Boblberg logo

Fællesskaber i Guldborgsund

Leder du efter værdifulde nye fællesskaber? Så er du kommet til det rette sted. På Boblberg kan du skabe nye venskaber og møde mennesker, som du kan dele dine interesser med. Gode venskaber får man aldrig nok af! Spring ud i det og opdag fællesskaberne i Guldborgsund.

Boblberg i Guldborgsund

Er du på udkig efter nye muligheder for at få nye venskaber i dit lokalområde? På Boblberg er der mange sociale fællesskaber iblandt indbyggerne i Guldborgsund Kommune, og du har rig mulighed for at indgå i nye fællesskaber. Er du nysgerrig på, hvad folk i dit område søger og har af interesser? Så opret dig gratis på Boblberg og udforsk alle boblerne (opslagene). Her deler folk information om sig selv og de interesser, de gerne vil dele med andre. Dette er stedet, hvor spirende venskaber tager form - velkommen til.

Brugere der har brugt Boblberg til at finde nye fællesskaber

Læs om Malou og Birgitte fra Guldborgsund, som blot er to ud af mange, der har fundet nye venskaber på Boblberg i Guldborgsund Kommune.

Billede af Malou

Nye venskaber i en tid med ensomhed, psykiske diagnoser og mobning

29-årige Malou går hjemme på førtidspension, da hun bl.a. døjer med autisme, aspergers og social angst. Generelt har livet været lidt hårdt for Malou, da hun næsten altid har følt sig alene, ensom og udsat for mobning. Det er dog ændret nu, da hun har fundet sin bedste veninde Kimmie gennem Boblberg. De bor på samme vej, og aftalerne bliver derfor oftest spontane. Kimmie døjer selv med nogle af de samme ting som Malou, og de har derfor fundet en enorm støtte i hinanden. På Boblberg er Malou også kommet i kontakt med Patrick, som hun deler samme interesse med inde for fotos, og Daniel som hun skriver og gamer sammen med. Malou

Billede af Birgitte

Ny veninde efter opbrud i privatlivet

Efter at der var sket nogle markante ændringer i 53-årige Birgittes privatliv, bestemte hun sig for, at det var tid til at få sig nogle nye bekendtskaber. På Boblberg kom hun i kontakt med Mette, som i dag er blevet en rigtig god veninde for Birgitte. Sammen går de ture, spiser lækre middage med god mad og vin og går til forskellige sommerarrangementer. Birgitte

Bobler i Guldborgsund

Når du gør dig til en del af Boblberg, får du adgang til at se andres opslag, også kaldet 'bobler'. Når du støder på en bobl, der vækker din interesse, klikker du på den og kontakter vedkommende, der har oprettet boblen. Det er den måde, brugere på Boblberg etablerer kontakt med hinanden. Hvis du på et tidspunkt føler lyst til at skabe din egen bobl, har du fuld frihed til at formulere indholdet efter dine egne præferencer. Det anbefales at dele lidt om dig selv, dine interesser og eventuelt det, du gerne vil dele med andre. Du kan for eksempel søge nye venskaber, en træningspartner, nogle at dele oplevelser som koncerter, rejser og kulturelle begivenheder med, eller du kan måske overveje at starte en mad- eller strikkeklub. Det er helt op til dig. Herunder vises nogle eksempler på opslag fra andre personer i Guldborgsund-området:

Madklub i Nykøbing F
Madklub i Nykøbing F

Jeg er en mand på 71 med mange kreative interesser. Bl.a. at lave mad, men som single savner jeg nogen at dele min interesse med. Jeg drømmer om et fællesskab, der mødes ugentlig (eller måske oftere), så det bliver en del af dagligdagen, og som man virkelig lærer hinanden at kende. Måske 4-6 personer, så gruppen består, selvom en må melde afbud. Men man skal jo starte et sted, så skriv til mig, hvis du synes det lyder spændende!

