Boblberg logo

Fællesskaber i Randers

Er du interesseret i nye og berigende fællesskaber? Velkommen til det rette sted! På Boblberg åbner der sig en verden af muligheder for at finde nye venner og ligesindede, som du kan dele dine interesser med. Tag springet og udforsk de spændende fællesskaber i Randers.

Boblberg i Randers

Er du på udkig efter nye muligheder for at få nye venskaber i dit lokalområde? På Boblberg er der mange sociale fællesskaber iblandt indbyggerne i Randers Kommune, og du har rig mulighed for at indgå i nye fællesskaber. Er du nysgerrig på, hvad folk i dit område søger og har af interesser? Så opret dig gratis på Boblberg og udforsk alle boblerne (opslagene). Her deler folk information om sig selv og de interesser, de gerne vil dele med andre. Dette er stedet, hvor spirende venskaber tager form - vi glæder os til, at du bliver en del af fællesskabet.

Bobler i Randers

Når du gør dig til en del af Boblberg, får du adgang til at se andres opslag, også kaldet 'bobler'. Når du støder på en bobl, der vækker din interesse, klikker du på den og kontakter vedkommende, der har oprettet boblen. Det er den måde, brugere på Boblberg etablerer kontakt med hinanden. Hvis du på et tidspunkt føler lyst til at skabe din egen bobl, har du fuld frihed til at formulere indholdet efter dine egne præferencer. Det anbefales at dele lidt om dig selv, dine interesser og eventuelt det, du gerne vil dele med andre. Du kan for eksempel søge nye venskaber, en træningspartner, nogle at dele oplevelser som koncerter, rejser og kulturelle begivenheder med, eller du kan måske overveje at starte en mad- eller strikkeklub. Det er helt op til dig. Herunder vises nogle eksempler på opslag fra andre personer i Randers-området:

Nytilflytter til Randers
Nytilflytter til Randers

Pæn og ordentlig mand med godt job søger venskaber. Jeg beskæftiger mig inden for ingeniørfaget og nyder at besøge restauranter, caféer, teatre mv.

Frisk kvinde i Randers.
Frisk kvinde i Randers.

Jeg er en frisk kvinde på 67 år, bor i Randers Jeg ønsker mig nogle gode venner og veninder, som jeg kan gå på café med, gåture, køreture rundt i landet, og hvad man ellers kan finde på.

Tilflyttere til Randers
Tilflyttere til Randers

Hej mit navn er Maja, jeg er 20 år og er for nyligt flyttet hele vejen fra Sjælland til Randers med min forlovede Oliver på 23. Da vi jo er flyttet et godt stykke væk fra venner og familie så er vi på udkig efter nogen nye relationer her i Jylland, om det er nogle vi kan tage en drink med, opleve kulturen i Randers, , eller bare gå en tur med er underordnet, vi mangler sq egentlig bare lidt socialt😅 vi har en lille chihuahua hvalp så hvis du/i har hund eller bare kan lide hunde er det et plus, det kunne være mega hyggeligt med nogle hundevenner til vores lille pige. Udover vores chihuahua og hendes solide to kilos kampvægt så har vi (*host* *host* jeg *host*) tre slanger, to søde kongepythoner og én knap så venlig anaconda, så er du krybdyrs menneske har du allerede et kæmpe plus i min bog🐍 Af fritidsinteresser har vi lidt forskelligt, Oliver er ekstremt interesseret i verdenspolitik, historie, fodbold og aktier. Jeg bruger gerne tiden på at læse en god bog, historie, tatovere, og andre kreative projekter. Giv endelig et Skriv, vi bider ikke🤞

Bogklub - Randers
Bogklub - Randers

Jeg hedder Nanna og er 27 år. Jeg har boet i Randers det meste af mit liv, men alle mine veninder er flyttet til Aalborg og Århus - så det kunne være fedt at få nogle nye veninder i Randers👭 Jeg kan godt lide at læse, men alligevel er det ikke altid, jeg får det gjort - jeg vil gerne læse lidt mere. Når man har læst en bog, kunne det være fedt, at have nogle at snakke om den med bagefter. Derfor vil jeg gerne starte en bogklub🤓 Jeg tænker også, at det er smart, at være “forpligtet” til at læse - så jeg kan få læst så meget som jeg egentlig gerne vil. Man kan måske også få udvidet sin horisont lidt fordi, man får læst nogle bøger, som man ellers ikke ville have læst fordi, det ikke er nogle, man selv ville have valgt. Jeg har mest læst biografier og selvhjælpsbøger - men jeg vil gerne læse flere romaner. Jeg tænker, at vi kan være 4-6 personer indenfor aldersgruppen 18-37 år, som kan skiftes til at vælge en bog, som vi alle læser og snakker om, når vi mødes. Jeg forestiller mig, at vi kan mødes en gang om måneden på skift hos hinanden (måske på biblioteket eller en cafe de første gange). Nogen der kunne være interesseret i at starte en bogklub/læsekreds?📚

Veninder søges i Randers og omegn🌸
Veninder søges i Randers og omegn🌸

Hej piger! Jeg er en frisk pige på 29 år, som søger veninder omkring Randers, da jeg er flyttet tilbage hertil, efter at have boet i Sønderjylland i halvandet år ☺️ Jeg er helt klart både til de planlagte og spontane aftaler, så jeg er altid klar på lidt af hvert, hvadenten det er filmaften, shopping, cafébesøg, besøg på brætspilscafé, fede arrangementer, madklub, træning osv. 🌸 Tøv ikke med at smide en besked. Jeg glæder mig til at lære dig at kende 😄

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Randers. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 600.138 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her