
Madklub i Sønderborg - for voksne

Vi (et par sidst i 40'erne) søger andre par til en privat madklub i eller omkring Sønderborg. Vi går meget op i madlavning og gode (gerne lokale) råvarer, og vi nyder at kræse om maden - gerne mens vi nyder et glas vin, og snakken går i køkkenet. Vi kan godt lide at udforske nye madområder, krydderier og smagsnuancer, og er der tid til det, så bager vi forskellige brød til. Vores fokus er primært på for- og hovedretter samt diverse tilbehør. Vi prøver så vidt muligt at finde vin der supplerer maden. Vores tanke er, at få men gode råvarer ofte kan skabe det bedste måltid. Vi har tilsammen en del børn, men vi forestiller os madklubben som et voksenprojekt.

Løb Sønderborg
Løb Sønderborg

Hej Hvis nogle vil med ud at løbe en tur, skriv endelig til mig. Hastighed, distance, alder og køn underordnet. Søger blot ny inspiration til nye steder og løbe med nye bekendtskaber.

Sønderborg-pige søger ven/veninder
Sønderborg-pige søger ven/veninder

Hej, jeg hedder Henriette og har boet i Sønderborg det meste af mit liv, bortset fra de sidste 10 år hvor jeg studerede. Nu er jeg hjemme igen og mangler et netværk. Jeg elsker naturen, historie, lange gåture, film, brætspil og meget andet. Har du andre sjove ideer eller interesser, må du gerne give lyd. Jeg er klar til at prøve nye ting. 👍 Jeg er 31 år, men vi behøver ikke at være jævnaldrende for at være venner 😉 Hvis du har lyst til at tage en kop kaffe sammen og en sludder for en sladder, så skriv endelig. 🙂

Padel sønderborg/grænsehallerne
Padel sønderborg/grænsehallerne

Hej med jer:) Jeg er lige startet på padel, og jeg vil gerne skabe et netværk at spille med :) Er det noget dig?

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.136 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her