Boblberg logo

VORES PARTNERSKABER

Vores samarbejdspartnere spiller en vigtig rolle i at gøre Nytårsvenner.dk til det, det er i dag. Her præsenterer vi vores fantastiske partnere, der hjælper os med at skabe uforglemmelige nytårsaftener og forbinde mennesker til årets mest festlige begivenhed. Sammen skaber vi magi, samhørighed og nytårsfester!

Oister logo

OiSTER fejrer fællesskaber

Som et teleselskab er OiSTERs fornemmeste opgave at forbinde mennesker. Derfor er Boblbergs vision om netop at skabe nye fællesskaber og forbinde folk i interessefællesskaber en oplagt sag for OiSTER at støtte og være med til at facilitere. Vi glæder os til at være med til at brede budskabet om Nytårsvenner.dk, og forhåbentlig kan vi bidrage til at forbinde en masse mennesker, som kan fejre nytåret sammen.

ISH logo

ISH Spirits

ISH Spirits er en dansk producent af prisvindende alkoholfri vin, spiritus og cocktails, der giver den tilfredsstillende oplevelse, man kender fra de konventionelle alkoholiske varianter. Ideen til ISH kom i efteråret 2017, da stifter Morten Sørensen valgte at tage en 100-day challenge uden alkohol. ​​​​​​​Det viste sig, at det svære ikke var at springe alkoholen over. Det svære var at finde gode alternativer, der gav den tilfredsstillende følelse af en autentisk drink – bare uden alkoholen.

OplevAlt logo

OplevAlt støtter fællesskaber gennem oplevelser

Som en platform, der bringer oplevelser til vores medlemmer, tror vi på, at de bedste minder skabes i fællesskab med andre. Nytåret er en tid, hvor mennesker ønsker at fejre og forbinde med hinanden. Derfor støtter vi Nytårsvenner.dk, da vi deler visionen om at skabe forbindelser mellem mennesker og muligheden for at skabe nye venskaber gennem fælles oplevelser. Vi ser frem til at støtte op om Nytårsvenner.dk og være med til at skabe en nytårsaften fyldt med glæde, samhørighed og nye venskaber for alle, der ønsker at dele denne festlige begivenhed sammen. OplevAlt er en oplevelsesklub, hvor du som medlem får fede og unikke oplevelser til dig og familien. Når du har gjort dig til medlem, får du eksklusivt mulighed for at købe oplevelser til dig og familien til en reduceret pris.

Bliv en del af Nytårsvenner

Lad champagneboblerne springe i selskab med nye bekendtskaber og venner ved at oprette dig på Boblberg, hvor du bliver en del af nytårsfælleskabet på Nytårsvenner. Uanset hvilken nytårsaften du ønsker, har du mulighed for at finde nogle at tilbringe aftenen med. Om du er på udkig efter en stor fest, en hyggelig middag eller en børnevenlig aften, bobler det med nytårsfællesskaber her på Nytårsvenner. Gør som over 35.000 andre og gå på opdagelse i nytårsboblerne eller opret din egen nytårsbobl.

Opret dig gratis her