Boblberg logo

Fællesskaber i Skanderborg Kommune

Er du på jagt efter venskaber og flere oplevelser? Her kan du blive inspireret af, hvordan folk fra Skanderborg har opdaget nye fællesskaber og få gode idéer til lokale aktiviteter. Lær også Boblberg at kende - Danmarks største platform for fællesskaber. Her kan du finde venskaber og interessefællesskaber i kommunen.

Boblberg i Skanderborg Kommune

Boblberg.dk er Danmarks førende platform i at skabe fællesskaber. Her kan du finde venner i dit lokalområde. Fælles for brugerne af Boblberg, er ønsket om at møde nye mennesker, som de kan dele deres interesser med. Er du for nylig flyttet til Skanderborg og søger nye venskaber? Søger du nogen med samme interesse? Eller har der været ændringer i dit liv, der motiverer dig til at søge efter nye fællesskaber? Opret dig gratis på Boblberg og udforsk alle opslagene - måske finder du nye bekendtskaber i dag.

Billede af Elin

Flyttede til Skanderborg og fandt en veninde for livet via Boblberg

Elin på 57 år blev skilt for mange år siden, og efter hun flyttede til Skanderborg, havde hun brug for en veninde, som bedre kunne sætte sig ind i hendes situation, da hendes veninder fra den gamle hjemby alle er gift. Gennem Boblberg fandt Elin frem til Dorthe, som nu er gået hen og blevet en meget tæt veninde. Det var et godt match fra start af, og nu er de ikke til at skille ad. De ses flere gange om ugen til biografture, cafébesøg, hjemme til en kop te, gode snakke og evigt støtte. Elin, Skanderborg

Bobler i Skanderborg Kommune

Brugerne på Boblberg laver opslag, hvor de deler information om sig selv og deres interesser. Disse opslag kaldes "bobler." På denne måde fungerer Boblberg som en opslagstavle for sociale forbindelser og nye fællesskaber. Uanset om du leder efter vandreture, kreative fællesskaber, madklub, træningsmakker, barselsveninder, oplevelsesgrupper eller blot ønsker at møde nye mennesker og skabe venskaber, så kan du finde det på Boblberg! Det er valgfrit, om du vil vil lave din egen bobl, når du opretter dig på Boblberg. du kan nøjes med at kigge på andres bobler, og skrive til dem. Nedenfor kan du finde inspiration og eksempler på, hvad andre har delt i Skanderborg Kommune.

Bekendtskaber søges i Skanderborg.
Bekendtskaber søges i Skanderborg.

Hej med dig. Jeg hedder Thomas og er 50 år gammel. Jeg søger efter nye træningsmakker til fitnesstræning i Skanderborg, da det er sjovere at være flere sammen og ikke mindst mere motiverende at være flere sammen omkring træning. Jeg håber at høre fra dig. Hilsen Thomas.

Mangler nogen at skrive med
Mangler nogen at skrive med

Er en dreng på 17 Som søger venner at skrive med Køn og alder er ligemeget

Reservebedste, bonusmoster tilbydes
Reservebedste, bonusmoster tilbydes

PAUSE indtil videre, har fået mange henvendelser. Jeg er en kærlig, hjertevarm og ressourcestærk kvinde på 55 år, som ikke selv har børn. Det har ikke været et fravalg og et stort savn ikke at få den familie, som jeg ønskede mig. Veninderne omkring mig får det ene barnebarn efter det andet. Godt for dem, men det gør ondt, at det aldrig bliver en mulighed for mig. Derfor vil jeg gerne tilbyde mig som bonusbedste / moster / familieven / voksenven. Jeg vil elske at kunne gøre en forskel for en lille børnefamilie, hvor vi kan give hinanden det, som vi hver især har behov for. Jeg synes, at jeg har så meget at give ud af og bidrage med. Det er kærlighed, tryghed, hjælpsomhed og oplevelser sammen med mindre børn. Jeg vil gerne være en del af en lille børnefamilie. F.eks. deltage i fødselsdage og holde juleaften sammen. Dele oplevelser, som at tage på legepladsen, i skoven, til stranden, i Legoland, samle puslespil eller hvad nu lysten er til. Det vigtige er nærværet og den fælles oplevelse. I min fritid er jeg kreativ og danser. Her vil jeg helt klart kunne byde ind med aktiviteter, som vi kan lave sammen eller tage ud til. Jeg bor i det østjyske syd for Århus. Det vil være en fordel, at vi ikke bor for langt fra hinanden. Har du spørgsmål eller tanker, som du vil dele, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Alle får svar. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at høre fra dig som mor eller far til mindre børn. De bedste håbefulde hilsner 💚❤️ Jeanette Opdateret februar 2024

spansk samtale gruppe
spansk samtale gruppe

Jeg søger personer, som er interesseret i at mødes for at øve spansk samtale på et let niveau. Jeg har søn og børnebørn i Sydamerika som jeg besøger, og har rejst en del i spansktalende lande.

Kortklub
Kortklub

Jeg er 67 og søger nogle, der gerne vil spille kort i Skanderborg kommune…. Romme’ eller andet eller brætspil, yazzi ….

Download Boblberg app 🫧

Med Boblbergs gratis app kan du altid udforske lokale fællesskaber nemt og hurtigt. Hent app'en og udforsk et væld af muligheder for at møde nye mennesker i dit lokalområde!

skov og mennesker
badested
cykler i skoven

Foreninger i Skanderborg Kommune

Er du nysgerrig på hvilke foreninger, der findes i nærheden af dig? Vi har gjort det nemt for dig på Boblberg. Ved blot ét klik på "foreninger" får du et let overblik over foreningerne i Skanderborg Kommune. Her får du informationer om de enkelte foreninger, og du kan se på et kort, hvor foreningen hører til geografisk. På foreningsoversigten på Boblberg kan du også komme direkte videre til foreningernes hjemmesider med blot et enkelt klik. Er din forening endnu ikke kommet på Boblberg? Opret den her. Du vil skabe synlighed for mange brugere på platformen.

Udsigt over sø
Skovtur
Badeområde

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Skanderborg?

Undervurder aldrig betydningen af gode venskaber! Tætte relationer og sociale forbindelser spiller en afgørende rolle i vores daglige liv og påvirker vores velvære i høj grad. Livet er uforudsigeligt, og vores relationer og interesser ændrer sig med tiden. Venskaber kan opstå og forsvinde, og derfor er det essentielt at værdsætte de forbindelser og fællesskaber, vi allerede har skabt. Samtidig skal vi være åbne over for at møde nye mennesker, da dette kan sikre os værdifulde relationer i fremtiden. Vær modig og udforsk mulighederne for at danne nye forbindelser! Gør som 600.142 andre og kast dig ud i det!

Opret dig gratis her