Boblberg logo

Fællesskaber på Nordfyn

Leder du efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du kommet til det rette sted. På Boblberg kan du skabe nye venskaber og møde mennesker, som du kan dele dine interesser med. Gode venskaber får man aldrig nok af! Spring ud i det og opdag fællesskaberne på Nordfyn

Boblberg på Nordfyn

Er du interesseret i at finde nye værdifulde venskaber i dit område? Det sprudler af sociale fællesskaber blandt borgerne i Nordfyns Kommune, hvor du har rig mulighed for at møde nye mennesker og starte nye venskaber. Er du spændt på at se, hvad folk fra dit område søger efter og har af interesser? Så opret dig blot her på Boblberg og vælg Nordfyns Kommune for at se alle boblerne (opslag). Her skriver folk om dem selv og hvilke interesser, de ønsker at dele med andre. Det er her, nye venskaber starter.

Portræt af Preben

Preben fandt nye bekendtskaber efter skilsmisse

Preben på 64 år manglede en ny omgangskreds, da den var gået i opløsning efter hans skilsmisse. Da han blev bekendt med Boblberg gennem et frivilligcenter, som han er tilknyttet, tog han chancen og søgte efter nye venner og veninder. Her fik han hurtigt flere henvendelser, efter at have oprettet hans bobl (opslag), og i dag er han tre nye venskaber rigere. Han har gået ture, drukket kaffe og haft gode snakke med hver af dem. De nye venskaber har alle bragt meget godt med sig ind i Prebens hverdag. Preben anbefaler meget gerne Boblberg til andre, da han har været aktiv i flere år. Han søger stadigvæk efter nye bekendtskaber på Boblberg, da han indtil nu har haft kæmpe succes med det. Preben, Nordfyn

Portræt af Laila

Laila fandt en veninde ti at dele oplevelser med

54-årige Laila manglede veninder i sit nærområde, da hun savnede nogen at være sammen med i hverdagen. Da hun blev bekendt med Boblberg, oprettede hun sin egen bobl, hvor hun skrev, at hun søgte veninder, som hun kunne tage på café med, en tur i biografen, teater, koncerter – eller bare en hyggetur ud i det blå. Det blev heldigvis en succes, og i dag har Laila fået en god veninde, som hun ses med ca. hver 14. dag. Laila kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen og kigger også allerede lidt rundt i de forskellige bobler, der er oprettet. ”Jeg synes, at idéen bag Boblberg er god, og det er en god mulighed til at finde andre, der mangler nye venner.” Laila, Nordfyn

Bobler på Nordfyn

Når du opretter dig på Boblberg, får du som udgangspunkt adgang til at se andres opslag, også kaldet 'bobler'. Når du finder en bobl, som du synes virker interessant, kan du klikke på den og skrive til vedkommende, der har oprettet boblen. Det er sådan, folk kommer i kontakt med hinanden på Boblberg. Når/hvis du får lyst til at oprette din egen bobl, bestemmer du helt selv, hvad der skal stå i din bobl. Det er en god idé at skrive lidt om dig selv, samt hvilke interesser du har, og eventuelt gerne vil dele med andre. Du kan for eksempel søge nye venskaber, en træningsmakker, nogen at dele oplevelser med, som koncerter, rejser, kulturelle oplevelser, mm., eller du kan eventuelt starte en mad- eller strikkeklub. Det er helt op til dig. Herunder kan du se nogle eksempler på bobler fra andre personer fra Nordfyns -området:

Nye bekendtskaber
Nye bekendtskaber

Hej. Jeg hedder Emilie er 25år gammel og bosat i Otterup på Nordfyn. Jeg har to fantastiske børn Sisse-Marie på 4år og Milo på 2år. Kunne være rigtig hyggeligt hvis du også har børn men ikke et krav😅. Jeg er åben for at gå en tur, tá på café eller hvad der lige frister.🤗.

Søger veninder
Søger veninder

Jeg hedder Nanna og er 24 og bor tæt på søndersø sammen med min kæreste og 3 hunde.. Er meget genert ind til man kender mig. Skriv gerne hvis du vil vide mere.

Søger jævnaldrende veninder
Søger jævnaldrende veninder

Hej. Jeg er 25 år og er lige flyttet til en by lidt udenfor Søndersø med min kæreste, hvor vi har købt hus. Jeg søger veninder tættere på, da jeg lige er blevet færdig som psykolog i Århus og nu håber på at kunne møde nogle ligesindede i området. Måske er du også færdig med studie for nylig eller er også flyttet til Fyn fra et andet sted. Jeg håber at finde nogen at gå nogle ture med, lave mad med eller hvad vi nu har til fælles. Jeg ønsker nogen at dele denne overgang fra studerende og som tilflytter til et nyt sted med en eller flere søde, rare kvinder. August 2023

Mand dig op ! Otterup/ Nordfyn
Mand dig op ! Otterup/ Nordfyn

Mandeklub hvor man kan udfordre hinanden med sjove udfordringer og socialt hygge. Kunne være god mad og forskellige slags spil. Jeg lægger gerne hus til !