Barsel veninde/er
Barsel veninde/er

Hej skønne mødre.. Jeg er lige blevet mor for 2 gang til en lille pige på 2 mdr. Dagene går langsomt derhjemme med sådan en lille en og føler man sidder fast på sofaen. Har ikke rigtig nogle veninder eller de store familie men savner nogle går ture med barnevognen eller en tur i svømmehallen med. Kort om mig så er jeg 34 år. Mor til to, en datter på 11 åår og lillesøster på 2 mdr. Bor sammen med min kæreste i radsted ved Sakskøbing. Skri endelig hvis du os sidder fast i sofaen og brug for en legekammerater til til baby og en at snakke med

Hækleveninder søges
Hækleveninder søges

Jeg er en ung kvinde på snart 28 og som godt kunne tænke mig at møde andre som interesserer sig for at hækle. Jeg er i forhold og bor lidt udenfor Nykøbing.

Søger nye bekendtskaber
Søger nye bekendtskaber

Hej alle som læser den her. mit Navn er Nick og jeg er 24 år og bor her i Nykøbing Falster, jeg søger nye bekendtskaber til at lave nået sammen med. i min fritid kan Jeg godt lide at lave ved min bil eller at gå tur hvis du leder efter en som mig så skriv endelig jeg er super glad for at møde nye mennesker

Frisk og glad kvinde søger rejseven
Frisk og glad kvinde søger rejseven

Enke på 76 år positiv og livlig.Jeg søger en Rejseven/veninde.Holder af jazz, læse, Spille whist.Ture i naturen og meget mere. Jeg bor i Nykøbing F.,har en voksen søn. Træner 3 gange om ugen. Ser gerne film. Mvh Hanne Larsen

Byer i Guldborgsund

Guldbordsund dækker over en række byer og landsbyer, som alle har hver deres at byde på. Herunder nævnes de 5 største og mest kendte byer i Guldborgsund Kommune:

Billede af bro

Nykøbing Falster Nykøbing Falster er en historisk by som har dybe rødder i dansk kultur og historie og har bevaret mange af sine charmerende træk gennem årene. En af byens mest iøjnefaldende kendetegn er dens velbevarede bindingsværkshuse, der skaber en malerisk og autentisk atmosfære. Byens centrum er præget af brostensbelagte gader, hvor man kan finde et væld af små butikker, caféer og restauranter. Derudover er Nykøbing Falster hjemsted for flere museer. Nørre Alslev Nørre Alslev er en ældre stationsby på Falster, ca. 15 kilometer nord for Nykøbing Falster. Byen har ca. 2400 indbyggere og er den næststørste by på Falster efter Nykøbing Falster. I byen findes flere sportsklubber og større dagligvareforretninger og udmærkede genbrugsbutikker. Byen rummer også gode grønne områder og er tæt på skov og bademuligheder fx ved Gåbense. Byen rummer desuden et hyggeligt bibliotek, Nordfalsters Svømmecenter, skole, kirke, pizzeriaer m.m. Nørre Alslev ligger tæt på Farøbroen og Storstrømsbroen, og der er let adgang til motorvejen og således også til Sjælland, Baagø og Møn m.v. Sundby Sundby, en charmerende satellitby til ”hovedstaden” Nykøbing Falster, ligger smukt langs Lollands østkyst. Sundby ligger smukt ved siden af Frederik d. 9's Bro, og er en lille perle med en unik beliggenhed og historisk betydning. I Sundby ligger en af Guldborgsunds største attraktion, Middelaldercentret, hvor man kan træde tilbage i tiden og opleve Danmarks middelalderlige historie på nært hold.

Billede af en gade

Sakskøbing Sakskøbing er en gammel stationsby og købstad som har en række lokale butikker og gallerier, hvor man kan finde kunst og håndværk lavet af lokale kunstnere. Derudover er der forskellige kulturelle arrangementer og festivaler, der finder sted i Sakskøbing i løbet af året, som tilføjer ekstra liv og farve til byens atmosfære. Byens havnepromenade er et populært sted for både lokale og turister. Her kan man nyde udsigten over vandet og se de farverige fiskerfartøjer, der ligger til kaj. Der er også flere caféer og restauranter langs havnen, hvor man kan nyde friskfanget fisk og andre lækre retter. Stubbekøbing Stubbekøbing er en idyllisk kystby beliggende på Falster. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med brostensbelagte gader og maleriske havnemiljø. Stubbekøbing Havn tiltrækker besøgende med sin maritime atmosfære, og den er et populært udgangspunkt for sejlture i de omkringliggende farvande. Stubbekøbing har en afslappet og hyggelig atmosfære, der appellerer til dem, der søger en pause fra hverdagens stress.

