Boblberg logo

Fællesskaber i Greve Kommune

Mangler du et nyt fællesskab at dele dine interesser med? Her på Boblberg kan du finde nye fællesskaber og venskaber, at dele spændende oplevelser med Se hvordan andre venskaber i Greve er opstået på Boblberg, samt hvilke forskellige aktiviteter, der finder sted i Greve Kommune.

Boblberg i Greve Kommune

Boblberg er en platform, hvor fællesskaber og venskaber opstår. Vil du finde nye venner eller et nyt fællesskab i dit Greve lokalområdet? Når du opretter dig på Boblberg, opretter du dig på en platform, hvor du kan møde andre ligesindede og jævnaldrende personer. Med over 500.000 brugere på Boblberg, findes alle slags mennesker og interesser. Om du er til fysisk træning, strikkeklub, madklub, cafeture eller en god snak, er der noget for dig på Boblberg. Dit næste fællesskab, ven eller veninde venter på dig på Boblberg. Bliv en del af Boblberg fællesskabet her:

lorem ipsum

På Boblberg fandt Susan en dartveninde og hjælper ligeledes en ensom fyr

54-årige Susan fandt på Boblberg fælleskabet i en ny veninde, som hun spiller dart med, og sommetider spiser de også sammen. Ydermere har Susan også fundet en ensom, sød fyr, der har samme interesser som hende selv. Susan hjælper ham med at få mere lys på tilværelsen, og han hjælper Susan med computerting. Susan, Greve - bruger af Boblberg

Bobler nær dig

Bobler er opslag fra Boblbergs brugere, og kan variere bredt, da brugerne skriver forskellige ting om dem selv og deres interesser. Nogle søger nye venner eller veninder, et nyt fællesskab eller blot nogle at snakke med. Du kan enten selv oprette en bobl eller kigge blandt de mange allerede eksisterende bobler. Hvis man finder en bobl, der lyder interessant, kan man gratis skrive til personen bag, og et nyt venskab kan muligvis blomstre. Vil du se bobler fra Greve Kommune? Se nogle eksempler nedenfor:

Nye veninder 55-65 år, Greve
Nye veninder 55-65 år, Greve

Nye veninder søges i Greve og omegn. Det kunne være til længere gåture og cykelture i almindeligt, moderat tempo, cafeture, shoppeture el bare en snak, om hvad som helst. Jeg har kun har en cykel og ingen bil, men er vant til at bruge de offentlige midler

Søger veninde(r)
Søger veninde(r)

Jeg søger den der ‘tætte’ veninde eller veninder som man kan hygge, danse, snakke, gå turer mm. sammen med. Mit netværk har efterhånden snævert sig meget ind de sidste par år af forskellige årsager og søger en person eller en tøsegruppen hvor man kan være sig selv. Jeg bor i Greve med min mand og min 7 årig datter og vores lille hund. Jeg går meget op i sport og spiller selv håndbold i Greve samt træner en del. Jeg søger ikke nødvendigvis en som har samme interesser som mig, at man finder den person(er) hvor man kan være sig selv betyder alverden for mig - at man har den ‘to-go’ person når alt bliver for meget. Pga. min mands arbejde håndbold arbejde er jeg tit hjemme med min datter og ugerne går meget på planlægning, legeaftale, arbejder så et afbræk fra det hele nogengange er i høj grad en prioritet. Jeg er 40 år og oprindelig fra Sønderjylland men har en meget udenlands opvækst - så hvis det er venskaber på engelsk gør det ikke noget. Min personlighed er meget social, udadvendt og højtråbende ☺️ når man lærer mig at kende, jeg er loyal, elsker kram og god lytter ☺️ Er det dig så skriv til mig.

Golf, cykling, vin eller en film?
Golf, cykling, vin eller en film?

Mit navn er Esben, er single, 35 år og flyttet til Greve for ca 1 år siden. Jeg har det seneste år renoveret mit rækkehus og er nu klar til at lave lidt andet igen! Jeg søger folk til runder golf (medlem i Ishøj), en tur på cyklen rundt i den sjællandske, en god samtale og nørderi over en god flakse rødvin, eller måske bare muligheden for at mødes over en film og generelt samværd.

Søger veninder
Søger veninder

Jeg er 56 år søger veninder til at hygge, snakke, gå ture med og have oplevelser og måske rejse med. Jeg bor i Greve har en datter på 24 år som er flyttet hjemmefra. Træner crossfit og styrketræning flere gange om ugen og elsker at gå ture langs med vandet.