Søger nye venner og veninder
Søger nye venner og veninder

Jeg er en smilede dreng der elsker at være ude bor i Søndersø på Nordfyn går på FGU og elsker fester kan dog blive ret ensom så håber du vil være min nye ven/veninde

Den store hvide bygning, Bogense Rådhus

Byer på Nordfyn

Nordfyn består af flere byer og landsbyer, som alle har hver deres at byde på. Herunder beskrives de 4 største og mest kendte byer på Nordfyn: Bogense En malerisk havneby på Nordfyn med en rig historie, der strækker sig tilbage til middelalderen. Bogense har charmerende gader, den hyggelige marina og den historiske atmosfære gør den til et populært rejsemål. Den smukke kystlinje og de nærliggende naturområder tilbyder en perfekt kombination af kultur og natur. Otterup Otterup, en charmerende by på Nordfyn, er kendt for sin naturskønhed og stærke lokalsamfund. Byen, som tidligere husede Otterup Geværfabrik, har også fået positiv opmærksomhed fra komikeren Søren Østergaard, også kendt som "Smadremanden", der ofte omtaler Otterup med varme og humor. Med sin blanding af historie, natur og kulturel anerkendelse er Otterup et unikt sted på Fyn. Søndersø Søndersø er en idyllisk by på Nordfyn, omkranset af smukke landskaber og den naturskønne Søndersø, hvorfra byen får sit navn. Kendt for sin rolige atmosfære, historiske bykerne og aktive lokalsamfund, er Søndersø et populært sted for både beboere og besøgende, der søger en autentisk fynsk oplevelse. Morud Morud, beliggende i hjertet af Fyn, er en perle af historisk charme omgivet af skøn natur. Byens velbevarede bygninger fortæller historier fra fortiden, mens det pulserende lokalsamfund skaber plads til fællesskab. I Morud mødes tradition og nutid i en harmonisk blanding, hvor naturen og fællesskabet står i centrum.

Lær Boblberg bedre at kende

Er du nysgerrig på Boblberg? Her kan du læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger platformen samt, hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Flot udsigt over vand og klitter
Flot efterårsbillede af de røde og orange træer omkring søen
Promenaden langs vandet og de sorte træhuse
Udsigt over en mark, hvor en masse farverige luftballoner stiger til vejrs

Det sker på Nordfyn

Fjordens dag Dagen er en hyldest til friluftsliv, naturens skønhed og et væld af aktiviteter for både store og små. Mens Fjordens Dag særligt hylder fjorden, går Naturens Dag et skridt videre og fejrer alt det, naturen har at byde på. Begivenheden finder sted ved Klintebjerg, Nordfyns historiske havn, hvor fjordens rolige vande møder det frodige landskab. Det er en dag for eventyr, opdagelse og fællesskab i naturen. Særslev Traktortræk Er en spændende begivenhed i Særslev, hvor styrke, teknik og maskinkraft mødes i en medrivende konkurrence. Deltagere fra nær og fjern kommer til Særslev Traktortræk for at vise deres traktorers præstationsevne, mens tilskuere hepper og nyder den unikke atmosfære. Det er en dag med høj oktan, fællesskab og lokal entusiasme. Nordfyns Rosenfestival Nordfyns Rosenfestival i Bogense er en blomstrende begivenhed, hvor over 100.000 roser forvandler byen til et farverigt blomsterhav. Med imponerende rosendekorationer, inspirerende udstillinger og en hyggelig atmosfære, er det Nordfyns mest duftende og festlige event! Vikingemarked i Glavendruplunden Oplev en tidsrejse tilbage til vikingetiden. Her kan besøgende opleve autentiske vikingehåndværk, kampopvisninger og traditionelle boder, alt sammen i den historiske atmosfære af Glavendruplunden, kendt for sin gamle runesten. En dag fyldt med historie, kultur og nordisk tradition!

Tre personer står med deres telefoner, som er logget ind på boblberg app'en

Download Boblberg app 🫧

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Aktiviteter og arrangementer på Nordfyn

Søger du efter nogle aktiviteter i nærheden af dig? og mangler du et nemt overblik over, hvad man kan lave af aktiviteter på Nordfyn? I Boblbergs arrangementskalender kan du finde lokale aktiviteter, events og tilbud i nærheden af dig. I arrangementskalenderen kan du finde mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan vælge imellem forskellige kategorier indenfor f.eks. kultur, musik, motion, foredrag og frivillighed, samt aktiviteter for børn, unge og ældre. Via den indbyggede kalender kan du se, hvornår de forskellige aktiviteter afholdes, og du kan ligeledes se på et kort, hvorhenne aktiviteterne finder sted. Foreninger, og andre arrangører af diverse arrangementer, har mulighed for selv at lægge deres arrangementer og aktiviteter ind i kalenderen.

Billeder fra havnepromenaden og bådene, der ligger til i havnen
En sommerdag i byen
En smuk blomsterdekoration i byen

Foreninger på Nordfyn

Har du brug for nemt at finde lokale foreninger i dit område? Du kan nu opdage dem med blot et enkelt klik her på Boblberg. På Boblberg's hjemmeside er der en "Foreninger" knap, der giver dig øjeblikkelig adgang til en oversigt over foreninger på Nordfyn Kommune. Du kan læse korte beskrivelser af, hvad hver forening tilbyder, og få direkte links til deres hjemmesider for yderligere information. Derudover indeholder Boblberg's foreningssektion et kort, der viser, hvor de forskellige foreninger er placeret på Nordfyn geografisk. Dette gør det lettere for dig at se, hvor tæt du er på hver enkelt forening, og kortet tilbyder endda vejvisning via Google Maps. Dette foreningsmodul er en ideel mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed og nå ud til en ny målgruppe.

Blev du inspireret?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Gribskov. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 600.142 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her