Lær Boblberg bedre at kende

Er du nysgerrig på Boblberg? Her kan du læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger platformen, samt hvad det vil sige at være en del af fællesskabet.

Billede af Marielyst
Billede af strand
Billede af Marielyst
Billede af Boblberg som app

Download Boblbergs app 🫧

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Seværdigheder, aktiviteter og begivenheder i Guldborgsund

Guldborgsund byder på et væld af seværdigheder, som spænder fra historiske steder til naturskønne oplevelser. Læs med herunder og bliv klogere på, hvad Gulborgsund har at byde på.

Billede af Marielyst

Marielyst Marielyst strand er beliggende på Falsters østkyst, er en af Danmarks mest populære og prisbelønnede strande. Marielyst strand er kendt for sit fine, hvide sand, lave vanddybde og rene badevand er den et ideelt sted for familier og solbadere. Stranden strækker sig over 10 kilometer og er omkranset af beskyttede sandklitter, der bidrager til en følelse af uforstyrret natur.Byen selv byder på charmerende caféer, butikker og underholdningsmuligheder, der gør Marielyst til et ideelt sted for en sommerudflugt eller en længere ferie. Krokodille Zoo Oplev Krokodille Zoo i Eskilstrup som er Danmarks eneste krokodille-zoo, hvor man kan opleve en bred vifte af krokodillearter. Denne specialiserede zoo er hjem for en imponerende samling af disse fascinerende forhistoriske dyr, fra de små, adrætte dværgkrokodiller til de mægtige nilekrokodiller.Med fokus på uddannelse og bevarelse, tilbyder stedet nærgående møder med disse imponerende dyr i sikre omgivelser. Et fascinerende og lærerigt udflugtsmål for alle aldre. Museum Obscurum Museum Obscurum er et unikt og usædvanligt museum, der fokuserer på at udstille sjældne og skæve genstande og fænomener fra hele verden. Museet præsenterer en fascinerende samling af kuriositeter, mystiske objekter og historiske rariteter. Det er et sted, hvor besøgende kan udforske det bizarre og det uforklarlige i en spændende atmosfære. Museum Obscurum tiltrækker nysgerrige sind og dem, der er på jagt efter det anderledes i verden af museer.

Billede af by

Middelaldercentret På Middelaldercentret ved Nykøbing Falster genoplives middelalderen med autentiske værksteder, imponerende krigsmaskiner og ridderturneringer. Gæster kan dykke ned i en historisk verden, hvor hver dag byder på levende historiefortælling og håndværk fra fortiden.Et besøg på Middelaldercenteret giver et fascinerende indblik i dansk historie og kan oplevelse af både børn og voksne. Nykøbing Falster Revyen Nykøbing Falster Revyen er en årlig teaterforestilling, der har underholdt publikum på Lolland-Falster i årtier. Forestillingen kombinerer satire, komedie og musik for at kommentere aktuelle begivenheder og lokale emner. Den byder på dygtige skuespillere, farverige kostumer og en god portion humor, der appellerer til både lokale og besøgende. Nykøbing Falster Revyen er en vigtig kulturel begivenhed i området og tiltrækker årligt et stort publikum. Det er en fornøjelig måde at få et indblik i den lokale kultur og samtidig få en god latter.

Foreninger i Guldborgsund

Har du brug for nemt at finde lokale foreninger i dit område? Du kan nu opdage dem med blot et enkelt klik her på Boblberg. På Boblbergs hjemmeside er der en "Foreninger" knap, der giver dig øjeblikkelig adgang til en oversigt over foreninger i Guldborgsund Kommune. Du kan læse korte beskrivelser af, hvad hver forening tilbyder, og få direkte links til deres hjemmesider for yderligere information. Derudover indeholder Boblberg's foreningssektion et kort, der viser, hvor de forskellige foreninger er placeret i Guldborgsund geografisk. Dette gør det lettere for dig at se, hvor tæt du er på hver enkelt forening, og kortet tilbyder endda vejvisning via Google Maps. Dette foreningsmodul er en ideel mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed og nå ud til en ny målgruppe.

Blev du inspireret?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Guldborgsund. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 600.136 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her