Boblberg logo

Boblberg i Syddjurs Kommune

Opret dig gratis på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Badminton Ebeltoft eller Rønde
Badminton Ebeltoft eller Rønde

Hej er der nogen der er interesseret i at spille badminton single/duo / mixdouble ? Jeg kan lidt udover havebadminton men ikke elitespiller :-))) Har ikke baner men det må vi finde i fællesskab. Ligegyldigt om det er i Ebeltoft eller Rønde. Dage hvor det er muligt finder vi ud af sammen.

Veninder i syddjurs ☀️
Veninder i syddjurs ☀️

Hej! Jeg hedder Maj, er 32 år og er for nylig flyttet til en landejendom i nærheden af Rønde sammen med min mand ☀️ Jeg har boet i udlandet i en periode, så derfor bor mange af mine veninder desværre langt væk, og jeg savner at kunne ses med nogen her i området, hvor jeg desværre endnu ikke kender så mange. Jeg kan godt lide genbrugsfund, katte, kreative projekter, lange snakke og oplevelser i både by og natur 🤩😸 Og så er jeg altid klar på en pepsi max, en kop te eller et glas vin 🌞🥂 Skriv endelig hvis du har lyst!

Cykelmakker søges, Syddjurs/Rønde
Cykelmakker søges, Syddjurs/Rønde

Jeg er 50 år og søger en cykelmakker (landevej) her til foråret - til at køre ud i det blå og selvfølgelig holde pauser “de gode steder” undervejs :-) Jeg er Næsten nybegynder, men er klar til at give det en skalle... Jeg tænker, at 25-30 km. er en okay start?

Rejseveninde søges i Ebeltoft
Rejseveninde søges i Ebeltoft

Hej. Jeg hedder Nina, er en frisk dame på 74 år. Kommer fra Nordjylland, men blev enke for nogle år siden. Flyttede så til Ebeltoft fordi jeg syntes det er en skøn by og forholdsvis tæt på Aarhus. Jeg elsker skov og strand. Er spirituelt interesseret, er kreativ, vil gerne strikke tøj til for tidligt fødte børn, dåbsklude og meget andet Jeg maler også lidt. Jeg vil gerne til syden 1 månedstid Men mangler nye venner at mødes med.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.141 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her