Boblberg logo

Boblberg i Lejre Kommune

Opret dig på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Bucket list
Bucket list

Hej du 😊 Jeg har en lang liste med koncerter jeg har været til. Men jeg har også en liste med koncerter jeg IKKE har været til endnu, bare et par eksempler : Weezer, Foo Fighters, Rage Against the Machine, Pearl Jam o.s.v. Jeg vil foretrække at rejse (indenfor rimelighedens grænser) derhen hvor koncerterne afholdes, frem for at vente på at mine helte kommer til Danmark. Jeg er nok også lidt mæt af festivalscenen herhjemme. Der er ikke lige nogen i mit netværk som er oplagte som rejsemakkere, så derfor denne bobl. Hvis navnene fra listen giver kriller i maven og du synes det lyder interessant, så hører jeg meget gerne fra dig! Mvh Christian

Oplevelser
Oplevelser

Jyde, der har fået job på Sjælland, men vennerne er blevet derhjemme. Derfor ville det være fantastisk med nye bekendtskaber til alt og intet - alt fra kaffe, museum, film, sport og shelter m. meget mere har garanteret interesse. Bare kom glad 😃 Har bil, så vi kan komme vidt omkring.

Gåture
Gåture

Jeg har mange interesser såsom: skøn/faglig læsning. Kreative projekter. Økologi og klima. Have. Så elsker jeg at gå og cykle. Jeg er lige flyttet til Hvalsø, derfor ville det være en god start, at møde nye mennesker i mit nærmiljø, så vi kunne få nogle gode og sjove stunder med hverandre. Jeg holder meget af kultur og kunst og opsøger det gerne. Hvis det er noget der har vagt din interesse, så henvend dig gerne til Anette Stender, Jeg er 72 år og har boet Københavnsområdet og Nordsjælland i mange år.

Nye veninder🫶🏼
Nye veninder🫶🏼

Hej, jeg hedder Lina, og er 20 år gammel. Jeg bor nær Roskilde, og holder sabbatår lige nu, mens jeg arbejder en gang i mellem. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få nogle nye bekendtskaber, da jeg ikke har den største vennekreds, og derudover føler mig lidt ensom. Jeg er et meget åbent menneske, og kan rumme mange forskellige personligheder - så alle er velkomne🤍 Hvis du føler for at lære mig bedre at kende, er du mere end velkommen til at skrive💫

Hygge venner
Hygge venner

Søger hygge venner / veninder til hygge snak over en kop kaffe, middag, kultur oplevelser, gå ture både kort og lange Jeg bor Hvalsø. Er single, har to udeboende børn og en hjem boende hund. 55 år Er pædagog og arbejder i Odsherred kommune.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.138 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her