Søger veninde❤️
Søger veninde❤️

Hejsa☺️ Jeg er en pige på 20 år, som søger en veninde eller to😁 Skriv med glæde til mig☺️ Lidt om mig: * Jeg eeeeeelskeeeer dyr🐶🐱🦜🐍 * Jeg har to kronegekkoer🦎🦎 * Jeg elsker at sy, og har syet flere tasker og noget tøj🪡👚👜 * Jeg kan også virkelig godt lide at lave andre kreative ting🎨🧩 * Jeg har autisme, så har det lidt svært ved nye mennesker, men jeg vil gøre mit bedste🧩❤️ * Jeg elsker genbrug, at tage på loppemarked, kræmmermarked eller genbrugsbutikker.♻️ * Jeg kan også rigtigt godt lide at spille nogle spil på pc, men nok mest når det er med andre💻🎮

mossede fort

Seværdigheder i Greve Kommune

Greve Kommune byder på mange spændende oplevelser. Uanset om du er til naturoplevelser, kulturelle og historiske oplevelser, eller aktiviteter for hele familien, kan du finde dette i Greve Kommune. Tag din nye ven eller veninde under armen og opdag lokale seværdigheder i Greve Kommune. Mosede Fort Besøg det henrivende nedlagte militærfort. Mosede Fort blev opført i forbindelse med første verdenskrig, og med formålet om at forhindre fjendtlig invasion ved Køge Bugt. Her kan I sammen dykke ned i gamle fortællinger og blive klogere på Danmarkshistorien og Greves centrale rolle i første verdenskrig. Greve Strand Greve Strand er et skønt naturområde langs vandet i Greve. Den 8 km lange naturskønne strand kunne være oplagt til en lang gåtur med en kop kaffe og en god snak, et lille pust fra hverdagens stress og jag. Tag din ven eller veninde med på en afslappende tur langs stranden og nyd hinandens selskab, mens I deler gode samtaler og styrker jeres venskab. Greve Museum Er du interesseret i historie, så kunne Greve Museum være et besøg værd. Museet har flere udstillinger med forskellige emner indenfor kulturhistorie fra området. På museet er der også en hyggelig café, hvor frokosten kan nydes i en smuk baghave. På Boblberg kan du finde et fællesskab og dele din passion for historie og kultur med ligesindede.

svømmehal

Greve Svømmehal Greve Svømmehal er en af Danmarks største med en masse faciliteter for både store og små. Desuden er der et stort foreningsliv i svømmehallen, som dig og dine nye venner eller veninder kan deltage i, og skabe et nyt fællesskab omkring. Tag springet og besøg Greve Svømmehal. Portalen - Greve Teater- & Musikhus Vil I udforske lokalområdets kulturelle oplevelser? I Portalen - Greve Teater- og Musikhus, kan I opleve alt lige fra koncerter, teaterforestillinger og stand-up, til biograffremvisninger og galleriudstillinger. Portalen - Greve Teater og Musikhus er det oplagte sted at mødes med en ny ven eller veninde. Hundige Havn På havnen i Hundige kan I tilbringe en dag ved vandet og nyde den danske kystkultur på sit bedste. Omkring havnen findes der hyggelige spisesteder, hvor en frokost kan nydes. Havneområdet indbyder også til afslappende gåture langs kajen eller en hyggelig picnic på de grønne områder omkring havnen. Hundige Havn kunne derfor være et godt sted at tilbringe med dine Boblberg venner eller veninder.

Find dit næste venskab eller fællesskab på Boblberg

Mangler du også nogle at gå en tur på Hundige Havn, tage i Greve svømmehal eller på Mosede Fort med? Opret dig på Boblberg og bliv inspireret til nye venskaber og fællesskaber

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Du kan gratis downloade Boblbergs app og dermed få lettere tilgang til dine bobler og beskeder. Når du downloader appen, går du ikke glip af de nyeste beskeder, og derfor kan du nemt vedligeholde dine samtaler og skabe gode relationer

bål

Arrangementer og begivenheder i Greve Kommune

I Greve Kommune afholdes hvert år flere arrangementer, der samler borgerne til godt humør og god stemning. Tag dine venskaber eller fællesskaber med under armen, og oplev den gode stemning til et eller flere af arrangementerne i Greve Kommune: Greve Sommerfestival Greve Sommerfestival er en årlig begivenhed, hvor byen mødes til sjove aktiviteter, underholdning og musik. Derudover vil forskellige foreninger fra kommunen deltage, og det er også muligt at købe noget til at slukke tørsten eller sulten. Tag dine Boblberg venskaber med til Greve Sommerfestival, hvor I sammen kan nyde en dag med underholdning og støtte det lokale fællesskab. Tune Musikfestival Tune Musikfestival er en gratis fest for borgere fra Tune og omegn, hvor folk samles om musik og god stemning. Tune Musikfestival startede med missionen om at skabe et sted med musik og fællesskab for de lokale. Hvis I har lyst til at opleve et lokalt fællesskab omkring musik, hvor den gode stemning og høje humør giver livsglæde, så er Tune Musikfestival noget for jer. Tunefesten Vil du være en del af et lokalt arrangement, hvor musik, motion og venskaber skaber fællesskaber? Tunefesten er et 3-dages arrangement, der afholdes i forbindelse med Sankt Hans. I Tunefesten indgår cykelløbet Hedeboløbet, motionsløbet TuneFest-Løbet, fodboldturnering, eventpark, musik, madboder og meget mere. Oplev TuneFesten med dine Boblberg venskaber.

Bliv klogere på Boblberg

Vil du gerne blive klogere på Boblberg, samt hvad vi står for, og hvordan Boblberg bliv udviklet? Du kan læse meget mere om Boblberg, og de fællesskaber du kan finde på platformen, samt hvad Boblberg kan gøre for lige præcis dig!

sejlads
drage
strand
greve

Byer i Greve Kommune

Greve Kommune består af en række byer, store som små. Byerne i Greve Kommune er beliggende i et smukt område på den danske vestkyst. De charmerende byer i Greve Kommune har hver især deres unikke karakter og tiltrækningskraft. Disse byer i Greve Kommune, kan du udforske sammen med dit nye fællesskab fra Boblberg: Greve Greve er hjertet af Greve Kommune og et levende bysamfund med en blanding af boligområder, shoppingcentre og natur. Byen byder på et aktivt kulturliv, grønne parker og nem adgang til de smukke strande langs kysten. Hundige Hundige er en by ved havet med en moderne marina og et aktivt havnemiljø. Byen byder på et væld af aktiviteter, hyggelige spisesteder og en smuk strandpromenade, der er perfekt til afslappende gåture langs kysten. Greve Landsby Greve Landsby er en charmerende lille landsby med historiske og idylliske omgivelser. Her kan man opleve velbevarede gamle huse og hyggelige gader, der skaber en særlig atmosfære af landsbyliv.

gadekær

Karlslunde Karlslunde er en idyllisk by omgivet af natur og landbrugsområder. Byen byder på rolige villakvarterer, hyggelige gader og et aktivt lokalsamfund. Karlslunde er også kendt for sin smukke natur og muligheder for udendørsaktiviteter. Kildebrønde Den lille by Kildebrønde er en fredelig forstad til Greve med et behageligt boligområde og grønne omgivelser. Byen har en rolig atmosfære og tilbyder beboerne et godt lokalsamfund og nem adgang til naturen. Mosede Mosede havde tidligere status som en lille landsby, men på bare 20 år blev det transformeret til en fuldt udviklet boligforstad med en blanding af villaer og rækkehuse. I Mosede finder man det velkendte Mosede Fort, der tiltrækker både lokale og turister. Dermed har Mosede noget for alle. Tune I Tune kan du opleve kontrasten mellem det nye og gamle i byens to bydele. Den hyggelige gamle bydel i Tune med bindingsværk, snoede veje, Tune Kirke, og antikke bygninger. Den anden bydel er den moderne del af Tune, med villakvartere, parcelhuse og Tunecenteret med supermarkeder, restauranter, frisører og meget mere. På tværs af bydelene skabes byens stærke fællesskab, når der årligt afholdes Tune Musikfestival og TuneFesten.

Udforsk Boblbergs univers

I Boblberg-universet med tusindevis af bobler og brugere, er der noget for alle! Find nye venskaber og fællesskaber fra lokalområdet, så I sammen kan opdage kommunens mange muligheder af oplevelser og aktiviteter.

Foreninger i Greve Kommune

På Boblberg kan du finde foreninger i Greve Kommune og bliv inspireret til at deltage i det lokale foreningsliv. Uanset om du er interesseret i sport, kultur, frivilligt arbejde eller hobbyer, finder du et væld af spændende muligheder inden for foreningsverdenen. Boblberg giver dig ikke blot en liste over foreninger, men også korte beskrivelser af deres aktiviteter og tilbud, samt direkte links til deres hjemmesider for yderligere information. Et kort på siden viser placeringen af de forskellige foreninger geografisk i Greve Kommune. Siden "Foreninger" skaber en bro mellem borgere og foreninger i Greve, og gør det let for folk at opdage og deltage i lokale foreninger, uanset deres interesser og baggrund.

Vil du finde fællesskaber i Greve Kommune?

Opret dig på Boblberg i dag og begynd din rejse mod nye venskaber, fællesskaber og uforglemmelige oplevelser i Greve Kommune. Dine næste venskaber og fællesskaber venter på dig på Boblberg. Gør som 600.138 andre og opret dig på Boblberg for at finde dit næste fællesskab.

Opret dig gratis her